В Бордо опразниха сгради от самонастанили се нашенци

122-ама от задържаните имигранти се съгласили да се върнат у нас
Обновена: 27 фев 2013 08:53 | 27 фев 2013 08:52, Елка Василева
53
В Бордо опразниха сгради от самонастанили се нашенци
Снимка: архив, Reuters

Полицията във френския град Бордо е опразнила две сгради със самонастанили се в тях над 350 лица, главно български граждани, съобщи вестник "Монд", като се позова на префектурата в департамента Жиронда.

Операцията, състояла се във вторник, е обхванала 226 души в едната сграда и 153 души в другата, която подлежала на разрушаване. Някои от обитателите на двете сгради успели да се изплъзнат от органите на реда, пише вестникът.

От задържаните имигранти 122-ама са се съгласили да се завърнат доброволно в България, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: ФранцияБордо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V frenskite vestnici pishe che ima I rumunci
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве франсетата що не ги интегрираха докато са в сградата - няма не искам, няма недей.
25
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората си прилагат законите. Нашите кметове бездействат. Не им стиска, защото на следващите избори ще загубят. И така до безкрай, докато на народа му писне.
24
2
 
3
 
! Отговори
asko преди 11 години
DANO NAHTE NAVODNIAT OSTROVA.ANLI4ANITE SA GOLEMITE BORCI ZA 4OVEHKI PRAVA , XA SEGA TRESKA GI TRESE , NEKA VIDIAT KAK JIVEEM NIE TUKA S TIA HTE IM RAZVALIAT RAXATLAKA I KOLKO PORTMONETA HTE IZ4EZNAT
23
0
 
11
 
! Отговори
Не са българи преди 11 години
Да минат на изпити по български и история. Ако ги изкарат без грешка, тогава да ги пращат в България.
22
1
 
41
 
! Отговори
коко преди 11 години
Сега БХК трябва да защити *** и властите във Франция да бъдат съдени че нарушават правата им ......нали това правят в България или само при нас им минават долните номера...ех демокрация...
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А на нас за какво са ни?Дръжте си ги и ги културизирайте ,че и те са хора по вашите разбираниа.А и да ни ги пратите обратно ,те пак ще духнат в друга държава,така,че правите лоша услуга на други такива отворковци кат Вас.Айде с добро.
20
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До някой 17 ... В края на лятото бях свидете на една случка в Видин . Акостира кораб ,пътниците бяха американци . Разхождайки се и снимайки , една жена беше нападната и ограбена .Откраднаха и фотоапарата . По-късно научих в полицията , че в жалбата си американката е дала показания , че е нападната от мъж не българин , защото е приличал на ...индиец ....
19
5
 
6
 
! Отговори
koko преди 11 години
до имигрант:бедни са тези, които седят по цял ден във форумите и пишат колко са бедни!
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ааааааа, не, мерси, не ни ги връщайте, то вие все програми по интеграция предлагате, хайде, ето ви възможност да приложите нещата на практика, да видите кон боб яде ли
17
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искате да напишете "*** с българско гражданство" обаче е неполиткоректно и не ви стиска.
16
0
 
49
 
! Отговори
някой преди 11 години
Това не са "нашенци", а индийски емигранти, самонастанили се незаконно в България. Да се експулсират незабавно към родината-майка!
15
0
 
33
 
! Отговори
Адолф преди 11 години
Ха така! ;) Нали са големи "европейци" а?!?! И им слушаме под път... и над път... великите и високопарни приказки за човешки права и равнопоставеност?!?! Тогава... да си ги задържат... да го обгрижват... да ги милват по ромските главички... да им дадат и по някое апартаментче и солидни помощи... тъкмо да викнат родата от нашенско :) ;) :) да вкарат по някой кон на терасата на жилището си... да обикалят кофите в Бордо... и значително да се увеличи работата на Френската Полиция в целия окръг там!
14
0
 
50
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Ромите са хора с голяма душевност, те са чергари и обичат да опознават света през любопитните си по детски наивни очи.....Защо режете крилата им, защо подтискате тези волни птици.....Защо сте толкова лоши, няма ваши, няма наши...Избрали са вас, трябва да се радвате, а не да ги дискриминирате...:)
13
13
 
5
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ми като гледат какво става в България - хора се палят и горят като факли, нормално е да ги е страх от българите.Българинът е гладен и беден и сам си е виновен за това.Англия и Франция са нормални държави в които живеят нормални хора които знаят какво искат.А не като тълпата по улиците в ***: "Искаме всичко защото е наше!"Пътят за съжаление е само надолу.Прави са да изолират българите, даже може да изключат България от ЕС.
12
0
 
35
 
! Отговори
Мей-мей преди 11 години
Сега е момента да ни покажат как се интегрират ***.нали и те са граждани на Европа.Каде са организациите,които им защитават правата??
11
0
 
55
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Когато са у нас, ревете за правата им, а когато доидат у вас, вече нямат такива...Лицемери...Ама и вашата се вижда-на 3 бебета само едно е европеидно, даже не е и франсенсе...Заминавате си.......:)))
10
0
 
45
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Това е грубо нарушение на европейските ценности-свободно движение на стоки, капитали, хора......Лицемерни западняци?Нима ромите не са като всички нас и като вас, французи?Расисти...............:))
9
1
 
49
 
! Отговори
DADA преди 11 години
Ако бяха българи щяхте да им изпишете и по трите имена, но не са!!! *** са, ***, господа ***, не замазвайте нещата и не манипулирайте хората! Продажна *** пасмина!
8
0
 
41
 
! Отговори
не думай! преди 11 години
айде да се уточняват нещата! не са български граждани, а от гражданите на света: ***! бройте ги за ваши, щото като затрият България, ще са вече ваши граждани!