Депардийо четка Путин – бил като Митеран или Йоан Павел II

„Руската нация се нуждае от някого като него“
18 май 2013 14:43,
45
Депардийо четка Путин – бил като Митеран или Йоан Павел II
Снимка: архив, Reuters

Френският актьор Жерар Депардийо, който получи руско гражданство през януари, днес отново похвали руския президент Владимир Путин, като го сравни с папа Йоан Павел Втори и с бившия френски президент Франсоа Митеран, предаде агенция Франс прес.

"Искам да ви кажа какво мисля за Путин. Руската нация се нуждае от някого като него, с руски темперамент. Путин иска да върне поне малко достойнството на хората", каза Депардийо за вестник "Комсомолская правда". "За мен той е като Франсоа Митеран или Йоан Павел Втори", добави той без повече обяснения.

Йоан Павел Втори бе убеден антикомунист, който силно подкрепяше протестното движение "Солидарност", припомня АФП.

Актьорът отрече неговата "емиграция" в Русия да е с рекламна цел. "Това е смешно. Снимал съм се в над 200 филма. Кой има нужда от реклама при това положение", запита той.

Депардийо, който съобщи преди няколко седмици за намерението си да напусне Франция, за да избегне данъците, които смята за прекалено високи, заяви в интервюто, че не подкрепя политиката на президента Франсоа Оланд.

Депардийо е горещ привърженик на бившия френски президент Никола Саркози. "Обичам Саркози, защото всички са против него", каза той, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: ПутинЖерар Депардийо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Марио ,пенди ошашавено, твоя райски Запад скоро ще бъде ислямски запад както си е разтворил г..за за африканци и араби. В Холандия открито искат шериат като втора официална религия. След време такива като тебе няма да развяват шарените знаменца а ще се крият от брадатите салафити ,ислямски братя и прочие неандерталци. Честито пенди,тогава Русия ще ти изглежда рай наистина.
31
2
 
12
 
! Отговори
тито преди 10 години
ДО всички отдолу---Русия винаги е била сила и с нейната позиция ще се съобразява целият свят-независимо от това -харесва ли ви или не......прекалено малки сме да даваме оценки и да плюем.......Това е истината....С Путин или без него ,вече няма значение--Русия се изправи и върви напред---а ние накаде вървим???
30
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе какво го слушате тоя - той отдвна си е изпикал мозъка.Язък за таланта и творчеството му.Да си публична личност е и морална отговорност,защото като се възхищаваме на някой, ние искаме да сме подобни на него. Аз не искам децата ми да се възхищават на хора без задръжки. Но Жерар не е толкова изкуфял,че да живее в Раша! Ще живее в малко градче в Белгия, където смята да отвори ресторант, за да идват приятелите му от Франция и да се наливат групово. А с руския паспорт ще дразни чифутските банкери
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До mario.fu.90 Драги псевдомарио, Вие някой платен служител ли сте или се предлагате за доносник и писач на доноси?
28
5
 
9
 
! Отговори
истината преди 10 години
за мен винаги е бил най великият, БУНТАР, БУНТАР, и винаги е след него е следвало руското , затова и е напълно естествено , и двамата са най добрите в своят свят....успех и на двамата, да живее истинска франция дала интилигенцията на русс, да живее Путин..
27
7
 
5
 
! Отговори
Людмила преди 10 години
До Анонимен"България и нейния народ са за Русия и за Путин, да им помага Бог! "Само че, народът на Русия-ЗА РУСИЯ БЕЗ ПУТИН! Ако не сте чували за това...На Българи-благодарност за подкрепата и пожелания за щастлив и справедлив живот!
26
14
 
3
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
БВП на човек в Русия - 10 000.Бвп на човек в Норвегия - 80 000Бвп на човек в западна европа - 40 000
25
9
 
6
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Какво успя да направи СССР? Бившите ССР до една са бедни ,вкл Русия. Според индекса на щастие и доволство това са едни от най-нещастните държави в света. БВП на човек в Украйна е 150 евро,в повечето поссъветски републики също,само в Русия е по-висок,но компенсира със ниска продължителност на живота - 64 в Русия,спрямо 80 на запад. Губите войната - и идеологически и икономически. След кризата Европа ще си стъпи още по-силна на краката,а на вас като ви харесва изтокът - заминавайте там,що сте тук?
24
7
 
5
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
А свободата е по-ценна и от религия и от семейство.
23
9
 
5
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Изравнил е играта? С какво? Със една загиваща псевдомонархия? Кое в Русия е по-добре от на запад,провери статистиките! Колко европейци искат да емигрират в Сибир /като изключим застаряващите знаменитости,близки на олигарсите/ и колко руснаци биха напуснали Русия и заминали за запада? Стандартът на живот е от тук да Мелмак. Изтокът никога няма да победи,защото има един съществен недостатък - не уважава свободите на хората.По индекса за демокрация и свобода Русия е на едно от последните места.
22
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Битката между Изтока и Запада се води от 1000 години с променлив успех.Предателите Елцин и Горбачов направиха много глупости и Западът получи явен превес през 90-те, но сега Путин почти изравни играта.Так че недейте бърза да се радвате, юди, масони, геюве и всички останали гадове. Тепърва ще видим кой-кого!България и нейния народ са за Русия и за Путин, да им помага Бог!
21
22
 
8
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Истината е ,че русия е една бедна,алкохолизирана, олигархическа,постоталитарна държава,с ниско качество на живота,която много трудно ще скъса с тоталитарното си минало. Освен това е сред най-барзо изчезващите и с доста високи нива на ислямизация и неравенство - като майка България. Очевидно великите славянски братя - България и Русия не успяха да се преборят конкуренцията - гнилият,капиталистически,пропаднал,развратен,еврейски,атеистичен,материалистичен запад!
20
6
 
5
 
! Отговори
razgradski pop преди 10 години
алкохолик..
19
23
 
8
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
Путин е един от последните стонове на немощната и проскубана руска мечка,която твърде много се осмелява да ръмжи на запада,без да осъзнава колко е жалка. Западна Европа по всички показатели превъзхожда Русия - 1.Свобода на медиите2.демокрация3.индекс на развитие4.индекс на доволство5.суицидност6.раждаемост7.образование8.продължителност и качество на живота.Не можете да ме убедите,че една държава ,в която няма свобода на словото и открита демокрация е за пример. Русия е рай- виц 1!
18
14
 
5
 
! Отговори
обективен преди 10 години
баси тъпанара е тоя мамут плешив от снимката, ако бех на мястото на ония от Брюксел веднага го изхвърлях гол и бос от Европа, да ходи на майната си в рОсията му! Когато е трупал милиончета от гърба на европейците с идиотските си роли всичко му беше ок, обаче щом стана въпрос да си плати данъците стана рушнак)))
17
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от тоя циркаджия на снимката ...чувствайки тоталната си изолация режима в Кремъл издаде и паспорт, и имот подариха на въпросния ... изхождайки, от твърденията му че щял да се премести да живее в Русия, но ... премести се в Белгия ... защо ли ?
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жожи, сложи си ушанката, не мога да те възприема така нещо
15
6
 
2
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Вярно е !!! 1000%
14
2
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Този живее в центъра на Грозни/Чечня у един небостъргач.
13
3
 
6
 
! Отговори
моджо преди 10 години
Е как няма да го четка?! И аз да се ползвам с всички блага, който Путин дава на Депардийо, и аз ще го хваля :)