Задържан е снайперистът от Симферопол

Това беше провокация, заяви командващият Черноморския флот на Русия
Обновена: 19 мар 2014 15:07 | 19 мар 2014 11:54, Елка Василева
132
Задържан е снайперистът от Симферопол
Снимка: БТА

Снайперистът, който стреля вчера в Симферопол, е задържан. Информацията беше потвърдена от МВР на Крим, предаде радио „Вести ФМ“.

Още по темата
Стрелецът се оказа 17-годишен жител на Лвовска област в Украйна.

Предполага се, че задържаният непълнолетен е от радикалното националистическо движение "Десен сектор", посочва Gazeta.ru.

При стрелбата вчера в Симферопол загинаха двама души, а двама бяха ранени.

МВР съобщи, че е стреляно в две посоки: срещу украинска военна част и срещу представители на силите за самоотбрана, намирали се около сградата.

Междувременно командващият Черноморския флот на Русия вицеадмирал Александър Витко каза, че стрелбата в Симферопол, при която вчера загинаха двама души, е била провокация - "там е действал снайперист, както на Майдана". Това предаде агенция Криминформ, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Витко заяви, че на 14 март ръководството на Черноморския флот е казало, че се подготвя провокация в Крим, пише БТА.

"Случилото се вчера в Симферопол е недвусмислено и е провокация. Ако се съди по почерка, явно е действал снайперист, както на Майдана. В резултат са загинали двама души", заяви Витко.

"Въпреки това луди глави в сегашното ръководство на Украйна се изказваха за разрешаване на употребата на оръжие", заяви той.

"Искам да предупредя всички - и най-вече личния състав на украинските военноморски сили - не дай Боже някой да стреля дори от барикади. Огънят не е играчка. Моля това да се разбира дословно", каза Витко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе то и снайперистите от Майдан уж бяха от десен сектор, но следствието доказа, че това са срелци от Русия на които се е заплащало по 40 хиляди долара на ден за отстрелване на демонстранти и украински милиционери.
44
5
 
20
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До до 52 Абсолютно. С лапачи на всякакви к*рове,само и само да приказват против Русия не искаме да имаме нищо общо. Не че Русия е кой знае какво,ама е по-добре от западните духачи. Може да са бедни,ама имат малко самоуважение.Дори и руските ку*ви не са евтини като наште. А гледам нарочно се отклоняват темите от писачите,щото инфото не се харесва на шефовете им. Особено тоя с ника капиталист е най-отвратителен,дето си copy-paste ва простотиите си във всяка тема
43
2
 
17
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До азНе знам кой е *** но от самолет се вижда кой е платения :))) И когато се опитваш да манипулираш се информирай, така че да бъдеш частично обективен ! Относно опорните точки спуснати от ЦИОНСКИТЕ МЕНТОРИ пропусни частта със обидите и директните нападки те не работят !Относно от къде се е появило оръжието все още има действащи агенти от СБУ във Крим...Как този непълнолетен бандит е минал на кримска територия, там все още няма паспортен контрол а преминаващите се проверяват само за оръжие
42
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах колко е удобно за руската пропаганда снайпериста да е от десен сектор. Явно че и тази "информация" е пълна руска дезинформация. Отдавна не се информирам от ИТАР-ТАСС "информационната агенция" за полирани комунистически мозъци.
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам да компенсират Украйна с Косово.....:)
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За партенки ...no comment !
39
34
 
5
 
! Отговори
xv преди 10 години
Айде тъпите русфили да си дадат \"умните\" коментари сега!! Кой е агресора??? *** или въздържащите се от провокации украинци??? *** русофили необразовани!! Набийте си го в кофите-Раша винаги е била АГРЕСОР !! Прочетете малко за задкулисните игри на нашите "осободители" и как България е била разпокъсана с тяхно съгласие за сметка на Сърбия и Румъния!!! ЧЕТЕТЕ неграмотници, за вашата *** Русия, свикнала да извива ръцете на всеки несъгласен с нея -чрез природnите си ресурси!!
38
10
 
3
 
! Отговори
муню преди 10 години
какво мунчовци има не е истина.Е.ават майката на България те се занимават с путини - мутини и вся'кви простотий
37
6
 
3
 
! Отговори
Bai Hoi преди 10 години
Kakvo mi cukate minusi ve fashistki k*rvi samo da mi padnete sha vi prusna zadnicite !!!
36
6
 
