US военни могат да участват с униформи в гей парад

Безпрецедентното разрешение е издадено от министерството на отбраната
20 юли 2012 20:57, Елка Василева
152
US военни могат да участват с униформи в гей парад
На гей парада в Сан Диего военнослужещите ще могат да носят униформи. Снимка: архив, Reuters

Американското министерство на отбраната за първи път в историята на САЩ разреши на военнослужещи да участват с униформи в гей парад, съобщи Асошиейтед прес.

Пентагонът издаде нареждане, в което заяви, че допуска изключение от своята политика, която като цяло не позволява на военнослужещи да участват с униформи в паради. Изключението се допуска за гей парад в Сан Диего утре.

Пентагонът каза, че допуска изключението, защото организаторите на парада са поканили военнослужещи да участват с униформи в проявата и защото въпросът привлича все по-голямо обществено внимание.

Министерството на отбраната заяви, че изключението е само за тазгодишния парад в Сан Диего и няма да важи за други случаи, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
2
 
! Отговори
Инфо ей така преди 11 години
Нищо общо ама то няма нужда да има общо. Гей са Закари Куинто (Сайлър, Хироус), Нийл Патрик Харис (Барни, Хау ай Мет Йор Мадър), Джим Парсънс (Шелдън, Дъ Биг Банг Тиори), Мат Бомър (Брайс Ларкин, Чък). Едни от най-осъм актьорите. Найс.
26
6
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Невежо, вече има гей-уестърн и е невероятен касов хит с множество награди,в т.ч. и няколко оскара. Става въпрос за невероятният "Планината Броукбек" от 2007ма
25
1
 
2
 
! Отговори
Ils преди 11 години
А полицаите и пожарникарите ?
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахх ,браво днес бг ,вие сте един народен сайт, защото пишете такива статии и давате на нещастният българин място,където да си излее нервите от ежедневието и да отдаде вината за нещастният си живот на американците,евреите,конспираторите и гейовете.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е гей колония на хамерика
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И БСП може да участва догодина със своите си униформи на гей-парада в София - поличка, сутиенче и така пременени на първи ред да са Станишев, Гоце, Овчаров...
21
3
 
5
 
! Отговори
от 20 преди 11 години
А ,освен това зная че ще стана първенец по минуси, но това не ми пречи. Който иска да бъде невеж, не можеш да го спреш,тази болест е трудно лечима. Който пък не иска - да чете. Минусите които пишете всъщност ги пишете на себе си.Помислете върху това!
20
3
 
17
 
! Отговори
gomor преди 11 години
Еб.си майката, тия тотално ме разбиха.Следваща стъпка е промяна на униформите. Да им раздадат камуфлажни прашки, червило и лак а на кубинките да сложат токчета.Как ли ще изглежда примерно един полк педиармия?
19
6
 
11
 
! Отговори
Judge Dredd преди 11 години
Трябва да отидат и с М-16 с по десет пълнителя, и да стрелят на месо. Добрият *** е мъртвият!
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз нямам и минимално желане да водя спорове и да чета лекции по сексология и психология на умствено неспособни хора. Под достойнството ми е въобще да се занимавам, това би било безсмислено занимание. Само ще кажа, че повечето пишещи тук не разбират същността на сексуалността като психологическо и физическо явление. Вашите заключения, позоваващи се на религията, или други неща, са невежи, предубедени и несъстоятелни. С една дума - недостойни. Диалог се води със сериозни и мислещи хора,с стабилна аргументация и контрааргументация. Аз разбира се съм запознат със вашите съждения и това е една от причините,поради които не желая да водя спор. Какъв е смисълът да гледам филм,който вече съм гледал, така или иначе зная края му. Това е диалог- останалота са кудкудякания в стил женския пазар. А аз по пазари не ходя.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кво да се прави демократична ценностна система
16
0
 
5
 
! Отговори
педаля преди 11 години
време и в БА да се въведетова
15
1
 
12
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
А с костюми на Батман и с пищови кога?
14
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Мисля, че това е краят на военната доминация на Щатите.От разпрани халки войници не стават, а само мъжки пачаври за пандизчиите.
13
8
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Ами като толкоз любиш иран заминавай за там...Само дето там ще си по-гладен и от тук.Там вече пилешкото и всякакво друго месо е кът,същото е и с други продукти. Само дето няма да може да давиш мъката си в ракия,защото те грози публична екзекуция.
12
2
 
25
 
! Отговори
4oko преди 11 години
Две от любимите ми теми -янки и ***, обединени в една статия.На кого да благодаря???
11
6
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Оооо мани ги ти иранците, скоро ще се "радват" много силно на американските войници ,също и на израелските, така хубаво ще се радват,че на прах и пепел ще станат от радост,пък те нека си се "радват" на обратните,скоро ще запищят от радост.
10
2
 
15
 
! Отговори
максиминус преди 11 години
те всичките US военни са гейове
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ух аз пък не завиждам на твоите. Аз бих искала да имам интелигентно, проницателно и умно дете. Твоите родители няма с какво да се гордеят - личи ти простащината от километри.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще им се зарадват иранците на тия женички