Задържан е снайперистът от Симферопол

Това беше провокация, заяви командващият Черноморския флот на Русия
Обновена: 19 мар 2014 15:07 | 19 мар 2014 11:54, Елка Василева
132
Задържан е снайперистът от Симферопол
Снимка: БТА

Снайперистът, който стреля вчера в Симферопол, е задържан. Информацията беше потвърдена от МВР на Крим, предаде радио „Вести ФМ“.

Още по темата
Стрелецът се оказа 17-годишен жител на Лвовска област в Украйна.

Предполага се, че задържаният непълнолетен е от радикалното националистическо движение "Десен сектор", посочва Gazeta.ru.

При стрелбата вчера в Симферопол загинаха двама души, а двама бяха ранени.

МВР съобщи, че е стреляно в две посоки: срещу украинска военна част и срещу представители на силите за самоотбрана, намирали се около сградата.

Междувременно командващият Черноморския флот на Русия вицеадмирал Александър Витко каза, че стрелбата в Симферопол, при която вчера загинаха двама души, е била провокация - "там е действал снайперист, както на Майдана". Това предаде агенция Криминформ, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Витко заяви, че на 14 март ръководството на Черноморския флот е казало, че се подготвя провокация в Крим, пише БТА.

"Случилото се вчера в Симферопол е недвусмислено и е провокация. Ако се съди по почерка, явно е действал снайперист, както на Майдана. В резултат са загинали двама души", заяви Витко.

"Въпреки това луди глави в сегашното ръководство на Украйна се изказваха за разрешаване на употребата на оръжие", заяви той.

"Искам да предупредя всички - и най-вече личния състав на украинските военноморски сили - не дай Боже някой да стреля дори от барикади. Огънят не е играчка. Моля това да се разбира дословно", каза Витко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
23
 
! Отговори
До капиталист: преди 10 години
Ти нормален ли си?! Я се поразрови в историята и виж колко "богати" са били държавата и народът преди 1946г., колко ни се е чувала думата и подобните глупости дето си написал. То бива "кон с капаци", ама чак пък толкова...
24
3
 
30
 
! Отговори
хахахаха преди 10 години
до гейберските ***-ПРЕСТАНЕТЕ да пишете някакви големи "истини",как видите ли Захарий Стоянов,не ЗАХАРИ,а ЗАХАРИЙ пишел това или онова,по това време на управлението на СТАМБОЛОВ-великия,е бил убит именно за русофилство КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА...КАПИТАН КОСТА ПАНИЦА-ИЗВОДИ???Престанете да вадите ВЕЛИКИ ИСТИНИ че не е имало баташко клане и потурчване,като ви ХАРЕСВА да сте под турския камшик,отидете да си ви ,а нас ни оставете ....то от такива като ВАС СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ...*** ПРОДАЖНИ!
23
5
 
36
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До ехотоНе искам да бъда груб но ми писна от манипулатори който дори не се опитват да бъдат малко обективни..От вчера информацията ЗАБЕЛЕЖИ във Украинските медии е за един убит сержант от ВС на Украйна и един убит от силите за самоотбрана на Крим !! Плюс ранени и от двете страни мога да дам линкове но ще ги делнат !!!! Имам чувството че Сорос все повече сваля гарда и наема пълни *** :))))явно долара се обезценява и само нубове и тотални предатели на Българските интереси работят за Сорос
22
38
 
11
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
До Анонимен 17То руските пияни *** разтреляха не само елита на Полша, Чехия, Словакия, но и българския чрез незаконния антинароден "съд".
21
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 22 ами ако е от десния сектор нещата се променят нали те гепаха толкова оръжия така че оръжието му е осигурено превоза също а 17 годишни пиклювци се манипулират лесно
20
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Захари Стоянов за Русия:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.
19
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много бързо го задържаха този снайперест, а онези от "Майдана" не можаха да ги самозадържат.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама във всяка медия вече я има тази информация
17
11
 
7
 
! Отговори
i=n= преди 10 години
БГ в Русия!!!
16
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
17 годишният от Лвов е дошъл с велосипед пресичайки цяла Украйна.След влизане в Крим си е залепил брада и мустаци и си е купил на черно винтовката от пазара,плащайки със зельоние хартийки.Верваме верваме!
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом "Gazeta"-та го е казала значи е "вярно" !!!
14
4
 
11
 
! Отговори
16 преди 10 години
"богад народ"Да ти имам капитала :)
13
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То шефа на тоя вестник в прав текст каза, че "обективноста е мит" и че трябва да се служи само на любовта към Русия :)))
12
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те и в Катин уж германци разстреляли елита на полша пък като отвориха архивите на ссср се оказаха руснаци
11
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"движение "Десен сектор", посочва Gazeta.ru."E shtom Gazeta ru go posochva ... :D dea chervenite bokluci
10
5
 
33
 
! Отговори
Новината преди 10 години
се знаеше още от снощи, но не бе потвърдена от МВР на Крим. Явно са го разпитвали за да заловят втория стрелец, защото се появи информация, че е имало такъв. На границата с Украйна вчера са заловили и сътрудник на украинските служби с валута, спиисък на явки и наркотици
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Провокатори не изключват това да е било планирана провокация... хахах, хубав цирк се заформя от желанието за пропаганда.
8
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 5 не 6
7
11
 
4
 
! Отговори
$$$$$ преди 10 години
До Анонимена как взривиха евреите в БГ
6
8
 
45
 
! Отговори
дядо преди 10 години
ХАХХА Никога не бих повярвал,че провокаторите са толкова *** ***,но явно зелените хартийки си казват думата ;)