Украинските сили за сигурност обстрелват Славянск

В града няма ток, прекратено е доставянето на храна
8 юни 2014 08:16, Анисия Иванова
230
Украинските сили за сигурност обстрелват Славянск
Снимка БТА

Украински военни обстрелват Славянск (Донецка област) с  реактивни установки за залпов огън "Град" от Райгородок, заяви за Интерфакс представител на опълчението. В резултат на тежкия артилерийски обстрел снощи е избухнал пожар в цех за бои на завод "Бетонмаш".

Два снаряда са попаднали в сградата на Научноизследователския институт по техника на високи напрежения и в автомивка в район Артьом. Градът изпитва сериозни проблеми с питейната вода, предаде ИТАР-ТАСС. Повреденият от обстрела водопровод не е възстановен и с вода разполагат само онези жители, които имат кладенци, или евентуално са се запасили.

От вчера в града е прекратено доставянето на хранителни продукти, не работят бензиностанциите, банките и банкоматите. В голяма част от града няма ток. При обстрела през нощта силите за сигурност използват осветителни ракети.  (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
7
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Не се обиждай, но не може да се смяташ за българин и да се покланяш на чужда сила.СССР вече умря, ако не си разбрал случайно. А свети Лазар който възкресява мъртвите е измислен от християнската църква. А пък комунистите ни учеха (и тебе в това число явно), че няма Бог и християнството е измислица. Следователно - СССР няма да възкръсне никога вече.Примири се с този факт. Истинският българин не се кланя нито на Русия, нито на САЩ, а само на България!
79
2
 
4
 
! Отговори
Чубака преди 9 години
До Анонимен 88, 90, 94, 96Ама много оригинално... направо не те разбрахме, че си един и същ ***.
78
3
 
21
 
! Отговори
Старши Лейтенант преди 9 години
До 89 Първо никога не съм бил милиционер тъй като съм бил 20 години офицер от Българската Народна Армия а съм служил и в структурите на Варшавския договор , бях за две години и офицер за свръзка със Съветската армия в Афганистан. А съм се клел да Браня Социалистическото отечество . Такава ми е военната клетва дадена пред Социалистическа България през 1973г като млад офицер . На капиталистическа България не съм се клел .
77
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русия е враг за целия свят. смажи русия.
76
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** реват за русия. Дано по скоро русия да бъде победена.
75
8
 
2
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: "Леле че народ"Ето какво казва в коментара си "Правилата на живота в полицейската държава" известният руски писател от грузински произход Борис Акунин:"Путинските крадци докараха армията ни до такова жалко състояние, че там нищо не излита, не се взривява, пътят на способните офицери към върховете е затворен. Ако Русия може да вкара на територията на голяма държава ограничен контингент войски, то той ще да е дооооста ограничен."Това не е пропаганда драги, а лично мнение.
74
7
 
5
 
! Отговори
Старши Лейтенант преди 9 години
До Един Българин ти си един предателски българин. Като български офицер бях на курс в СССР навремето и там наред с военните лекции имах лекции и по история на военното дело. На територията на днешна Русия и източна Украйна са живяли скитите през около 1250г пр хр когато е Троянската война. Скитите са братски народ с Троянските траки и с всички траки. Скитите живеят на руските земи чак до идването на славяните с които се мешат. Така че Руснаците са наследници и на Скитите. А ние на Траките и сме братя с руснаците и по тая линия
73
5
 
9
 
! Отговори
bandera преди 9 години
До АнонименПожелавам на тези които подкрепят тези варварства един ден те да са обсадени с децата си и да искат да избягат от снарядите и да немогат...без вода храна и лекарства.Гадове мръсни
72
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До emil.popov.35В Славянск всички руснаци са терористи. Само съд и реални наказания за тях
71
9
 
7
 
! Отговори
до Старши лейтенант преди 9 години
Ти никакъв офицер не си бе ***! Ти си *** милиционер на заплата на Позитано. Истинския офицер обича своята родина и се е клел пред знамето и. Един истински офицер никога няма да духа за пари като теб!
70
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По доброто за света е НАТО да подпомогне Украйна и Русия да бъде смазана завинаги.
69
7
 
20
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Лека грешка в заглавието: "Украйнските сили за сигурност избиват населението на Славянск"...
68
10
 
5
 
! Отговори
изроди преди 9 години
Значи за русофилите Косово беше неделима част от Сърбия и откъсването на албанците беше нарушение на международното право. Обаче за Източна Украйна и Крим това не важи. Да ви е.а у платените *** заухави
67
4
 
6
 
! Отговори
Старши Лейтенант преди 9 години
До 79 анонимен Не обиждай Български офицер че в дисципа ще те пратя а там ще ядеш кал. Украинските *** ще бъдат избити и от руската армия но ще пратим и Българска армия срещу украинските сили за сигурност и всеки пленен украински пияница ще го избиваме на място
66
1
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До един българин А ти наред ли си????? Винаги е имало пропаганда.И през ПСВ е имало пропаганда срещу нас. Това което пишеш няма никакъв смисъл с тази тема,ама никакъв Личи ти ,че си ***,но поне се придържай към темата,а не да да си връткаш дупето. Все пак не сме гей парад. Прави ги там подобни маневри на задните си части,току виж си си намерил богат чичко да ти плаща. ама се епилирай преди това
65
14
 
2
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Когато от Русия сипят обвинения към Украйна във фашизъм, не е зле да припомним за руските черносотници които като антисемитско и монархическо движение възникват още преди октомврийския преврат по време на царска Русия. Същите тези се възраждат и процъфтяват в момента в съвременната Руска федерация.
64
1
 
13
 
! Отговори
зико преди 9 години
Анисия, защо не кажеш че от 80 танка които бяха обкръжили Славянск 20 са унищожени 2 самолета и един хеликоптер са свалени.Или ще ви се карат.
63
1
 
17
 
! Отговори
Лоша работа преди 9 години
Преди 2-3 дни ООН каза, че в Украйна нямало хуманитарна криза и съответно няма нужда от помощ - питали украинското правителство и то ги уверило в този смисъл ... ООН не вярва на очите си, а на украинското правителство.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da se izpolzvat woenni srestu civilno naselenie kakvo e osven voenen terorizym?
61
6
 
3
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: номер 78 (Леле че народ)Не знам дали има смисъл да ти отговарям на клишетата. Но... все пак.Ало! Ти за интернет чувал ли си? Или за тебе интернета е само "днес беге", "дир беге" и "ИТАР-ТАСС"?За Уикипедия чувал ли си? Виж там има статия, за руския генерал Александр Дмитриевич Нечволодов. Та въпросният генерал е написал история на Русия по поръчка на руския цар.В книгата си той пише че кентаврите и амазонките били руснаци, а Троя е освободена от прадедите на донските казаци!