Нямаме оборудване, за да свалим пътнически самолет!

Сепаратистите отново отрекоха участие в трагедията
9 сеп 2014 16:17,
101
Нямаме оборудване, за да свалим пътнически самолет!
Снимка: Reuters

Проруските сепаратисти заявиха днес, че нямат военно оборудване, с което да могат да свалят пътнически самолет, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Мога да кажа само едно нещо: ние не разполагаме с оборудване, което може да свали пътнически боинг, включително този малайзийски самолет", каза пред Интерфакс Александър Захарченко, "премиер" на самобявилата се Донецка народна република.

По рано днес холандският разследващ орган обяви, че самолетът от полет MH17 на "Малайзийските авиолинии" е бил поразен на 17 юли над Източна Украйна от множество обекти, летящи с висока скорост, и се е разпаднал на части още във въздуха. Това е довело до разпадането на машината на парчета по време на полета.

Разследващите трагедията не са открили доказателства за техническа грешка или действия на екипажа, които да са довели до разбиването на самолета, се посочва още в доклада на холандското Бюро за сигурност.

Въпреки че докладът не е окончателен, констатациите са значителни. В него обаче не се приписва вина или отговорност за катастрофите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АгVolen Siderov govori istinata. Problema e v tova che toi edno govori, drugo varshi.
65
1
 
1
 
! Отговори
Debora преди 9 години
vodkata beshe vinovna ! Samo pian ili *** shte obarka patnicheski samolet s voenen. Pri tova samoleta ne e idval ot posoka Rusia. Logikata ne izkluchva da sa rusnaci.
64
3
 
2
 
! Отговори
Аг преди 9 години
Волен Сидеров ще Ражда всички атакисти са поканени тъкмо ще разберете защо не е служил войник
63
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе *** безродни, докога ще промивате мозъците на хората с нагли лъжи и без доказателства и си мислите, че някой ви вярва. Вие наистина ли ни мислите за ***, като американците. Едно ще ви кажа само, пропагандната ционистко-фашистка машина работи на пълни обороти, но това няма да промени истината. А ТЯ Е, ЧЕ УКРАЙНСКИТЕ ФАШИСТИ И ЦРУ СВАЛИХА САМОЛЕТА, ЗАЩОТО ГО ОБЪРКАХА СЪС САМОЛЕТА НА ПУТИН. ДОЛУ САЩ, ДОЛУ ЕС, ДОЛУ ФАШИЗМА! В АДА ЩЕ ГОРИТЕ УБИИЦИ НА ДЕЦА, ЖЕНИ И МИРНИ ХОРА! АНАТЕМА!!!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До dpСамо дето са забравили урките да тушират тбелите на населения раьон и се получило че снимките са отнакъде Киев :)Излагация след излагация :)
61
7
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Самолетът е свален нарочно по заповед на Путин, така че да няма доказателства. Той нарочно им танцува по нервите, за да ги обърква и прави да изглеждат безпомощни. Просто трябва да се мобилизират и да го притиснат с все сила, иначе ще им го начуква бавно и неусетно, наглеца кагебейски.
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези се е наложило да свалят самолета с "оборудване" за военен самолет, защото намат такова за пътнически !!!
59
1
 
3
 
! Отговори
Авакум Захов преди 9 години
До ТОДОР ХРИСТОВКолега ХРИСТОВ.. Лев Шейнин ми каза,че ти си там на терен в "Новорусия" и можеш да събереш важни доказателства по следствието за сваления Боинг.Събери каквото можеш и го предай, където трябва за да разплетем този гордиев възел.
58
0
 
2
 
! Отговори
Авакум Захов преди 9 години
Поел съм случая за сваления Боинг заедно с колегата Лев Шейнин и всеки момент ще го "разкрием".Водим си записки и събираме доказателства!
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТВЪРДЕ рано е да се каже кой е Виновен но някой вече и отричат а и дупките по снимки мерят ИМА НЕЩО МЪТНО
56
15
 
17
 
! Отговори
dp преди 9 години
Бе вие дали имате оборудване не знам ама видеа с камиони с такиваракети изтеглящи се презглава към руската граница веднага след инцидентаги има.
55
10
 
6
 
! Отговори
РАД преди 9 години
До 75Я да видим:Значи до 28.08 украинската армия успява да изтласка сепаратистите до самата граница. След това изведнъж сепаратистите започват контраофанзива с много повече танкове, вече с артилерия, ГРАД-ове и няколко хиляди "отпускари". Преди това само на няколко км от границата се наблюдават маневри на руската армия... Значи викаш, докато сепаратистите се изтеглят, украинската армия ги гони да си предаде оръжията??Абе вие съвсем вече се чудите как да изкривите нещата :):)
54
1
 
6
 
! Отговори
куче на войната преди 9 години
До БАЧКАТОРСУ 27 на украйна е с 23 мм уръдие ясено колко разбираш
53
20
 
5
 
! Отговори
бандеровче преди 9 години
Спипаха ги ,че свалиха самолета и сега само се оправдават,но няма кой да им повярва!
52
0
 
8
 
! Отговори
куче на войната преди 9 години
До ХУЙОАми СЛУЖИЛСЪМ на ПВО и съм си имал земане даване и с БУК та от там А колкото до Командването на АРМИЯТА НА украйна бил съм тук там и НИЩО ЧУДНО и да мога повече от МИЛИЦИОНЕРА който им е военен Министър станал ГЕНЕРАЛ Полковник само за 5 години
51
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До за РАД Мене силно ме съмнава да са го свалили Руснаците нямат никаква изгода от това НО да се твърди че Опълчението няма такива Възможности си е бетонна пропаганда в *** стил което навежда на мисълта че се пак има нещо мътно
50
0
 
2
 
! Отговори
БОИНГ преди 9 години
По як съм от СУ и Миг ,тях ги свалят а мен "не могат"..поръчайте си пътнически Боинг ,ако влизате във война..няма да имате никакви проблеми!
49
0
 
2
 
! Отговори
куче на войната преди 9 години
До АнонименНИЩО КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СЛОЖНО НЯМА 4 машини са барабар с радара и машината с резерните ракети на БУК дори наборници могат да работят ТОЙ И ЗА ТОВА Е ПРАВЕН донякъде а и си среля на 18 километра височина 10 не са никъкъв проблем САМАТА пускова остановка може да стреля и сама БОЙНГА Е ЛЕСНА ЦЕЛ ГОЛЯМ БАВЕН ТРОМАВ НЕ БОНИРАН и без апаратура за РЕБ
48
10
 
2
 
! Отговори
РАД преди 9 години
До 69Абе то уж и танкове и артилерия и установки ГРАД са трудни за укриване и уж сепаратистите нямат такова въоръжение, обаче точно с такива неща провеждат контраофанзива. А,да - и няколко хиляди "отпускари" от Раша...
47
5
 
5
 
! Отговори
NORM преди 9 години
То тези и оборудване за водене на война (оръжия,танкове,артилерия,ракети) нямаха,но се оказаха по-добре въоръжени от редовната украинска армия.