Малайзийският самолет в Украйна е бил свален от множество обекти

Не са открити доказателства за техническа грешка или грешка на екипажа
Обновена: 9 сеп 2014 14:10 | 9 сеп 2014 12:35,
374
Малайзийският самолет в Украйна е бил свален от множество обекти
Снимка: Reuters

Самолетът Боинг на малайзийските авиолинии, разбил се в Източна Украйна на 17 юли, е бил пробит във въздуха от голямо количество обекти, летящи с висока скорост.

Още по темата
Това е довело до разпадането на машината на парчета по време на полета, предадоха световните агенции. Те цитират заключенията в предварителен доклад на холандските авиационни следователи от разследването на катастрофата с малайзийския пътнически самолет, свален над Източна Украйна на 17 юли.

"Снимки на отломките от самолета, изпълнявал полет МН17, показват, че той е поразен и пробит на множество места отвън от множество обекти, летящи с висока скорост, което е причинило разпадането на Боинг 777 на Малайзийските авиолинии по време на полета", се посочва в доклада, цитиран от ДПА и от Асошиейтед прес.

Разследващите трагедията не са открили доказателства за техническа грешка или действия на екипажа, които да са довели до разбиването на самолета, се посочва още в доклада на холандското Бюро за сигурност.

Самолетът на Малайзийските авиолинии, летял от Амстердам до Куала Лумпур, се разби през юли над Източна Украйна. Всички 298 души на борда, повечето от тях холандци, загинаха.

Украинското правителство и западни лидери заявиха, че има сериозни доказателства, че самолетът е бил свален от проруските сепаратисти с руски оръжия. Русия обаче отрече твърденията, че са доставяли ракети и оръжия на бунтовниците.

При анализа си холандските авиационни следователи са разчитали на данните от черните кутии на самолета, сателитни изображения и снимки от мястото на катастрофата, данни от въздушен контрол.

Холандските експерти не са посещавали мястото на катастрофата, тъй като там се водят военни действия, но снимките и останалите доказателства показват, че самолетът се е разбил още по време на полет.

Въпреки че докладът не е окончателен, констатациите са значителни. В него обаче не се приписва вина или отговорност за катастрофите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
5
 
38
 
! Отговори
Илко преди 9 години
Демек са го ударили със самолет, това са картечни удари, аз съм виждал снимки! А и само *** може да вярва, че руснаците са го свалили,! Обонго нали имаше снимки от спътници които били "засекли ракето изстреляна от Русия" !Не знам зако но в статията на дира що се натяква ракетно поражение? Тука явно играй долара!
177
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Във връзка с нeдоказуeмост на съпричастност на Русия към гибeлта на Малаизииския Боeинг, виновни за катастрофата няма." Ето това щe пишe в краиното заключeниe на доклада. Ха ха ха ха ха. Копирано от standartnews
176
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БобиТака е, прави си СУ-25Т може да достигне 10км височина, но той не е на въоръжение в Украинската армия
175
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За каква техническа грешка и грешка на екипажа се пише,когато независимата експертиза доказа,че диспечерите от Уплавление на полетите на Украина са разпоредили промяна на курса?Защо продължавате да тиражирате измислиците на управляващите в САЩ и ЕС,който им поддаква.Време е за истинска,а не" манипулирана"информация".Стара практика на ЦРУ е "правдоподобното отричане",за да се оневини държавното им ръководство.
174
1
 
9
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
До Бобихахахахахаха изтребил не можел да догони Боинга не му достигала скорост.. ракетата била с обсег 2 км хахахаха абе ти нормален ли си ?
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 222 *** лиМалко информация. 7000 метра не е голяма височина. Хората дори се качват на Еверест без кислородна маска, а е почти 9000 метра. На такива височини пилотите ползват кислородна маска и не им пука до към 9000 метра. А кабините не се херметизират, защото в случай на пробив, ще загине пилота. Това всъщност е станало с екипажа на Боинга.
172
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и ся ко стана?! оня пукъл от изтребителя не е уцелил боинга та след като са му свършили ракетките се е наложило да го подпуква с картечници. много смотан боинг, да не може да падне от една ракета. такава излагация, а то хамерканусите искаха да ос*ат цялото медийно пространство с говната си... за децата я видно вече какво става в света и защо е на път смешната държава сащ да се разпарчетоса много скоро. то последният им президент е черен. последният....
171
0
 
