Хизбула не коментира обвиненията за атентата у нас

Насрала предупреди Израел да не напада Ливан
Обновена: 16 фев 2013 19:02 | 16 фев 2013 19:00,
57
Хизбула не коментира обвиненията за атентата у нас
Снимка: БТА

Лидерът на Хизбула отказа да коментира българския доклад, според който членове на ливанската групировка са извършили атентата в Бургас, причинил гибелта на петима израелски туристи и български шофьор, предаде Асошиейтед прес.

Шейх Хасан Насрала каза, че "въпросът се следи спокойно и внимателно".

Говорейки пред стотици свои привърженици чрез видеовръзка, Насрала предупреди днес Израел да не напада Ливан, изтъквайки, че отговорът на Хизбула ще е суров.

Още по темата
При атентата на 18 юли м.г. бяха убити петима израелски туристи и български шофьор на автобус, както и заподозреният като атентатора на летището в българския черноморски курорт Бургас.

Трима души са заподозрени за атентата, включително мъжът, който бе взривен. Неговата самоличност не е установена. Имената на другите двама заподозрени, за които се смята, че са живи, не бяха оповестени публично, припомня АП, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
16
 
4
 
! Отговори
До Изкукуригалият преди 11 години
Според "Римското право" , мълчанието е знак на съгласие !А и пред фактите -даже и боговете мълчат !
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес света се управлява чрез петрола. И тези, които го управляват трябва да си го набавят... иначе ще му изпуснат юздичката.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак сме в Big Game....Кошото е, че не сме на страната на Руснаците....Ама важното е да сме в играта :)....Който играи - пичели. Който ни играи, ни пичели...:)
4
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Балкански к*р за Герб.
3
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иран е 3-та страна в света по количество на залежи петрол. Е как няма да искаш да й обявиш война като през средата на миналия век идва на власт Мухамад Мусадък, който изритва Бритиш петролиум. Той управлява точно 3 години и чрез преврат, организиран от американо-юдейската върхушка го отстраняват. Бритиш Петролиум отново си връщат петрола на Иран, но до 1978, когато идват аятуласите и отново казват вън на грабителите на петрола. Така до ден днешен. Сега разбирате ли защо е цялата дандания.
2
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
А бе, нашата работа е дето й викат -"То голо, ама на голямо! "
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тоя атентат вече имаме по-важни проблеми!