Русия няма да допусне да я въвлекат в геополитически интриги!

Русия не заплашва никого, заяви, Путин
26 ное 2014 21:16, Елка Василева
121
Русия няма да допусне да я въвлекат в геополитически интриги!
Владимир Путин на съвещанието. Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия ще защитава собствената си сигурност и тази на съюзниците си, но че не заплашва никого, предадоха Ройтерс и ТАСС.

 "Не заплашваме никого и не възнамеряваме да бъдем въвличани в геополитически игри или интриги, камо ли конфликти, без значение кой се опитва да ни въвлече в тях и как", каза Путин на съвещание за развитието на руските въоръжени сили.

Още по темата

Същевременно той отбеляза необходимостта да се обезпечи надеждната защита на суверенитета и целостта на Русия и нейните съюзници.

По-рано днес главнокомандващият съюзническите сили на НАТО генерал Филип Брийдлав изрази дълбока тревога от милитаризацията на  украинския полуостров Крим, анексиран от Русия.  "Силно сме обезпокоени от милитаризацията на Крим. Разполаганите в Крим руски въоръжения като крилати и противовъздушни ракети имат в обсега си цялото Черно море“, каза той на пресконференция в Кие.

Брийдлав освен това изрази опасения от евентуално разполагане на ядрени оръжия в региона, като подчерта, че следи подобни развития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
8
 
! Отговори
рубладжия преди 9 години
за ЕС и НАТО се кандидатства и се чака години за да те приемат и пак не е сигурно, при Русия ако не искаш както е с Украйна и Грузия идват едни вежливи и учтиви зелени човечета и ти помагат да решиш
29
7
 
10
 
! Отговори
**** преди 9 години
Русия сключи договори с виетнам за 10 милиарда,така,че не са заритали много за запада,а азия се развива бурно,за сметка на ес който в скоро време ще закъса съвсем,и излизане няма да има скоро време от там.
28
9
 
6
 
! Отговори
рубладжия преди 9 години
ха-ха, Русия имала съюзници, това беше голям виц, съюзниците им са от типа "елате вие при нас, да не дойдем ние при вас"
27
2
 
3
 
! Отговори
**** преди 9 години
А колко им е дълга,това не казваш,сигурно е по голям от на всички държави взети заедно.
26
5
 
12
 
! Отговори
**** преди 9 години
Крим е подарен от хрушчов на украинците през 54 година,тъй като тогава са били обединени в ссср,на никого не е правило впечетление,но сега вече когато са разделени,русия си го взема.Запомнете го това и спрете със спекулациите веднъш за винаги.
25
3
 
11
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
САЩ имат толкова голям бюджет на армията че всички останали армии заедно имат почти колкото тях
24
2
 
14
 
! Отговори
Болярина преди 9 години
Ама натовците какво искат да разположат рускини по бикини в Крим ли.....неможе да си обграден от всякаде с лаещи озъбени кучета , и да не мислиш за защита..
23
9
 
8
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
Не заплашват никого бе!!!Само Украйна А след това и балтийските държавици Рублата падна с 23%Като падне съвсем , наистина никого вече няма да плашат
22
5
 
15
 
! Отговори
Кака преди 9 години
До Анонимен38, Одися:Виж какво, пичага - логиката ти куца, ама яко! Ако те нарека животно определено ще обидя животинския свят. Никой не е тръгнал да отнема нещо от някого. Имаше референдум и хората казаха ДА! Това, че си попил всички фекалии от медиите показва колко си ***:( Айде Чао!
21
4
 
20
 
! Отговори
Кака преди 9 години
Одисей, Замълчи!Ето малка част от държавите, в които Америка брутално навлиза вкл. с военни подразделения:Сирия;Иран;Гватемала;Куба;Индонезия;Ирак;Доминиканска Република, и т.н. Списъка е дълъг и няма нищо общо с това, което Русия направи!
20
4
 
13
 
! Отговори
Do 25 преди 9 години
25 , ако и сега не си разбрал кой заплашва Русия с базите около нея, няма никога да ти стане ясно.
19
7
 
21
 
! Отговори
коко перник преди 9 години
До ПЪРДИСЕЙ 1 Пишеш против Русия, а защо не пишеш за катастрофалното положение на българската икономика бе *** нещастен!!!!!Що за обонгов памперс си ти бе ***??????
18
6
 
18
 
! Отговори
Кака преди 9 години
До Анонимен, Одисей:В какво точно се изразява агресията на Русия??? В това, че буквално спаси населението на Крим без да пролее капка кръв ли? В това, че хората, които населяват полуострова сега имат по-висок жизнен стандарт или това, че не допускат някой друг да им диктува държавната политика?Промит мозък!
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NIAKAKAV SI ODISEI PISHEL GLUPOSTI,AMI DA NE GO CETEM I DA NE MU OTGOVARIAME--DA VARVI NA MAINATA SI..
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
RUSIA NE E UCASTVUVALA VAV KARVAVITE KASAPNIZI,KOITO USA ORGANIZIRAT PO SVETA.RUSIA IMA VAORAGENIE,S KOETO MOGE DA VAZPRE VSEKI AGRESOR.
15
2
 
6
 
! Отговори
#$& преди 9 години
До22:Свободни сме да коментираме каквото пожелаем :-) а, троловете са си ***!
14
9
 
7
 
! Отговори
1492 преди 9 години
Само не разбрах за толкова време кой заплашва Путин и Русия ?!
13
6
 
10
 
! Отговори
!@№ преди 9 години
Одисей е върховният *** в днес. Не те ли заболяха пръстите да пишеш тия простотии? Дано Господ си прибере версиите час по-скоро!
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бягам на запад, *** топо.
11
5
 
25
 
! Отговори
@#$ преди 9 години
Крайно време е Америка и НАТО да престанат да се врат където не им е работа и да си гледат националната сигурност в рамките на националните си граници! Половината свят му разказаха играта, а другата половина заробиха икономически..