Хизбула не коментира обвиненията за атентата у нас

Насрала предупреди Израел да не напада Ливан
Обновена: 16 фев 2013 19:02 | 16 фев 2013 19:00,
57
Хизбула не коментира обвиненията за атентата у нас
Снимка: БТА

Лидерът на Хизбула отказа да коментира българския доклад, според който членове на ливанската групировка са извършили атентата в Бургас, причинил гибелта на петима израелски туристи и български шофьор, предаде Асошиейтед прес.

Шейх Хасан Насрала каза, че "въпросът се следи спокойно и внимателно".

Говорейки пред стотици свои привърженици чрез видеовръзка, Насрала предупреди днес Израел да не напада Ливан, изтъквайки, че отговорът на Хизбула ще е суров.

Още по темата
При атентата на 18 юли м.г. бяха убити петима израелски туристи и български шофьор на автобус, както и заподозреният като атентатора на летището в българския черноморски курорт Бургас.

Трима души са заподозрени за атентата, включително мъжът, който бе взривен. Неговата самоличност не е установена. Имената на другите двама заподозрени, за които се смята, че са живи, не бяха оповестени публично, припомня АП, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
аман вече ! преди 11 години
При кипурската война когато евреите навлезли в територията на Египет войниците открили един склад с пълен с бурета а върху тях надпис на българска - ЗА БРАТЯТА АРАБИ. Когато стреляли в едно от буретата от там потекла саламура а вътре всички бурета били пълни с бяло овче българско сирене.Комунистите при бай Тошо щом разбрали че "братята" араби обичат българско сирене решили че нашите пастири, кравеферми и мандри ще работят за тях, А ние от гетото преизпънявахме петилетки и викахме БКП ! БКП !
26
5
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Истината е, че нямат никаква представа кой го е направил.. само косвени улики и, за да изглежда, че вършат някаква работа изфабрикуваха Хизбула.. така изглежда, че участваме в някакъв екшън.. трябва да е ясно, че това е опасна игра, която слабоумните ни управляващи намат нито средствата, нито реална подкрепа на някоя от голямите световни сили; дори т.нар. терористична организация не ги взима на сериозно.. хахаха
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорейки пред стотици свои привърженици чрез видеовръзка, Насрала предупреди днес Израел да не напада Ливан, изтъквайки, че отговорът на Хизбула ще е суров. *********** До тук нищо ново ! Шейх Хасан Насрала колко години живее скрид в бункери под земята ? Защо не се покаже пред народа си а говори само чрез радио и видео връзка ? Защото ако се покаже свободно пред народа си ще го пречукат,Преди години в ливанското правителство бяха само християни по закон. Днес са само мюсулмани и терорист
24
7
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
До джаста-прастаАми ако бях на мястото на Бойко щеше да ме е срам от всичките простотии, които съм направил:( Не подкрепям нито една политическа сила в бг.. всичките са маскари, ама тия надминаха всички очаквания!
23
2
 
3
 
! Отговори
х преди 11 години
Ало,посолството!Ние българите най много от всички искаме да научим ИСТИНАТА.
22
6
 
6
 
! Отговори
Вечна дружба преди 11 години
Това новата дружка на Станишев ли е?
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арабските майка се гордеят и се радват когато синовете им станат камекадзета и вземат със себе си при Алах много друговорци ! Обществото и терористичните организации започват да се отнасят с уважение към семейства които са имали камекадзета. Това за мен остава неразбираемо. Раждаш дете , отгледаш го икато порастне го изпращаш да се самоубие за да те уважават после някакви смръдльовци ! Това са 100% зачукани мозаци
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте какво имаме и българин убит в този атентат. Нормално е и ние да обвиним този който стои зад тази *** поръчка. И на израелския народ им омръзна тези войни но нямат друг изход ако са там обградени от араби и море. Не мислете че на войниците им се служи 3 години и им се мре.. Имам позната израелка с трима сина. Тя един ден каза че 9 години от живота си не е спала . За всеки син по з години
19
7
 
5
 
! Отговори
джаста-праста преди 11 години
Чета коментарите на някои им им се чудя на акъла. Какво да направи Бойко Борисов според вас? Имало натиск от Запад. Дори и да има какво да правят нашите? Парите и пазарите са ни от ЕС и САЩ. Без тяхната подкрепа тази държава ИЗЧЕЗВА за броени месеци, примери колкото искате. Извън ЕС и САЩ икономически партньори са ни само Русия в енергийната сфера и Турция. България не получава пари от Хизбула, Алкайда талибаните или Иран. Вие на мястото на Бойко Борисов какво щяхте да правите?
18
5
 
4
 
! Отговори
DeDe преди 11 години
Насрала се *** в БГ.
17
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе тва Хизбулатов не беше ли съветски комунистически апаратчик, колега на Спинишев?
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименХизбула бе ! Хизбула се осрала !
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха ха камикадзето и той бил заподозрян. И що бе така ?
14
0
 
2
 
! Отговори
х преди 11 години
до 8Това не е мълчаливо съгласие!Чети внимателно и от различни източници-моля.
13
5
 
7
 
! Отговори
Полицай преди 11 години
Кой е Хизбула? Град ли е това?
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не можах да разбера коя се е Насрала
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8-ми, прави си така :).....Но когато имаш да "гониш", мълчанието е пестене на енергия и наваксване на време ;) ...
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДАЙ НАТАТЪК! В НЕДЕЛЯ В 19 ЧАСА ГАСИМ ЛАМПИТЕ В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА
9
9
 
19
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ето, сега си обяснявам защо сме били 500 години под османско робство.Защото сме спазвали поговорката, че "покорната глава сабя не я сече".Веднага щом Хизбула обявиха че ще правят изявление, ние се на**ахме от страх от изявлението на Насрала и почнахме да плюем евреите, да възхваляваме ислямските терористи от Хизбула и Хамас (все един дол дренки!). Всичко това с цел да умилостивим страховитата Хизбула да не ни обвини в нещо.А те изобщо не се интересуват от нас. Що за племе сме???
8
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Израел и СЪЩ не искат Ливан. Те искат Иран и използват това, че Иран финансира Хизбула. Когато повечко държави обявят Хизбула за враг номер 1 (каквато не е) тогава ще опитат да нападнат Иран и да си върнат отново петролното цокало.