В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските

През май те ще са вече с 50% по-високи
23 апр 2014 11:11, Елка Василева
168
В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските
Снимка: Reuters

Жителите на Крим и Севастопол са получили априлски пенсии, които са с 25 процента по-големи от украинските, съобщи руският министър на труда и социалната защита Максим Топилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По думите му през май жителите на Крим ще получат пенсии, които са с 50 процента по-големи.

Още по темата
Максим Топилин уточни, че е подготвен законопроект, който трябва да регулира конвертирането на украинските пенсии в руски. Той се надява законопроектът да бъде приет през есента.

На 1 януари 2015 година всичко трябва да заработи по руското законодателство, добави той, посочва БТА.

През март президентът на Русия Владимир Путин възложи на министерството на труда в най-кратки срокове да увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Русия или почти два пъти.

"Всички граждани на Русия, а към това вървят нещата, юридическите процедури скоро ще приключат, трябва да бъдат поставени при еднакви условия. Как ще направите това си е ваша работа. Заедно с депутатите от Държавната дума обмислете и направете това. И не се бавете, направете го колкото е възможно по-скоро", каза Путин, обръщайки се към министъра на труда Максим Топилин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Великите сили ,да бъдат борени в българските форуми с битовизми и имигрантски вълнения!Абе миячи на чинии и социално незадоволени консуматори!1/7 от света и 1/2 от световните ресурси подплатена с армия,индустрия,технология и добра дипломация ,не могат да се контрират с проста пропаганда от викториянската епоха.Защо не запеете химна на САЩ и Год сейф да Куин?Реалностите са Китай и Русия ,това са новите хегемони ,а старите започват да изгасват.Империите са като звездите ,имат период !
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По тихо момчета , че да няма " Абе, ти ли ме удари или сам паднах " хо хо хо хо хо
57
7
 
1
 
! Отговори
До 64 преди 10 години
Хахаха....Русия- супер развита държава?!!!Хаха...абе, те все още нямат пътища в централна Русия.Той си мечтаел за развита държава.Поне отидете веднъж да видите какво е в Русия, но извън Москва и СПетербург. И в по-отдалечените им квартали...и в централна Русия.Отидете и в Италия или Франция и Англия и след това пишете простотии :)
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЛиберастВероятно това са твоите скрити желания. Освен това не знаеш какво означава 'неолиберал'. Чул си ги, и повтаряш като папагал. Не е тема за твоята глава. да знаеш!
55
0
 
8
 
! Отговори
до 60 преди 10 години
СССР изчезна преди 25 години!Комунизъм и социали липси не са актуални за Руската Федерация.Аиде да си опресниш малко знанията ,че на стари лаври от преди четвърт век не си актуален.
54
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До жороА най-малко акъл, къде има, като изключим главата ти? Знаеш къде да ходиш! Не губи време, стягай багажа, и бързо с еднопосочен билет към Русия!
53
6
 
3
 
! Отговори
До 56 преди 10 години
До жороЖоро...да ти пик** на великата сила. Населена с пропаднали, алкохолизирани и мания за завземане на света население.Ти погледни Ю.Корея, Англия, Европа- страни, които нямат тези природни ресурси какви икономики са развили и тогава обявявай тези руски *** за велики.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Русия има работа за целият китайски народ. Има ооколо 10000 български тикви, дето спокойно ще се уредят на някаква работа. Няма да им харесе, но поне ше са в една супер развита страна.
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, Жоро, щом толкова страстно любиш Русия какво правиш тук
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските"Не е като да те застрелят насред "Майдана", но все пак е нещо.
49
0
 
6
 
! Отговори
до 52 преди 10 години
Знаем ги ние ,а знаем и задлъжнялост вътрешна и световна,дъмпинг,ембарго и още куп джуджавки дето на сороманите им излизат през носа ,ако се започнат.Само сподели какъв е коефицента на БВП и задлажнялоста на САЩ ,кои им е собственик на дълговете ?Еврейската ротативка ,не е игра на правилата.
48
8
 
4
 
! Отговори
До 57 преди 10 години
Колега, те всички комунисти обичат СССР като майка, но когато окрадат страните си отиват да живеят в гнилия капитализъм :) САЩ, Европа, Англия. Също и децата им изпращат да учат там.Карат европейски коли и т.н. и т.н. ноо...официално, за пред простолюдието...това е гнилия капитализъм и в СССР е раят на земята :)
47
0
 
2
 
! Отговори
rysnakasat преди 10 години
До АнонименТи пък да мълчиш !!
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От началото на годината в Русия има 12% инфлация.
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не се преселите в Русия? Много ще ви допадне.
44
1
 
9
 
! Отговори
жоро преди 10 години
80 процента от дървесината в света -русиянай-мноог петрол и газ има в русия (следс арабските държави) въглища - над 40 проценат - пак там. диманти - осоневен дял - пак там - другите са в африка ю.америка.основен оръжен производител - русия. най-модерин оръжия - русия. една от трите държави изучаващи космоса - заедон с Китай и САЩ. сред държавите с най-голямо насаление и територия....сред осемет най- развити икономики. велика сила
43
4
 
11
 
! Отговори
От село преди 10 години
До Анонимен 45Абе гледам хората от украйна бягат в Крим , пък не знам - сигурно са мазохисти.
42
2
 
4
 
! Отговори
Пенсии преди 10 години
Я всички БКП пенсионери от БГ да се качват на влака и в Русия - там ще взимат пенсии до небесата. Вместо да ми гласуват за БКП (БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, ББЦ, РБ и т.н.). И без това полза от тях тука няма. *** също.
41
3
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 10 години
Комуниста това не го интересува.Той е неук, ***, некомпетентен и агресивен.Обезценяване, инфлация, кредитни рейтинги...това за него са неща без значение, защото не знае какви са.
40
1
 
1
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Това от МВФ ли ти го дадоха или борсовия спекулант го разреши за публикация?След като съм дал показателите ,те са 100% и реалистични.