Обама се завръща по-решителен от всякога

За САЩ най-доброто тепърва предстои, заяви той в победната си реч
Обновена: 7 ное 2012 11:42 | 7 ное 2012 10:05,
69
Обама се завръща по-решителен от всякога
Барак Обама със съпругата си Мишел. Снимка: Reuters

За САЩ най-доброто тепърва предстои, заяви в победната си реч пред свои привърженици в Чикаго президентът Барак Обама. "Това бе трудна надпревара, защото и двамата обичаме страната си", изтъкна Обама.

Той обяви, че се връща в Белия дом „по-решителен и по-вдъхновен от всякога за бъдещето, което предстои.”

Още по темата

"Ние сме американското семейство, ние печелим и губим заедно като нация, единни, защото сме едно цяло", заяви Обама.

Президентът призна, че за да може страната да въври напред, "са нужни компромиси". Според него той очаква да работи заедно с лидерите и на двете основни партии с цел да бъде намален федералният дефицит, да се промени данъчният кодекс и да бъде решен проблемът с имигрантите. Една от основните му задачи, посочи президентът, е да освободи САЩ от зависимостта от чужд петрол.

Обама благодари за на своя опонент Мит Ромни за "упоритата надпревара" и изяви желание да се срещне с него, за да разговарят как могат да работят заедно "за напредъка на страната", посочва Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадам Джил Байдън, нещо не е много очарована но... что делать?
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам му много успешни войни под егидата на ООН срещу Сирия,Иран и много други недемократични страни богати на петрол,с важно геополитическо положение и секакви други природни и енергийни ресурси.Нека да вдигнем Дау Джонс до небесата.И да смъкнем кредитния рейтинг на останалия свят до Y-----.Йес уи кен!!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 33 в грешка си удара срещу Иран се отлага ,ако се беше поинтересувал щеше да знаеш,че ирански и израелски ръководители са провели конфиденциални преговори в Брюксел по иранската ядрена програма и съобщиха за това по CNN като ги определиха , като ползотворни и конструктивни , на тези преговори е лансирано предложение целия Близък изток да е свободна територия от ядрени оръжия ,договорено е да продължат тези преговори
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четете сега анализи на тема "Световна политика" от бай ганьов стил!Спрете да се правите на умни.То сега е модерно да се плюе по Америка.На нас все някой ни виновен.Преди беше СССР, сега САЩ, а ние все сме в ***.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обама е обременен от цвета на кожата си, няма как да води решителна политика. САЩ могат да си купят още малко време, но няма как да избегнат фалта, в който реално се намират в момента.
26
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обама е кукла на конци точно като нашия Росенчо !!! Тези които ги слагат на тия постове реално командват света - за никой не е тайна ,че евреите командват света !! Наред е Иран , ще внасят демокрация на иранския изстрадал народ !!
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Светът върви към коренна промяна ,снощи гледах развитието на вота в сащ по евронюз ,в който вече гласували американци си признаваха , че са дали своя вот за Обама , въпреки ,че за икономиката по добре би било да е Ромни, но избрали Обама , защото им писнало от воини и хората искат мир , показаха и електоралното съотношение на избирателите на двамата в което показаха , че 93% от младите хора до 37 години подкрепят Обама , просто и на хората там им писна от воините за ционисткия интерес
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрация на кило и ресурси на безценица.
23
2
 
11
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Ако помните Яне Янев ходи в САЩ за да подкрепи Мит Ромни . Вижте ефекта какъв е . Изводът е Който се заиграва с блюдолизци като него винаги ГУБИ . Жив пример ще е ГЕРБ . Да не говорим за ВМРО които се заиграват с АТАКА и съвсем скоро пак ще си *** раните .
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе нивото ви е смехотворно ,какви другари и комунисти ви гонят 2012 -3 година е вече !Неможе да ми надувате мантрите за великия запад и САЩ и двете заедно с демокрацията си се показаха що за уродливост са.Америка целия и рахат идва от кръв и откраднати ресурси ,а самостоятелното и управление се свежда до това какво ще кажат ционистите.След изборите воините са гарантирани.Да се говори за комунисти,ссср след 23 години "помощ" с "Брадския" запад малко е смехотворно.
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който и да е президент на САЩ ще изпълнява указанията на богатите. Ако не, да се сеща какво стана с Джон Кенеди. Обама не е добричък колкото изглежда. той е хитър и зад привидната му усмивка не се крие никаква добрина. Той подписа декрет за задължително поставяне на имплантиращ се чип за здравно осигуряване. но дали той ще се използва само за тази цел? Това е идеално проследяващо утройство първо и второ едва и ще се използва само за медицински цели. Но американците са заблудени и гласуват.
20
3
 
12
 
! Отговори
Beni преди 11 години
Дано няма воини около нас това е главното . Моля се фригидната госпожа Клинтън да не остане на поста си и САЩ да не са толкова аругантни спрямо другите народи . Ако беше спечелил Ромни щеше да запали света . Обама обаче също е достатъчно вреден за САЩ безразборните корекции на законите и промяната на данъчните ставки са пагубни .
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
We're all living in America,Amerika is wunderbar.We're all living in America,Amerika, Amerika.We're all living in America,Coca-Cola, sometimes WAR,We're all living in America,Amerika, Amerika.When I'm dancing, I want to lead,even if you all are spinning alone,let's exercise a little control.I'll show you how it's done right.We form a nice round (circle),freedom is playing on all the fiddles,music ising out of the White House,and near Paris stands Mickey Mouse.
18
5
 
4
 
! Отговори
Шифрограма до 8 преди 11 години
До 008 - строго секретно.Да се завре надълбоко и тъмно след прочитане. Другарю, сбирка на Позитано в 12.00. Ще присъства агент Съсел. Носете си Вазелин.
17
0
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 11 години
Юнайтед уи стей... тугедер уи фол......да гуляем другари!
16
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Живейте си в кочинката *** и се радвайте на боко тикваров и компания.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи срока на годност на САЩ се удължава с максимум още 4г..... Баба Ванга знае.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до* 4...Браво +1 и от мен.надуха ми главата с пиндостанските им избори , само и само да отклоняват вниманието от големите проблеми на хората в България
13
4
 
13
 
! Отговори
Разобличителя преди 11 години
Очакваше се Обама да спечели 2 мандат.Ако ви е направило впечатление,в САЩ повечето президенти изкарват по два мандата,независимо дали са Републиканци или Демократи.Това е един вид уговорка между (Фракция 1)Демократите,които се управляват от Еврейското лоби,и (Фракция 2)Републиканците,които се ръководят от Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия,подчинени на Рокфелер.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 3Хаха, по-добре им пожелай да живеят в България!А за зелената карта...когато и да я получиш, винаги ще е късно.