"Мръсникът Хари" - човекът на годината на "Татлър"

Британско списание обяви принца за личност на 2012 г.
Обновена: 9 окт 2012 16:11 | 9 окт 2012 16:11, Красимир Ангелов
23
"Мръсникът Хари" - човекът на годината на "Татлър"
Принц Хари с военна униформа. Снимка: Reuters

Британският принц Хари, който наскоро скандализира света с голите си снимки на парти в Лас Вегас, бе избран за личност на годината на списание "Татлър".

Признанието към внука на британската кралица Елизабет II идва най-вече заради мисията му в Афганистан, където той е втори пилот на хеликоптер и в задълженията му влиза да избира наземни мишени и да нанася удар по тях.

Принцът е отличен и заради това, че в Афганистан неуморно се грижи и за ранените си бойни другари.

Хари позира на корицата на последния брой на списанието с военната си униформа на пилот от кралските военновъздушни сили, а на корицата на изданието е изписано "Мръсникът Хари – Човекът на годината на Татлър".

"Хари е истински принц воин, човек с голямо сърце", посочва изданието, което в миналото не пропускаше да коментира буйния нрав на кралския внук.

Заради скандала с голите снимки принцът разбуни духовете в страната, а малко след това  замина на втората си мисия в Афганистан, където е част от британския контингент от многонационалните сили.

Сред британците Хари отстъпва по популярност на големия си брат Уилям, който е най-предпочитаният наследник на британската корона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Krisi преди 11 години
Всеки, който говори лошо за Хари, не е прав. Имам познати, които живеят в Англия и казват, че той наистина е най-качественият и най-свестният човек от кралското семейство, който струва най-много. На Хари му стиска и да отиде на война, и да се грижи за инвалидите от войните и да върши куп полезни неща за разлика от брат си, който се чуди в кой курорт да се отвее с тъпата си жена. Хари заслужено стана мъж на годината, просто защото е истински мъж. Бог да го пази от талибаните!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Списание "Татлър" - списанието "суррркач" на годината! - Ама се "сурна" пред "бабата", та 4 ката *** скъса!А за рижавото *** ми е през оная работа!
16
0
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
Втори пилоти на хеликоптери със задължение да избират наземни мишени и да нанасят удари по тях - мнооого. Ама на един от тях баба му *** работи кралица.
15
0
 
2
 
! Отговори
Познавач преди 11 години
Верно - заради баба си *** стана.
14
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 11 години
втори пилот на хеликоптер и в задълженията му влиза да избира наземни мишени и да нанася удар по тях.
13
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Това е работа - да станеш мъж на годината заради баба си!
12
0
 
3
 
! Отговори
Жени- Месия преди 11 години
Гледай само какви сме си луди коронованите или още некоронованите величия... Видя ли- гол, ама те избраха! Да знаеш само какъв Хари си имам, при това е съкратено от Захари...Знаеш, знаеш... Да ми целунеш Кейт! Моля, поздрави баба от мен!
11
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
кога ще престанете да ни занимавате с това лигаво и бозаво англичанче?
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това някакво порно списание ли е?
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хммм, по се връзва за ЛИЧНОСТ на годината Уго Чавес. Ама нали не е с "демократична" Америка и Демокретенизирала Европа... " Ще предприемем много радикални действия, ако Великобритания реши да наруши суверенитета на Еквадор в неговото посолство, за да арестува основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж, каза Чавес в телевизионно интервю."
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** нема ли да го пушат вече !?
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аве, вие подигравате ли ни се? тоя да не би да участва в полети или седи там само за реклама и има 1000 души охрана, за да не му светят маслото! още помня как развождаха майка му по разни лагери и други милосърдни глупости, а тя гледаше с досада....
6
2
 
6
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Една "Стрела" - 2М и ще стане на ваденка.Смешници. Даже диамантите в короната на НВ са крадени...
5
3
 
8
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Докато Малкото Мръсно Хари (много попари има да изпапка, докато стигне героя на Клинт Истууд Мръсният Хари) се возило на Апачито, цялата ескадлила осигурявала безопаснаста му във въздуха! )))))))))) Щото малките талибанчета много си падали по "Рижаво" без значение на пола им!
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При толкова достойни хора по планетата точно този ***....Следващите след него ,които бъдат номинирани за тази наградя ще ги е срам най-малкото....
3
12
 
19
 
! Отговори
Манаф Ганди преди 11 години
Ако ми падне това принцче, ще го клатя цяла нощ.
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Решили са да пооправят малко рейтинга на рижака.
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PALEN SMQH E TOZI I VSI4KI OKOLO NEGO NABEDENI ***