Черните кутии на МН17 са предадени на холандските власти

Ще ги изследват експерти във Великобритания
23 юли 2014 08:52, Елка Василева
19
Черните кутии на МН17 са предадени на холандските власти
Снимка: Reuters

Черните кутии от полет МН17 са били предадени на холандските власти на летището в Киев, предаде ДПА, като се позова на външното министерство на Холандия.

Още по темата

По-рано вчера черните кутии на пътническия самолет на Малайзийските авиолинии, свален в Източна Украйна миналата седмица, бяха предадени на малайзийски експерти. Те бяха открити от проруски сепаратисти сред отломките на самолета.

При трагичния инцидент в четвъртък загинаха всичките 298 души на борда на самолета, като от тях 193-ма бяха холандци.

По молба на Холандия записите от черните кутии ще бъдат изследвани от експерти във Великобритания, които очакват да свалят цялата информация в рамките на 24 часа, предаде Асошиейтед прес. Британските експерти няма да огласяват сведенията, а ще ги предадат на холандските власти, които ще решат какво да съобщят.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голямо решаване , голямо предаване, ......а може би голямо лъгане ще падне?!Това е все едно да дадат на престъпник убил човек ,да решава ,кои улики да даде или да остави на съда !Вярно Холандия е страна по случая,но е заинтересована при това леко предубедена!Кому е нужно това, питам аз?!И погледнете какъв мерак да "вкарват" въоръжени и невъоръжени "специалисти" от цял свят под егидата на ООН..Звучи познато/Сърбия,Либия идр./,нали?
11
0
 
6
 
! Отговори
358 преди 9 години
Международната независима авиационна организация къде остана? ICAO ? Явно важи колкото ООН. Който има самолетоносачи, той раздава правосъдие, ясно . И мноого ДЕМОКРАТИЧНО .
10
0
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Това пък откъде го изкопа - "най-демократичните в света"? Пък и ако погледнем по обстойно какво е демокрация - власт на мнозинството. А мнозинство - повече от 51%. Е, добре, а какво да правят другите 49%, които не са съгласни? Терор и геноцид, като в украината? НИКОГА ДЕМОКРАЦИЯТА НЯМА ДА БЪДЕ НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ! Всички политолози и най-различни светила на науката го казват, този строй е просто ЗАСЕГА. Както беше феодализма и капитализма.
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Англичаните от Фтората световна подгъзуват нас янките, а те иЗкат да продават в Европата шистофф газз добит от тях самите в нея самата. Няма какво да говоря повече. В най - добрия случай ще скрият истината. Очаквам реално да я изкривят на около 180 градуса. При добре запазени кутии няма какво да се скрие. А сепаратистите ги предадоха - чувстват се невинни хората.
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би трябвало да се разчете от международна комисия. Холандците ще предадат кутиите на Англичани а те за съжаление вече заявиха, че данните ще са недостатъчни и неизползваеми.На всички им е ясно, че украинците свалиха преднамерено самолета но сега поради "липса" на данни ще замажат случая.Лошата практика на Щатите когато губят.
7
1
 
26
 
! Отговори
Ицка преди 9 години
Е сега англичаните ще извлекат един куп лъжи, янките ще нагушат с доларес холандците и пак ще чуваме как отцепниците с пряката намеса на Русия са го свалили. Цирк до безобразие. Заще не го направиха с международен експертен екип от всички засегнати страни??? Големите пак си въртят игрите. Янките пък започнаха да говорят, че самолета е свален от отцепниците по погрешка, ня нямали доказателства за пряка руска намеса. Пак някакви задкулисни сделки май. И всичко на цена - 300 жертви. :( Мир на праха
6
10
 
2
 
! Отговори
Lidia Martin преди 9 години
Kerbavi sa retsete na Putin, I koito vini Amerika ne si e pil lekarstvata ! Na Amerikantsite hitch ne im se raspravya ses glupostite na toya ot Moskva, te ne pecheliat apsolutno nishto, ot meleto koeto Putin sezdade! Americanskata economica se opravya da my misli Rusiya a i Evropa!
5
2
 
23
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
На Холандия, която ги мята на Великобритания, от където отиват към господаря ... САЩ и истината ще е ... правилната:)
4
2
 
23
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Продължава се с подлите номерца. Ето това е гласността и демокрацията, към която се стремихме и стремим. Мъгла. По-добре да бяха предали кутиите на Русия. Макар след това да има обвинения за това, че записите са преправени или може би изтрити, поне щяхме да знем истината. Сега ще знаем, каквото винаги сме знаели откакто сме в ЕС - пълна мъгла и манипулация на общественото мнение всяка секунда от денонощието.
3
0
 
10
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 9 години
Какво браво - има международни закони в това отношение. Разследването се осъществява от страната, в която се е раздил самолета. Просто Украйна никой вече не я брои за държава.
2
5
 
5
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Брaво нa Укрaинците, предaдохa кутиите нa нaй- потърпевшaтa стрaнa в тaзи трaгедия, сегa редa е нa експертите дa кaжaт кaкво се е случило и КAК Е БИЛ СВAЛЕН СAМОЛЕТA!
1
1
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
"Ще бъдат предадени на холандските власти,които ще решат какво да съобщят"Как така каквото решат-няма ли да кажат истината,или ще съобщят каквото им изнася ,или каквото нареди САЩ!Безобразие,което се съобщава без всякаква свян и без притеснение!Защо не се сформира междунарадна комисия,която да съобще истината!!!!!!!!