Руски самолети са летели над Балтийско, Северно и Черно море

Самолети на НАТО следят необичайните маневри
29 окт 2014 22:02,
149
Руски самолети са летели над Балтийско, Северно и Черно море
Снимка: Архив Reuters

НАТО съобщи днес, че в последните два дни на няколко пъти нейни самолети са излитали на мисии по прехващане след засичане на повишена активност на руската авиация в европейското въздушно пространство, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, като се позоваха на изявление на Алианса.

Самолети на страни от НАТО са излитали на четири различни места на мисии за прехващане срещу четири групи руски военни самолети, които били "на маневри от голям мащаб" във въздушното пространство над Балтийско, Северно и Черно море, пише в текста.

Норвежки, британски, португалски, германски и турски изтребители са били вдигнати във въздуха в отговор на действията на маневрите на бомбардировачи Ту-95, изтребители МиГ-31 и други руски военни самолети.

Не са били регистрирани инциденти. Маневрите на руските военни самолети обаче са били необичайни по своя мащаб. НАТО е продължавала да следи някои от тях днес следобед.

Засилената активност на руската авиация бе отчетена на фона на силното напрежение между Москва и Запада заради Украйна.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
10
 
! Отговори
монархист преди 9 години
Само не знам , що си хабите горивото, нека си летят.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не мога да разбера, защо, защо, защо тези хора са толкова ниски професионалисти! Защо в статия, в която се говори за маневри на РУСКАТА авиация, се показва снимка на два F-18? Толкова ли не можете да направите правилния избор? Завчера ми показват Ту-160 в статийка, в която се плюят лошите руснаци, че тяхен самолет-разузнавач влязал 500 м в естонското въздушно пространство. "Белият лебед" ще прелети през цяла Естония за броени минути! Хайде работете съвестно, по дяволите!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисейчо(1)"69 чета официалните източници осем пъти са по-големи америкаските доказани запаси от петрол включително добивани и с неконвеционални технологии "--------------А сподели източник и ние да се посмеем(2)"Всичко се знае , за какво мислиш че е този интерес към полетата тук"---------Това не го разбирам!
43
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че те американските самолети, да не би да не летят над Балтийско, Черно или Северно море !? Летят та се късат, та даже и над България кръстосват, все едно са загубили нещо тук, че сега си го търсят. Американските военнолюбци - навсякъде където се настанят и започват да показват мускули.А, сега някакви руски самолети били летяли, ами да си летят нали това им работата.
42
7
 
4
 
! Отговори
55 преди 9 години
До Анонимен 69Абе ресурси може да имат , ама кунки нямат кункиии....
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТова ще бъде целувката на юана....
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 55То американците си мислеха че и ракети няма да се научат - *** сега кой прави фоержерките?
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей 1Х аха ха ха ...ресурсите им би ли на привършване? на Руснаците?Дето още не знаят какво имат по територията дето е 1/6 от сушата на ьемното кълбо?И дето се канят да почнат сондажите без шел догодина? Абе ти какво четеш?
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОдисейчоБанк России и Народный банк Китая согласовывают проект соглашения о валютных свопах рубль-юань.Търси и чети.ефектите са за окло нова година - към тогава газта ще почне да се продава срещу рубли и доларчето ще се продава за разпалване на въглищата от Донбац.:)
37
2
 
3
 
! Отговори
55 преди 9 години
До Анонимен 63Няма да се научат ! Гаранция ! И аз така си мислех преди 30 години ....
36
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 55Те си имат ресурси за какво им е да ги купува?До 5 години ще се научат зорлем да си правят и компютрите и колите :)
35
1
 
7
 
! Отговори
неразбрал преди 9 години
1 тройунция злато - 2008- 700 долара1 тройунция злато - 2014 - 1200 доларае, кое е конвертируемото?
34
23
 
4
 
! Отговори
Шефа преди 9 години
Русия и Северна Корея са беладжии големи. Ама директор НАТО и генералисимус САЩ дебнат.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 55Издялването е по-лесно и по -бързо от трите слоя боя и брандирането от американците.За бойна ефективност спрямо цена ... горките американчета....
32
5
 
3
 
! Отговори
55 преди 9 години
До дилърА с руската рубла,още 30 пъти по-малко.....
31
3
 
16
 
! Отговори
5ко преди 9 години
"На този принцип работят всички големи немски СМИ. Под диктовка в Der Spiegel се появява статия без доказателства, че опълченците са свалили малайзийския Боинг. Но нито там, нито по телевизиите или в други вестници ще видите информации за разстрелите на мирни жители в Донбас, за артилерийския обстрел с касетъчни снаряди и фосфорни бомби. Това е защото няма поръчка от различни трансатлантически проамерикански организации като Aspen Institute, "Атлантический мост", German Marshall Fund of the United States - те са толкова много", обяснява Улфкоте.
30
3
 
9
 
! Отговори
дилър преди 9 години
Със световните конвертируеми валути, можеш да си купиш 1/30 от това, което можеше да купиш с тях през 1980-та, тъпчо.
29
9
 
4
 
! Отговори
55 преди 9 години
До дилърКое му е същото - издялан в Русия....
28
3
 
12
 
! Отговори
5ко преди 9 години
Станах дори почетен гражданин на Оклахома, защото пишех статии, одобряващи политиката на САЩ. Подкрепяха ме агенти от ЦРУ, а аз им помогнах в няколко случая, в които без моята журналистическа помощ те просто биха се опозорили, казва още журналистът пред RT.
27
2
 
17
 
! Отговори
5ко преди 9 години
Един от най-известните журналисти в Германия Удо Улфкоте, когото наричат немският Сноудън, нанесе тежък удар по репутацията на западните медии. В новата си книга "Продажните журналисти", той разказва как се фабрикуват информациите. Публикувах от свое име материали, написани от агенти на ЦРУ и други служби, най-вече от германските тайни служби, свидетелства журналистът, пред RT.