Родна жрица на съд за насилие над 14-годишна французойка

Заедно с българката, подсъдими по делото са и трима турци
Обновена: 21 май 2012 14:49 | 21 май 2012 12:00,
43
Родна жрица на съд за насилие над 14-годишна французойка
Нашата проститутка била приятелка на един от турците. Снимка: Reuters

Процес срещу трима турци и българска проститутка стартира днес във френския град Тулуза.

Тримата мъже от кюрдски произход са подсъдими за това, че са се възползвали от уязвимостта на 14-годишна френска тийнейджърка, която избягала от вкъщи и я изнасилили, пише френският сайт TF1.

Жули избягала от къмпинг Елн на 21 август 2009 г., където била на почивка заедно с баба си и дядо си.

На 25 август, в 3 часа през нощта, тя е намерена по бельо да блуждае безцелно недалеч от моста Миним в Тулуза.

Медицински преглед показва, че момичето е изнасилено.

От разследването става ясно, че след като е избягала от къмпинга, Жули е била откарана в Тулуза от мъж, на когото доверила, че иска да избяга.

След като се озовала в търговски център в Тулуза без пари, Жули срещнала един от тримата си насилници, който я отвел в колата си и я изнасилил в местен парк.

После момичето е насилено от втория подсъдим.

След това двамата я отвели в дома на 31-годишната българска проститутка Величка Найденова, приятелка на един от турците. В дома й мъжете продължили да се гаврят и насилват момичето.

Накрая обвиняемите изоставили Жули и заминали за Испания на 23 август 2009 г.

Подсъдимите твърдят, че са правили секс с Жули с нейното съгласие. Тя обаче отрича.

Нейният адвокат казва, че тя е ужасена от мисълта, че ще види насилниците си по време на процеса.

В навечерието на неговото начало Жули е била настанена в дома за бездомни младежи, но е бягала многократно от там с наближаването на делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 14 години нямаш грам акъл в главата. Не напразно закона е ясен: Секс с лица под 14 години, с тяхно съгласие или не е подсъден. Само мюслитата женят деца на по 9 и 12 години. Но пък и раят им е доста странен - секс с девици...Което е показателно за примитивизма на мислене и ниската им цивилизованост. За съжаление законите и в нашата държавата не се прилагат и са на книга...И тук цари мюсюлманската психика: Ама тя си го е търсела!
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, че тия са ***, това е факт, ама и тая 14-годишната къде е тръгнала. А и многократно бягала в последствие и от дома за бездомни младежи, явно и тя си има проблемно поведение. Така, че май с пълна сила си важи поговорката "Да бе мирно седяла, не би чудо видяла!" Или и тя решила да си изкарва прехраната на улицата, ама нещо не и харесало отношението на сутеньорите, а?
6
4
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
Видах че пише трима Турци Има връзка с Анадола ама чак пък българите ?Странно ако пишеше че са китайци пак за българите ли ще се хванеш?
5
8
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
смешен си, мюсолманите ги харесват само толерастите, ти явно си от хората с петолъчките... вари вярвай на утопични мечти за сестри и братя. сам си и народа ти е сам и никой няма желание ни помага, точка. Ахмедовците изнасилват надлъж и на шир в цяла Европа, факт е, просто не достигат всички новини до вас.
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** история.Колко трябва да си *** за да се довериш на 3-*** кюрди?Таа малката дали си е мислила ,че ще и купят ферари или ще я отведат на луксозна почивка на екзотичен остров?Имала е късмет-само са я изнасилили.Можеше да я транжират и да и разпродадат квито органи има.Ама ,че глупаво момиче.И тая другата- Величка.. Представете си ква българка е щом се е забъркала с 3-*** кюрди.Дето дори и в родната им Турция ги трепат с танкове и комбат дрони- ем са мюсюлмани.Представете си кви тиняци са.
3
3
 
30
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 11 години
Мрусни *** ще горите скоро във ада всичките!!
2
46
 
11
 
! Отговори
Чужденец преди 11 години
Такива сте си българите. Не се чудете, че ви гонят от цяла Европа. Вашите гнусни престъпления се толерират само в Анадола.
1
8
 
20
 
! Отговори
A преди 11 години
Супер гнусно, много кофти ситуация. Ама да си е седяла на ***... и тя има вина донякъде. Наистина на всеки може да се случи, навсякъде и по всяко време, ама тея *** пък си и търсят белята...