Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти

Президентът се впусна в борба за гласовете на крайната десница
Обновена: 1 май 2012 14:39 | 1 май 2012 14:21, Красимир Ангелов
92
Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти
Саркози се опитва да привлече гласовете на крайната десница. Снимка: Reuters

Френският президент Никола Саркози, който се стреми всячески към подкрепата на избиратели на крайна десница на втория тур на президентските избори на 6 май, заяви пред френско радио днес, че във Франция има прекалено много имигранти и че страната не се справя с тяхната интеграция, предаде Асошиейтед прес.

Запитан в интервю за радио Ер Ме Се дали смята, че във Франция има прекалено много имигранти, Саркози отвърна категорично: "Да".

"Нашата система за интеграция на имигрантите не работи. Защо? Защото преди да успеем да интегрираме онези, които приехме на наша територия, пристигнаха други.

Като приехме прекалено много хора, ние парализирахме нашата система за интеграция", подчерта държавният глава, борещ се за втори мандат.

"Никога няма да се обявя за нулева имиграция, но истината е, че когато човек кани повече хора, отколкото може да посрещне, то той не успява да се справи с тяхната интеграция", призна Саркози.

И докато той се опитва да примами електората на крайната десница, нейната лидерка Марин льо Пен отсече, че Саркози е президент от миналото.

Както изглежда тя се надява, че Франсоа Оланд ще спечели на втория тур, а самата тя ще се утвърди като лице на политическата опозиция, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Създаването на Френски емират в следващите 30-40 години е почти неизбежно. В южна Франция хилядолетен бастион на католическата църква вече има повече джамии отколкото катедрали, веригите за бързо хранене дори вече прадлагат мюсюлмански менюта без свинско, а новородените мюсюлмани в района са повече от християните. Европа ще се промени драстични в следващите 40 години.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
шалом Шарко и аривидерчи Карла ,която без да си на власт няма и един ден да търпи отвратителната ти ционистка мутра
19
0
 
12
 
! Отговори
me преди 12 години
Ми га яде кифтета ни рива ...
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марин льо Пен президента на французите за нея гласуваха милиони етнически французи за това джудже от юдовото коляно гласуваха гейове ,лизбиики,лихвари ,евреи,*** на държавна служба ,но това не стига затова и разбира се ако не бяха фалшификациите шарко щеше да отиде на 2-ия тур на върба в сряда
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега онази курволетина брунито дето *** цялото семейство, ще му бие шута, а и други *** ще му се наточат да го *** *** и тази мишка ще изчезне като куче без история. нещастен, малък на ръст, комплексиран измамник.
16
20
 
2
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Какво общо имат емигрантите с *** бре?*** си живеят тук от времето на Хан Аспарух.
15
7
 
7
 
! Отговори
Адам Смит преди 12 години
Ако комугнаста дойде на власт във Франция, единствената надежда на тази държава е военните ѝ сили да изпълнят моралния си дълг и да наложат военна диктатура. Ако ли не - Франция ще стане Франкистан.
14
3
 
18
 
! Отговори
иван преди 12 години
Какво лицемерие!Народ,който обезглави кралете си,превзе Бастилията,провъзгласи Свобода,братсво,равенство ,но сега като видя че всеки трети,,французин,,е мароканец,алжирец,камерунеци т.н.изрева като ощипана госпожица!Ами нали този път си избрахте!
13
2
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Благодаря!Информацията е полезна!Само не разбирам защо ми слагат хората минуси след като съвсем възпитано попитах за обяснение...Здраве да е:)Лек ден!
12
2
 
18
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Имигрант идва от import /внос/, а Емигрант от export /износ/, тоест имигрант и емигрант са две коренно различни думи! В случея излиза, че Франция има проблем с хората напускащи страната, а е точно обратното!
11
5
 
8
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 12 години
Е де, не бива такива глупости да излизат от устата на президенто. Много скоро над главите на тъпите франсета ще се вее знамето на алжир.
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еврейския гном се мъчи да вземе някой и друг глас от тези на националистката Марин льо Пен която с нейните близо 19 % разби на пух и прах статуквото на ционистките кукловоди ,Марин през цялата си кампания говореше срещу банкерската ционистка крадлива лихварска върхушка ,и въпреки медийния слугинаж който не спря да я очерня и въпреки бруталните фалшификации на вота за нея тя е моралния победител на тези избори ,защото французите и цялото човечеството се събудиха и края на цион е съвсем близо
9
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сбогом Сарко,няма да ни липсваш!
8
8
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Аз също не знам каква е разликата-обясни ми ако обичаш(не се заяждам-съвсем сериозно говоря)!Стана ми интересно!
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***!
6
5
 
23
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 12 години
Когато Волен Сидеров се изказва така всички се смеят,а когато Саркози се изказва така всички козируват!!!Няма съюзи-всеки си гледа интереса!!!лошото е,че каквото им се каже на нашите министри от Европа,това става!Аз гласувам за вас уважаеми дами и господа-народни представители-за да защитавате моите интереси,а не интересите на страните от ЕС!!!ИСКАМ ЗАКОН,КОЙТО ДА НАКАРА *** ДА ПРАЗНУВАТ 1-ВИ МАЙ(С ДВЕ ДУМИ ИСКАМ ДА ГИ НАКАРАТЕ ДА РАБОТЯТ)!!!!
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко е ЖАЛЪК тоя грозник!Честита му загуба!Даже не може и да губи !
4
3
 
28
 
! Отговори
Lo$7 преди 12 години
А добър ден, *** с ***. Сега освен на алжирците, дайте френско гражданство и на сенегалци, тунизийци, мароканци и прочие...
3
4
 
13
 
! Отговори
Съгласен преди 12 години
Най вече от Унгария ;-))
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кой ги пусна всичките араби и *** тука бе?