14
 
! Отговори
циника преди 9 години
230, а има ли в тубата клипчета на руснаци, вкарващи си пиратки в за-ника и запалващи ги, след което да лежат в хирургията. Или пък на скачащи от 15-20 метра височина в басейни. От каква народност са?Сериозно ли смяташ, че украинското или полското пиянство е в по-различни величини от руското или просто трябва да манифестираш русофобия?
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАЛКОНИНГ е измислен от англичани.
169
5
 
1
 
! Отговори
222 Идиоти ли преди 9 години
Я пък и 222 не давай много акъл. Ако кабината е "нехерметична", то и 7000 м не може да стигне с пукнал хохол. Аман от разбирачи.
168
2
 
17
 
! Отговори
до 222 преди 9 години
Така е, но на някой истината не му изнася. Някой, който прави експертиза на отломките. Защо ли - може би защото става ясно, че истината е доста различна, от това което се насаждаше толкова време от платените медии, включително и от нашите клакьори, начело с русофобското комсомолче Плювню.
167
1
 
17
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
До 219Това същите "водкаджии" дето ометоха редовната украинска армия ли са?Има нещо сбъркано... И е интересно защо холандците са толкоз предпазливи в заключенията си, та час след катастрофата американците им казаха кое-как, те пак не слушат!ЕС наложи санкции заради този самолет, сега Русия не е посочена за виновник - Срамота!
166
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 213:_ А стига с тия папагалски идиотщини ! Пияно е на *** чедото ! Вземете се размислете малко ! Когато целият свят се вдига срещу теб защото имаш друго мнение това демокрация ли е ? И кой вдига пушилка до небето по всички Европейски медии - Русия или САЩ?
165
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
221, значи не е Буг, а е ракета "въздух-въздух".
164
1
 
17
 
! Отговори
до 219 преди 9 години
Щото украинците хич не пият водка, така да знеш - те са едни абсолютни трезвеници, пият само вода от чешмата, абе направо 100% водопроводчици.
163
1
 
7
 
! Отговори
към 214 преди 9 години
Aртемовск, конструкторите твърдят, че Буг-а преди да удари целта прави т н "горка", т е вдига се над нивото на целта и я удря отгоре и отпред - винаги, по технология.
162
0
 
17
 
! Отговори
до 219 преди 9 години
То е ясно защо - за да бъде обвинена Русия, срещу която доста от преди това бе започнало да се създава истерия, не случайно разбира се.Отговори си защо киевските диспечери са отклонили самолета от маршрута му и са го върнали точно над сърцето на ДНР.Елементарно, Уотсън !За да бъде свален там и да бъдат обвинени сепаратистите. Но картечните откоси по пилотската кабина разбиха на пух и прах тази инсценировка.
161
14
 
3
 
! Отговори
до 213 преди 9 години
Защо им е на Украйна да свали самолет, който лети от Киев към Русия! Ако беше обратното щеше да има някаква логика, но така няма никаква логика, защото няма заплаха за украинците! Истината е, че тъкмо защото самолетът е идвал от Киев е сметнат за военен от водкаджийте, които пак са били на няколко водки без сальотки и ги е хванало!
160
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрън - дрън тия *** дори нямат смелост да назоват виновника ,а той е Украинското ВВС в угода на господарите от демонокрацията САЩ !
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украинско-фашистко-американските лъжи, съшити с бели конци най-после лъснаха.То не че не се знаеше още от самото начало, ама имаше доста заблудени или платени, дори тук във форума, които си преплетоха езиците от злоба и плюнки по Путин.