Обама се завръща по-решителен от всякога

За САЩ най-доброто тепърва предстои, заяви той в победната си реч
Обновена: 7 ное 2012 11:42 | 7 ное 2012 10:05,
69
Обама се завръща по-решителен от всякога
Барак Обама със съпругата си Мишел. Снимка: Reuters

За САЩ най-доброто тепърва предстои, заяви в победната си реч пред свои привърженици в Чикаго президентът Барак Обама. "Това бе трудна надпревара, защото и двамата обичаме страната си", изтъкна Обама.

Той обяви, че се връща в Белия дом „по-решителен и по-вдъхновен от всякога за бъдещето, което предстои.”

Още по темата

"Ние сме американското семейство, ние печелим и губим заедно като нация, единни, защото сме едно цяло", заяви Обама.

Президентът призна, че за да може страната да въври напред, "са нужни компромиси". Според него той очаква да работи заедно с лидерите и на двете основни партии с цел да бъде намален федералният дефицит, да се промени данъчният кодекс и да бъде решен проблемът с имигрантите. Една от основните му задачи, посочи президентът, е да освободи САЩ от зависимостта от чужд петрол.

Обама благодари за на своя опонент Мит Ромни за "упоритата надпревара" и изяви желание да се срещне с него, за да разговарят как могат да работят заедно "за напредъка на страната", посочва Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
10
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА КОСТОФ И МАЛТИЧНО ОТ ДВА ДНИ?
10
2
 
4
 
! Отговори
Тялото преди 11 години
Много са им недомслеи и изборите и регламента за само 2 мандата. Реално втория мадат резидента няма какво да губи и може да работи протв интереса на хората знаейки че така или наче няма втори мандат. Нещо подобно се случи с предния.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога Ванга каза , че Курск ще потъне и цял свят ще жали , никой не и обръща внимание , понеже всеки си мисли , че става въпрос за територията в Русия -Курск, докато не потъна подводницата. Кога казва Ванга , че последния президент на сащ ще е черен пак никой не и обръща внимание до сега............
8
2
 
10
 
! Отговори
Не я заслужава. преди 11 години
Обамата трябва веднага да върне Нобеловата награда за мир. Не я заслужава.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОВЧЕРА ЕВРЕЙЧЕТАТА *** СТИСКАХА ПАЛЦИ НА МИТЬО РОМА , ПЛЮХА ПО ОБАМА КАТО ГО КИЧЕХА С ЕПИТЕТИ ,ЧЕ БИЛ ЧЕРЕН И (КОМУНИСТ) , А СЕГА ПЛЪПНАЛИ СЪЩИТЕ СУБЕКТИ ПО САЙТА ДА НИ УБЕЖДАВАТ КОЛКО БИЛА (ВЕЛИКА И ДЕМОКРАТИЧНА ) АМЕРИКАТА ИМ , ЩОМ ТАМ МОЖЕЛО ДА ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЧЕРЕН,ТО БИВА ИДИОТИЗЪМ,*** ЧАК ПЪК ТОЛКОВА СИ ГРАНИЧИ НАПРАВО СЪС ШИЗОФРЕНИЯ
6
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ - истинската империя на злото. Погледнете само колко войни са започнали през последните 60 години. Никоя друга нация не е била толкова кръвожадна за световна влас и ресурси! САЩ го играят ролята на световен полицай, само дето никой не ги е назначил да са такива. Колкото и да ни залъгват някакви медии, че там е рай неземен.. всички виждаме, че същия този "рай неземен" е към своя край. С нетърпение очаквам деня, в който възмездието за тези убийци ще дойде - унищожиха хиляди животи, вкл и нашия
5
1
 
7
 
! Отговори
а преди 11 години
Заглавието е грешно. Най-голямата слабост на Обама е тази, че той не е решителен.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Язък за лудото Яне!Ходи чак в Щатите да помага в предизборната кампания на Мит Ромни,ама нещо не се получи!То къде ли му се получава!?
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боли ме ***,кой ще е президент за сащ
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗеУена карта не пожелавам дори на враговете си.
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде още 4 години на аванта!Нищо не прави ,а ***!