Най-строгата дама на Европа разпуска по бански

Меркел стана мишена на италианските папараци
Обновена: 2 апр 2013 14:46 | 1 апр 2013 09:56, Елка Василева
112
Най-строгата дама на Европа разпуска по бански
Ангела Меркел си почива. Снимка: БТА

По Великден италианските папараци попаднаха на неочаквана мишена - германския канцлер Ангела Меркел, която прекарва великденската си ваканция на италианския остров Иския, пишат вестниците "Кориере дела сера" и "Гадзетино".

Меркел и половинката й Йоахим Зауер отдъхват в хотел Мирамаре в курорта Сант'Анджело, но отскачат всеки ден до съседните минерални бани в комплекса Афродита. Именно там италианските папараци попаднали на невероятна гледка - най-строгата дама на Европа, разпускаща с бански костюм.

Изданията публикуват и снимките на желязната европейска дама по бански. На някои от кадрите Меркел е загърната и в халат в любимия си зелен цвят.

Не е ясно как ще реагира Меркел на изтеклите в пресата фотоси, посочва БТА. Приятелката на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, беше доста разгневена, когато подобно нещо се случи с нея и заведе дело срещу списанията, дръзнали да публикуват нейни снимки по бански на френски плаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пука й на Меркел! Добре си е жената. Гадни папараци
85
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
погледни я само................като лилипут е.........скоро евросъюза нема да го има.2015 година ще е края му.....помнете
84
8
 
32
 
! Отговори
Христина преди 11 години
Эащо все още не сте я поместили таэи снимка в tialoto bg. pls .... :-))) ?
83
8
 
34
 
! Отговори
Алиса преди 11 години
Много си е точна госпожата, българите само можем да мечтаем да имаме ЛИДЕР като нея! Харесвам я и уважавам всякак ! Тя е естествена и не страда от комлексарщината на българския политик-*** . Да не говорим и за безграничната простотия и олигофренизация на нашите новобогаташи, които в повечето случаи са пияндета или наркомани! Ето затова окрадоха и опустошиха държавата ни ! Хайде със здраве читателю !
82
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УЖАСНА ГЛЕДКА !!! БСП КАТО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМ СЛОЖИМ ФИДОСОВА ПО БАНСКИ
81
8
 
33
 
! Отговори
край преди 11 години
Познавам един дърт гларус дето я е *** на Слънчев бряг 1965 г. Президента да го наемери и да го прати да измоли европейски програми.
80
11
 
32
 
! Отговори
курталан преди 11 години
До Балъковаза какво да и завиждам че слугува на глобалистите ли помните ли госпожо как катастрофира георг хайдер и как катастрофира преди 6 месеца а може и по малко зам председателя на евросъюза може би си мислите че тия хора не ги назначават ли назначават ги и още как последния случай с назначения милионер от ротшилдови Березовски да не би да е случаен между другото точно абсолютни *** и послушковци се назначават на такива места или забравихте за джордж буш младшиили нашия Б.Б.
79
10
 
40
 
! Отговори
Балъкова преди 11 години
Не знам изобщо,как Ви се събират в устата подобни коментари?Какво и е на жената?Германският канцлер да не би да е с професия "Манекен"?Умна,интелигентна дама,съсзавиден интелект!Моите адмирации към нея!А относно негативните мнения,мога само да кажа,че са направени от хора,без грам възпитание или какъвто и да е мозък!По-скоро и завиждате,нима някой от Вас има завиден пост като нейния?!
78
10
 
35
 
! Отговори
курталан преди 11 години
До WASILISQNISGERMANIофициално се води дъщеря на протестантски пастор и има комсомолско минало като секретарза татко и се знае че е бил в много топли отношения с всички педеази от ЩАЗИ
77
11
 
48
 
! Отговори
Ана преди 11 години
Те родена 1953 год и е на 60 год. и изглежда много добре за тези години. И тя е човек и тя трябва да почива, не разбирам какво сензационно има в това! Понякога журналистите прекаляват в стремежа си да "излюпят" някоя сензация.
76
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аууу. Прилича на млад хипопотам. Дае*а и свинята свинска. :D Типична германска "красота" е това.:D
75
11
 
33
 
! Отговори
до №92 преди 11 години
А прочете ли, че майка и била бременна почти 10 години преди да я роди през 1954?
74
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам на каква възраст е Меркел но ще кажа че много от западно-европейските тийнейджърки(предимно англичанки)биха й завидяли за фигурата
73
24
 
37
 
! Отговори
ЦВЕТИН преди 11 години
АУУУУУ! Какъв резил за германците! Шефката им без обичайните си панталони!
72
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А банският й наистина е супер, браво на дизайнера
71
19
 
56
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ПРЕДИ ГОДИНИ В МЮНХЕН ПРОЧЕТОХ ЧЕ ...СА РАЗСЕКРЕТИЛИ ДОКУМЕНТИ НА ЩАЗИ В КОЙТО СЕ ДОКАЗВАШЕ ЧЕ ФРАУ АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е....ДЪЩЕРЯ НА АДОЛФ ХИТЛЕР.....
70
16
 
71
 
! Отговори
Osman преди 11 години
Срамота е журналистите да се занимават с такива дребни неща,тя също като вас има нужда от почивка.Кви са тия журналисти дето се опитват да я изложат,трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност
69
15
 
58
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Грозна жена няма,супер си е гаджето!
68
16
 
50
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Па то и яз си имам същият пуфляк в къщи бе ама не мога я излажа толкоз гола да са фърли,само кат зема пенсиата оди два-три дена без чорапи да *** съблазнева ама туй ич не върши работа,па за таз убавица колко ли пенсий требва да сабера,та да си свали поне джепанките...малиий требва да *** тарпи Господ барем до 120 годин ама немааа-ай да си сиди с джепанките...
67
10
 
32
 
! Отговори
NICK преди 11 години
DO ANONIMEN 50 BRAVO PICH -I AZ TAKA MISLIA BESHE POLITIK NA GODINATA .STOI CHE GLEDAI SLED IZBORITE-SHTE IA OCHERNIAT OTVSIAKADE ZASHTOTO SI GO ZASLUJAVA .OT BSIAKO DARVO *** NE STAVA . BRAVO OSHTE VEDNAJ .