Майк Тайсън нападна Родман за севернокорейската му авантюра

Баскетболистът не бил вземал пари от Ким Чен Ун
Обновена: 11 яну 2014 07:46 | 11 яну 2014 07:45,
15
Майк Тайсън нападна Родман за севернокорейската му авантюра
Снимка: Reuters

Бившата звезда от Националната баскетболна асоциация (НБА) Денис Родман не е получавал никакво заплащане от севернокорейското правителство по време на тазседмичното си посещение в страната. Това заяви агентът му Дарън Принс след многобройните спекулации за хонорара на баскетболиста.

Принс каза, че севернокорейското правителство не е финансирало нищо от посещението, добавяйки, че ирландската компания за залагания "Пади пауър" Пи Ел Си покрила всички разноски на Родман и отбора му от бивши състезатели в НБА като Чарлз Д. Смит, Кени Андерсън и Клиф Робинсън.

Още по темата

Тази седмица шефът на баскетболната асоциация на САЩ Дейвид Стърн каза, че Родман бил повлиян от пари от Северна Корея, за да организира демонстративния мач в Пхенян, отбелязва Асошиейтед прес.

Бившата звезда посвети срещата на "най-добрия си приятел", севернокорейския лидер Ким Чен-ун, който заедно със съпругата си и висши официални лица и техните съпруги бяха сред около 14 000 души в залата в Пхенян, които изгледаха мача.

В четвъртък Родман се извини за свои изказвания в Северна Корея по адрес на задържания там американски мисионер Кенет Бе, заявявайки, че бил пил и бил под напрежение заради организирането на мача, припомня Асошиейтед прес.

"Това, което каза и направи Родман е измяна. Не се интересувам много от политика, но тук всичко е ясно. Той отиде в страна, с която нашата държава враждува и си позволи да направи подобни изказвания", каза в интервю за телевизия Си Би Ес знаменитият в миналото боксьор Майк Тайсън, цитиран от БТА.

Бившият боксьор е убеден, че честите посещения на Родман в Северна Корея са продиктувани от негови финансови интереси.

"Трябва да са му платили добри пари за тези пътувания. Сигурен съм в това. Надали го е направил просто от добро сърце", добавя Тайсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Клоуна на МакДоналдс и мики маус ходиха ли в северна Кореа ?
12
9
 
9
 
! Отговори
4oko преди 10 години
Тайсън е една проста едноклетъчна ***-изнасилвач. Много ще се учудя ,ако знае таблицата за умножение.Родман и той е същия ама какво държат сметка къде ходи и какво прави.Ако трябва да ходи само в страните с които сащ са в добри отношения-трябва да си стой вкъщи!И какво коментирате Северна Корея като никои от вас не е стъпвал там. В Ютуб има клипчета.Вземете се ограмотете! Нови западни коли има ,чистичко подредено,залата 14000 души ,а вашата зала която я стройхте 10г колко побира? Смешници!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
баси крачолите дето ги има вожда
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майк Тайсън може да е всякакъв, но тоя Родман е по-голям *** като човек и от него.
9
3
 
9
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
Нищо ново под небето , Марадона пък ходеше при Кастро , сигурно да се лекува от наркозависимост.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много мъдър, философ, обществен деец и политик е Майк Тайсън.
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подозирам, че Родман ходи на секс туризъм в Северна Корея. Предполагам му задоволяват и най-извратените желания.
6
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Измяна? Хаха готин виц.Изнасилвач,побойник затворник алкохолик и наркоман сменил 5 религии за 3 години съди друг за измяна? Едва ли ще се измъкне от блатото в което сам се е вкарал с такива партенки..
5
8
 
44
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 10 години
Най-демократичният народ на света се опитва да поставя най-много граници!"Cев. Корея са ни врагове и такива визити са недопустими. Родман е предател!"Cкъпи американци цяла Азия са ви врагове! В Африка също ви мразят но звездите ви пътуват и си вземат хонорарите. Да припомним Наоми Кембъл която получи подарък от диктатор под формата на "кървав диамант". Да припомним и многото певци пяли по 3 песни за по няколко милиона НЕ ИЗКАРАНИ C ТРУД! Просто сте си такива - продажни!
4
14
 
25
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
В САЩ и страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД така опитомяват лошите момчета като Тайсън - със затвор.После те започват да говорят това, което е удобно на правителството ... :)Да се готви Родман ! Я някое "изнасилване" ще му спретнат, я ще се окаже, че е укривал данъци ...
3
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Тайсън - един човек на моето мнение !
2
18
 
14
 
! Отговори
1+1=1 преди 10 години
Представете си човек като Родман, който има милиони...какво са му предложили за да се прави на клоун в Сев.Корея. п.с. не го съдете, всеки на негово място би го направил :)
1
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Денис Родман е лош човешки материал.