Връщат 15 украински бойни машини от Краматорск в базата им

Военните излезли от обкръжение с оръжието си и техниката
Обновена: 17 апр 2014 11:44 | 17 апр 2014 11:44, Елка Василева
10
Връщат 15 украински бойни машини от Краматорск в базата им
Снимка: Reuters

Командването на силовата акция в Южна Украйна взе решение да изтегли от Краматорск /Донецка област/ 15 бойни десантни машини и да ги върне в базата им в Днепропетровска област. Това съобщи пресслужбата на украинското министерство на отбраната, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Петнайсет единици бронетанкова техника /БМД/, които бяха блокирани от демонстранти край село Пчолкино южно от Краматорск, днес се връщат в местата на постоянната си дислокация в Днепропетровска област", посочва пресслужбата.

За деблокиране на машините с протестиращите преговаря командващият десантните войски на украинските въоръжени сили полковник Александър Швец. В резултат на преговорите военните излезли от обкръжението с личното си оръжие и щатна техника. Не е имало сблъсъци с местните жители по време на блокадата, се отбелязва в съобщението.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
11
 
! Отговори
ТЯ преди 10 години
АРМИЯТА НЯМА ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ НАРОДА СИ , ТОВА ГО ПРАВЯТ САМО ПОЛИЦАИТЕ! , ЗАТОВА КРАДЛИВИТЕ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ПРЕМАХНАХА АРМИЯТА НИ , А СЪЗДАДОХА НАД 100 ХИЛЯДНА ПОЛИЦИЯ , КОЯТО ДА ГИ ПАЗИ.
7
0
 
12
 
! Отговори
мархаба АСКЕР преди 10 години
ЯСНО там няма РОМИ, ако бяха тук, досега да си ги предали на вторични сурвини
6
0
 
13
 
! Отговори
stams преди 10 години
военните излезли от обкръжението - какви герои!!!
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците"Абе и аз съм на това мнение, ама докато тъпите руснаци се месят в управлението на чужда държава и докато руското население на Украйна прави контра и не милее за Украйна, а за Русия.... това няма как да стане.Като не им харесва на руснаците в Украйна, да си ходят в Русия.Нали Путин беше казал, че който иска да живее в Русия трябвало да говори руски. А сега що не може и в Украйна така? Двойни стандарти! Русите викат в Русия може, в Украйна не!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЩЕ ГЛАСУВАМ Всички знаем, коя е тази партия.
3
12
 
32
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни-и-иии!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения начело с Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Афганистан, Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им фашистко правителство, за да проведат избори за нормално управление..
2
11
 
47
 
! Отговори
ЩЕ ГЛАСУВАМ преди 10 години
за тази партия или личности, които заемат твърда АНТИАМЕРИКАНСКА, АНТИ НАТОВСКА позиция. Който издигне лозунга: НАПРЕД С РУСИЯ! - Той ще спечели моя глас.
1
7
 
35
 
! Отговори
Пряко от Майдана преди 10 години
Стената на плача е преместен от Ерусалим в Киев, боксьора, който се тъкмеше за президент е в нокдаун, Десен сектор, благодарение на европейската културна революция вече се левизира, гейизира, а дегизирането на украинските БТР с руски знамена се при по соломоновски от башибозушката власт на Украйна