26
 
! Отговори
Какакъв е Българина? преди 10 години
Има само един велик роман писан от на великият Български писател ИВАН ВАЗОВ. Там виждаме същотото като сега, НАРОД ГЛЕДАЩ С ВЯРА НА ОСВОБОДИТЕЛЯ РОСИЯ, НАРОД КОЙТО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД МАТУШКА РУСС, И *** стефчовци които бягат да доносничат и плюят всичко Българско и родно..Така е било и сега е същото.
35
33
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
До СмяхАбе, ***?! Що вярвате на такива дивотии! Едно 17 годишно дете ще премине не знам колко десетки (вероятно дори стотици) километри в окупирана от руснаци територия с постове на всеки километър с пушка в ръка без да го заловят?! Вие сте ***, ако мислите, че това е възможно! Ха кажете ми от къде е взел оръжието?! Няма как да го е пренесъл сам до там!Дори и до границата на Крим никой да не го беше претърсил и спрял - след това няма как да е продължил! НЕПЪЛНОЛЕТЕН?! С ОРЪЖИЕ?!
34
16
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
До ккНе е така! В 1939 г България е една от петте най-развити икономики в света!
33
11
 
15
 
! Отговори
i=n= преди 10 години
Решавайте:БГ в Русия или БГ в Турция! Повярвайте,след няколко години други алтернативи няма да съществуват!!!
32
13
 
17
 
! Отговори
кк преди 10 години
До капиталист: Някога преди Руския окупатор България беше най-изостаналата кап. страна в Европа. По време на Руския окупатор бяхме най-изостаналата соц. страна. Сега след Руския окупатор сме на-изостаналата млада демокрация и най-бедната страна в Европа. Хайде, приятели, най-после да престанем да търсим все някъде причината за състоянието си, а да погледнем дълбоко в нас си. От криворазбран патриотизъм се страхуваме да бъдем реалисти. Има нещо сбъркано в нас. Хайде да го открием!!!!
31
5
 
14
 
! Отговори
До № 16 преди 10 години
"Богад народ", били сме слаба, изостанала държава. Всичко друго са митове и легенди. И съзнателна лъжа, дезинформация! Има още живи хора, които помнят. Има богат фонд на снимков материал. Има картини (ама ти кога си гледал картини, в коя галерия?) на които се виждат селяни на софийския пазар, къщи, улици. Боси или с ***, опърпани, голямпросперитет, няма що!
30
19
 
5
 
! Отговори
Не намь, не намь..! преди 10 години
" Gazeta"-та започна ни взема всички за "мужици" !
29
5
 
28
 
! Отговори
украински фашизъм преди 10 години
ни подсети за *** които преди години правеха лампи, корабни въжета , злато и какво ли не от човешка плът, от женски коси от зъбите избити в концлагерите, ДЕЦА ЗАТВОРЕНИ В УККРАИНСКИ БУНКЕРИ ЗА КРЪВ НА ОФИЦЕРИИ ОТ SS. ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЧИТЕ ПАК ***, ЗА ТОВА ЛИ СЕ СЪБЛИЧАТЕ ГОЛИ И ВЛИЗАТЕ В ЦЪРКВИТЕ И ПРАВИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯТА СИ. ЗА ТОВА ЛИО СЕ ГЪРМИТЕ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СЕ СЪВКУПЛЯВАТЕ КАТО *** ДА НЕ ПРИЗНАВАТЕ ДЕТЕ ЛИ Е? МЪЖ ЛИ Е ИЛИ СТАРИЦА.. ***..
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затвор докато направи 18 и публично обесване!
27
6
 
40
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Анонимен 25Ами ония снайперисти на Майдана бяха във Украйна !!!!!! А този *** е на Руска територия !!!!Явно западните му ментори са подценили Руския спецназ който има ГОЛЯМ ОПИТ във контратерористични операции във Кавказ !!!!
26
4
 
24
 
! Отговори
Янко преди 10 години
До hahahaПо ника му ще го познаеш (Библията)! Ти си хахо, човече! Това за снайперистите на Майдана го разбраха всчки, освен теб. Необходимо ти е лечение. На първо място клизма, тримирене (обяснявам - три дни никаква храна!), строг пост, никакъв алкохол, успокоителни. Даже грозницата Аштън разбра от естонеца кой е стрелял.