Нови 4 жертви на стрелба в САЩ

Сред убитите в Лонгмънт, щата Колорадо, има и дете
18 дек 2012 21:22,
119
Нови 4 жертви на стрелба в САЩ
Снимка: Ройтерс

Четирима души бяха убити днес при стрелба в жилище близо до американския град Лонгмънт, щата Колорадо, съобщи ИТАР-ТАСС.

Около 4 часа сутринта местно време на телефон 911 се обадила жена, която съобщила за стрелба. След няколко секунди операторът чул виковете на жената и шума от стрелба, после слушалката взел мъж, който казал, че ще сложи край на живота си, и последвал още един изстрел, съобщиха от местната полиция.

Пристигналите на мястото специални полицейски части намерили в жилището четири трупа, включително на дете.

По първоначални данни на полицията причината за разправата може да е семеен скандал.

В САЩ, където втората поправка на конституцията дава право на гражданите да притежават и носят оръжие, подобен вид трагедии застрашително зачестяват, отбелязва ИТАР-ТАСС.

На 14 декември в град Нютаун, Кънектикът, беше извършено едно от най-потресаващите масови убийства в историята на страната. 20-годишен мъж разстреля 26 души, 20 от които деца, в начално училище в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: стрелбаубитиСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
9
 
2
 
! Отговори
revlio преди 11 години
до червените *** а представете те си в русия ако е свободно оръжието *** да чете за за 19 -година
52
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такъв е животът в пропадащата Империя на Злото.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 61Вярно бе... само един истрел и това е. Къде, къде по красиво, пък и кой го чул толкова...
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** си ти 58, но нищо и ти ще си идеш....
49
4
 
15
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Оръжието води до стръмно спадане в кражбите и много любезно държание между хората.-------------------- 100% вярно. Тогава няма да има псувни по кръстовищата и налитания на бой и подобно грозни картинки.
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
американско клане ха ха ха ха ха
47
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щатите ще се разпаднат. Въпрос на малко време е.
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пътят към световна война...същия който стигнаха до Втората Световна Война. А то е:Рецесия--->Депресия--->Валутни войни--->Търговски войни--->Световна война. Горе долу това е картинката която наблюдаваме, сега сме някъде към валутните войни.
45
3
 
2
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Ти НЕ си добре...лъжлщо....*))) Жзимай мерки...бегом при психиатъра...
44
0
 
5
 
! Отговори
до #56 преди 11 години
Този младеж,който е убил 26 души в училището е бил психично болен...демек изродче . Майка му е криела за това дори от приятелките си и колежките си от училището,в което е била учителка...
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трика при въоръжените нации е икономиката да им върви добре и политиците да не лъжат. Няма много кражби и хората са спокойни, горди и патриоти. Но когато обратното започва да става, --политическа корупция, лоша икономика, безработица, задлъжнялост и прочие, баланса се губи и наистина народа започва да полудява.
42
5
 
13
 
! Отговори
smarf4o преди 11 години
MRAZQ MRASNITE QNKI I PROGNILATA IM IMPERIQ NA ZLOTO
41
1
 
14
 
! Отговори
Do 60 преди 11 години
Оръжието води до стръмно спадане в кражбите и много любезно държание между хората.Аз писах #58 и живея в САЩ. Такаче получаваш инфо от кухнята.
40
7
 
5
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Българина само Плюе... ако и ние имахме право да носиме оръжия... всеки ден поне по 3-4 подобни случея ще имаме.. да не говориме за масовите Кражби и всички останали престъпления
39
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
300 милиона оръжия, дървени къщички, и задлъжнели граждани. Единственото което остава сега е хората да спрат да вярват във фалшивия долар и гледай кво става, няма да има място къде да се скрият, няма да има утеха която да ги утеши. Дървената къща САЩ ще пламне. Както не вярваха че СССР ще падне, така ще се изненадат като и САЩ падне. Разликата ще бъде там че при разпада на СССР нямаше кръв, а в САЩ ще има много кръв. България трябва да има план за НЕ приемане на американски емигранти.
38
1
 
2
 
! Отговори
btr преди 11 години
До: А къде сме ние?Може и така да е. Но проблема е в естеството на убийствата. Става въпрос за целенасочено, а в предишния случай, масово, убийство на деца без причина. Едно е жертви на бандитизъм (предимно други бандити и полицаи), друго е хаотично избиване на деца и невинни хора в момент на умопомрачение.
37
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е нормално. Как отведнъж се появиха толкова много луди американци? Нещо става с мозъците на хората. Дано не е човешка намеса.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и усетите американския дрийм...--------------------------ха ха ха, колкото и да е вкусна стръвта, куката си остава кука!
35
22
 
16
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Всички дето плюете сигурно нелегално сте мили чинии за 5 долара на час и сте си мислели че доларите растат по дърветата. Или никога не сте били в САЩ или ви е яд че сте прости и сте пропиляли възможността да се образовате и усетите американския дрийм...Не завиждаийте ами се стегнете и се научете да бъдете малко по-скромни, отзивчиви и не толкова агресивни.
34
6
 
14
 
! Отговори
smarf4o преди 11 години
MRAZQ MRASNI AMERIKANCI