Най-строгата дама на Европа разпуска по бански

Меркел стана мишена на италианските папараци
Обновена: 2 апр 2013 14:46 | 1 апр 2013 09:56, Елка Василева
112
Най-строгата дама на Европа разпуска по бански
Ангела Меркел си почива. Снимка: БТА

По Великден италианските папараци попаднаха на неочаквана мишена - германския канцлер Ангела Меркел, която прекарва великденската си ваканция на италианския остров Иския, пишат вестниците "Кориере дела сера" и "Гадзетино".

Меркел и половинката й Йоахим Зауер отдъхват в хотел Мирамаре в курорта Сант'Анджело, но отскачат всеки ден до съседните минерални бани в комплекса Афродита. Именно там италианските папараци попаднали на невероятна гледка - най-строгата дама на Европа, разпускаща с бански костюм.

Изданията публикуват и снимките на желязната европейска дама по бански. На някои от кадрите Меркел е загърната и в халат в любимия си зелен цвят.

Не е ясно как ще реагира Меркел на изтеклите в пресата фотоси, посочва БТА. Приятелката на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, беше доста разгневена, когато подобно нещо се случи с нея и заведе дело срещу списанията, дръзнали да публикуват нейни снимки по бански на френски плаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
22
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що сте издокарали баба ми така бе.
45
10
 
88
 
! Отговори
иднъ жинъ преди 11 години
Нормална фигура има жената за годините си, банският й е съвсем приличен и съобразен с тялото, къде е тук сензацията не е ясно. *** италиански папараци.
44
10
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
добре им прави на гърците!Те са голяма ***!
43
13
 
48
 
! Отговори
germany преди 11 години
Frau Merkel !!! The best President ever !!.
42
19
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
А дано е така добра да ни извади от Европейския съюз да живнем и ние малко!Че преди без ЕС си бяхме по-добре!
41
10
 
102
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
Това е жена политик с нормално телосложение за годините си, който , работи и мисли за нацията си, Вие какво очаквате да ви се нагъзи някои модел който по цял ден кисне по СПА центрове и ви се усмихва по телевизията и Ви казва колко сте велики. Сензацията в тази статия е самата статия, следващият път снимайте Фидосова по прашки да се се посмея на коментарите.
40
60
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази гнусна баба трябва да бъде съдена от германския народ който впрегна за свои лични ес облаги
39
8
 
86
 
! Отговори
ПЕШО преди 11 години
МНОГО СИ Е ХУБАВА ЖЕНИЦАТА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПОМИСЛИ ЗА НАС
38
8
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как трябва да се облече жената на плажа? С шлифер или с чедор? *** *** каква новина сътворили.
37
8
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За първи път от толкова време се радвам на коментарите под статия. Искрено благодаря на всички, които са реагирали здравомислещо и са се изразили разумно и стегнато! Подобри ми се настроението, а вярата ми, че са останали свестни хора порасна. Бъдете здрави!
36
10
 
83
 
! Отговори
нормално е преди 11 години
Вижте я добре.Това е политик който мисли за хората си.Ние за сега нямаме такъв за съжаление.Това което е тя нашите всички политици не са.И според мен си е облечена нормално като за човек на почивка пред басейна.
35
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като им спре стотинките Меркел и Италия става на Кипър А тя и без това на там е тръгнала .с над 2 300 000 000 000 външен дълг .А и да не я чакат догодина ,за какво и е да я разнасят по вестниците къде почива и какво прави .
34
8
 
106
 
! Отговори
121 преди 11 години
Аз даже не виждам нужда да се тунингова... За тези, които не виждат по-далече от силикон, ботокс и липосукция - така изглеждат нормалните хора...
33
8
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами на плаж или басейн с какво облекло да е бе ***?Да не би да очаквате да е с ботушки и шал!Има да и дишате прахолята на жената и да драскате глупости, само за да ви четат безумните статии)))Смешници
32
11
 
39
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
тоя 35 требва да е от най-известните социолози в БГ....много ме разсмя....първо казват какво ще стане на изборите в БГ....а после обясняват как е нямало шанс да стане това......Енджи както и викат тук няма да изгуби мой човек....това не е БГ...немците си знаят без да слушат каква е пропагандата...спасители като на нас/вас в БГ им не трябват......и комунисти.....Меркел ще ги убие на изборите
31
8
 
55
 
! Отговори
от мен преди 11 години
Еиии , дибили ! Що снимъти жинате бееееее ? Почива си и к,во ?
30
10
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има толкова кинти,че да се тунингова и да прилича на 20-годишна.защо ли не го прави-ще попита златка или друга подобна ***,която ако беше в германия,нямаше да и се позволи да изпълзи от дупката.
29
8
 
90
 
! Отговори
top - zizi преди 11 години
Страхотна жена! И си изглежда супер. Лили Иванова като е слаба, нали и на нея намирате недостатъци. Меркел остарява достойно. За всички негативни коментари по-долу - вече преди мен 34 го е казал - не сте достойни да носите и хавлията и дори!
28
10
 
96
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
На фрау Меркел само можеш да и носиш хавлията, и то в сънищата ти.
27
57
 
40
 
! Отговори
ареее преди 11 години
Дърт пачунгер. На всички, дето тук се халосват колко е велика и пр. пожелавам една такава в леглото forever. На третата седмица ще обърнат резбата.