Не ми е работа да преговарям за задържания американец!

Родман: Ким Чен Ун ми е "приятел до гроб"
Обновена: 7 сеп 2013 11:09 | 7 сеп 2013 10:49,
20
Не ми е работа да преговарям за задържания американец!
Снимка: БТА

Денис Родман, прочутият американски баскетболист, си замина от Северна Корея, където бе на частно посещение. Пред репортерите, които го чакаха на летището, Родман заяви, че със севернокорейския лидер Ким Чен Ун са приятели и ядосано отхвърли призивите да се застъпи за държания в севернокорейски затвор американски мисионер Кенет Бе, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
 Родман каза, че севернокорейският лидер е негов "приятел до гроб" и че не го интересува какво мислят другите за него. Той отсече, че не е негова работа да пита какво ще стане със задържания му сънародник и каза на журналистите да се обърнат с този въпрос към президента Барак Обама и към Хилари Клинтън,
бившия държавен секретар на САЩ.

Ким Чен Ун е голям любител на баскетбола и тази година два пъти приема в Пхенян бившия американски баскетболист. Според самия Родман визитите му са свързани с желанието на Ким да организира в Северна Корея баскетболна лига по американски образец.

Около пътуванията на Родман се появиха коментари, че той може да използва добрите си отношения с Ким, за да издейства освобождаването на американския мисионер, осъден на 15 години затвор за опит за сваляне на севернокорейското правителство, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Антимутра майе с връзки. Изтрили са ми съобщението към него.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Родман той отишъл на секс туризъм те за полетика му говорят-то вярно че са едно исъщо, ама не вярвам да е толкова извратен.Мъничка японка ще си взема всичко в моя дом ще е хитачи...*** си пада по малки корейки!
14
0
 
28
 
! Отговори
P. преди 10 години
Кой очаква от човек като Родман да се занимава с подобни неща?! Какъв е смисъла, който и да било да се надява някакъв баскетболист да се наеме да освобождава, затворници?Нали американците имат невероятна външна политика, колко хора са на стаж там с безумни заплати и хиляди образования. Да ги пратят тях да се занимават. Седнали да чакат от човек, който си е изкарвал парите от тупкане на топка и говорене на глупости.
13
1
 
6
 
! Отговори
slav преди 10 години
Това е дипломатически ход.
12
9
 
2
 
! Отговори
Volen Sayder преди 10 години
*** и недоносени драсакачи - мислите че това е "частно посещение" ?Дипломациятя е тънка работа-Родман е там за да опита да смекчи позицията на Лидерчето към собствения си народ и да тръгне бавно към стабилизиране с Юга. Естествено това започва с много закачки на тема спорт, коли и т.н.
11
3
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Възход и падение!!!Сега е пълното падение на мамун!
10
10
 
13
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Мамун за пари ще легне и с Ким Чен УН, че и ще даде да го оправи Ким Чен УнПриятел със касапина на Северна Корея тоя за нищо не става!
9
5
 
6
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Шамара II!
8
15
 
14
 
! Отговори
Чернилка преди 10 години
Тоя ,като му е толкова голям приятел защо не остане да живее там и за да усети по добре истинския прекрасен живот ,да отиде в някой лагер дето децата се раждат там ,живеят и правят семейства заради някой си .Дебелака Ким е по гаден от баща си ,дядо си ,а чернилката просто няма сиво вещество,и то е черно .
7
7
 
36
 
! Отговори
БиСиПи преди 10 години
И ние си имаме една такава "звезда" тук, дето работи за партията - майка : Мишо Шамара
6
6
 
34
 
! Отговори
От 4 до 5 преди 10 години
Не случайно не съм турчин. От Монтана съм, ако това ти говори нещо. В Монтана турци няма. Не съм ***, не съм от ДПС, БСП, Атака, ГЕРБ и т. н. Спестявам ти редица въпроси. Просто работя и живея според възможностите си. Но като гледам вътрешната и външната политика на България, колосалната корупция, срастването на държава и мафия, лакейското и сервилно поведение на правителствата просто съжалявам, че съм се родил тук и никак не се гордея че съм българин.
5
11
 
13
 
! Отговори
Ти да не си турчин? преди 10 години
До АнонименНие сме изключително гадно и гнусно племе, без собствено мнение. Непрекъснато сме приведени в кръста пред един или друг господар.
4
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно по света има и нормални хора. Денис Родман бил на частно посещение /един вид на гости/, а тъпите журналисти го занимават с глупости. В случая ако беше български спортист щеше да изнесе цяла политическа лекция. Прибирайки се в България имаше да обяснява по всички телевизии, колко лошо живеят в Северна Корея, какъв тиранин е техният лидер и т. н. Ние сме изключително гадно и гнусно племе, без собствено мнение. Непрекъснато сме приведени в кръста пред един или друг господар.
3
7
 
47
 
! Отговори
Родман фен преди 10 години
Ами прав си е човека, какво го интересуват некви бандити, дето ходят да шпионират по чужди страни, подпомагани от властите!
2
5
 
47
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Родман ако си покаже паламарката,севернокорейките ще спрат да сънуват Ким Чен Ун.
1
21
 
8
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Toz veche se chudi kak da privleche vnimanieto ...jalka kartinka