Асад бесен, нарече Франция "марионетка"

Твърди, че води война срещу тероризма в Сирия
20 яну 2014 19:28, Елена Кирилова
93
Асад бесен, нарече Франция "марионетка"
Снимка: архив Ройтерс

Сирийският президент Башар Асад заяви, че борбата срещу тероризма е основната цел на мирната конференция "Женева-2".

Той предупреди, че, ако неговите правителствени сили загубят войната в страната, това ще доведе до разпространяването на хаоса в целия Близък Изток.

Пред агенция Франс Прес Асад обвини някои страни в намесата в гражданската война в Сирия. По думите му конференцията трябва да окаже натиск върху страните, които подкрепят тероризма в страната.

"На мирния форум трябва да бъдат взети ясни решения, които засягат проблема с тероризма. Всеки друг изход от преговорите би бил без стойност", коментира сирийският държавен глава.

Асад разкритикува остро Франция, наричайки я "марионетка", изпълняваща политиките на Катар и Саудитска Арабия.

Той е категоричен, че Париж е опорен стълб на сирийската опозиция и страната е една от първите, които са призовали сирийския президент да се откаже от властта си.

Башар Асад подчерта, че вероятността да се кандидатира за нов мандат е голяма, тъй като той не вижда причина да не го стори. Той вярва, че общественото мнение е в ползва на неговата кандидатура, ето защо няма какво да го разколебава.

А напрежението преди конференцията "Женева-2" продължава да нараства.

Още по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 години
До Мунчоти си много, много болен човек! Ходи си прегледай мозъка!
49
1
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
До ВойникПо^серко, какъв цял народ те тресе нре? Ако беше целия народ, кой ще го спре да изрине и Асад и шепата наемници, които според теб се бият на страната на Асад? Нали народът е срещу Асад, кой пълни армията му с жертвоготовни и качествени войници? Колко офицери и войници дезертираха от армията и отидоха при бунтовниците? Има видеа в тубата, можеш да видиш как го посрещат хората Асад. Имаш ли идея колко християни, копти и сунити се молят всеки ден за здравето на Асад?
48
3
 
2
 
! Отговори
st преди 10 години
До Анонимен Ти подкрепяш асад,а ненавиждаш бежанците хахаха демагог ела да ти дам някой лев да се успокойш хеехеххе
47
0
 
16
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
До 85--------Абе овчо, Либия оправи ли се след "демократичната революция" и "демократично изнасиления" американски посланник, потърси информация за настоящата криза в Тунис, за Египет и Йемен да ти припоня ли, а в какво се превърна Ирак ?, а преговорите на САЩ с талибаните??? за "урегулиране" на конфликта, а за масовите кланета на християните в Сирия, Ирак и Египет?Абе, кога ще се научите да мислите самостоятелно, анализирайки ситуацията, целите и последствията на случващото се!?
46
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да пази Асад и Сирийската Арабска Армия !
45
3
 
22
 
! Отговори
1111 преди 10 години
Франция е марионетка в която живеят негроиди, управлявани от интернационалисти.
44
2
 
17
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ПРАВЯТ АТЕНТАТИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.ЗА САУДИТСКИЯТ ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО БИНДАР Е КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗАНО ЧЕ СТОИ ЗАД ТЕРОРИСТИТЕ НО СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ВСИЧКО.ВКЛЮЧИТЕЛНО АТЕНТАТИТЕ ВЪВ ВОЛГОГРАД.
43
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vijte mu fizionomoyata samo ,bashta mu izbi 50 hil a toya izleze oshte pogolqm kasapin dosega izbi nad 150 hiladi a gradovete sa razrusheni do osnovi,sigurno *** ne e razrushil tolkova gradovete ,i pri4inata kakva e samo i samo ruskata baza da ne go butnat
42
10
 
6
 
! Отговори
Войник преди 10 години
На тоя почти целият му народ е от терористи,според него?! Избива го постепенно,за да може да се задържи на власт,дори се готви отново да се кандидатира за нов мандат! И един такъв масов убиец се подкрепя от БСП и Станишев?! Това не ви ли говори нещо?!
41
0
 
17
 
! Отговори
Митака преди 10 години
Тука пишат много хора по инерция, които грам представа нямат какво става в Сирия. В момента близо 80 процента от така наречените бунтовници са яростни ислямисти. Единственият изход за Сирия е Асад да спечели войната, в противен случай ислямистите ще вземат връх и ще стане ама много зле и то не само за Сирия.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Асад, мачкай турският башибозук !
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този фонд оня *** от БСП продава мурафети! Прави се на политик защо СерГЕЙ поръчал поздрави на социалиста Асад!
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Одисейчо, винаги ме кефиш :) Няма втори като теб, дето в едно изречение да може да си противоречи три пъти. Тренирай с хъс, моето момче, може и до четири да ги докараш :)))
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оланд се радва на 15% одобрение сред избирателите си, а Асад на 70%. Кай трябва да си ходи? :)))
36
8
 
1
 
! Отговори
xx преди 10 години
Само затворено общество за тебе да си доволен.Хубавото на социализъма беше сигурноста , че колкото и да е по-умен и работлив комшията никога няма да си купи по хубава кола от теб.Явно тая сигурност ти липсва жестоко.
35
0
 
0
 
! Отговори
печели се време преди 10 години
Само Йерусалимският съмит,чиято идеология е отразена в Универсален ционизъм,показва истинските намерения на ционизма.Bartholomew's notes on religion:Jerusalem Summit a Nadir of Racism(barthsnotes/2004/12/02/jerusalem-summit-a-nadir-of-racism/).Нито дума в медията за палестино-израелските преговори.Печели се време с"факти на земята",а да ,и на Нетаняху новите смешки-Arutz Sheva"Netanyahu Links Palestinian Leadership,Nazis.
34
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е помолил америте да ивът Асадя во време на олимписките игри, за да им извинение, че не се намесва.Ше видите какво ще стане след три-четири седмици.Натовские корабли уже зареждают джепане.
33
0
 
5
 
! Отговори
по скоро троянски ко преди 10 години
Ами това може би е целта,иначе ционисткия режим как ще продължава войните си за велик неизраел и играе роля на "спасител".Д.Радишевски отбелязва,че"след неизбежната победа над ислямизма,човечеството ще разбере забраната за считане на всяка една религия изключителна"(Универсален ционизъм),Все пак една трябва да остане и това няма да е християнството.Откровение 13 разкрива как на злото ще се даде време.
32
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Асад ще бъде наритан.Не може някакъв дивак да изнудва 500 млн европейци.
31
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АСАД ***