Без сексуално обучение за русначетата, не било морално

Най-доброто образование е литературата, смята руски комисар
3 дек 2014 22:24,
108
Без сексуално обучение за русначетата, не било морално
Снимка: Reuters, архив

Руските ученици не получават сексуално образование в училище и няма да получават в скоро време, тъй като това противоречи на морала и традициите на държавата, пише БиСиСи, като цитира комисаря по правата на децата към президентската институция Павел Астахов.

„Често ме питат кога ще имаме сексуално образование в училище. Отговарям им: „Никога“, разказва Астахов за срещите си с родители. По думите му колегите му в Европа го виждат като „идеологически враг“ заради мнението му по темата, но той продължава да си сътрудничи с тях.

Астахов заема позицията си от 2009 г. насам и още от тогава той ясно се обяви срещу въвеждането на сексуално образование.

През 2013 г. той заяви, че международните споразумения за защита на децата от сексуална експлоатация могат да доведат до „унищожаване“ на руските деца, защото те изискват обучение на това що е сексуална злоупотреба.

Предпочитаният от Астахов метод за сексуално обучение на деца е литературата. „Най-доброто сексуално образование е руската литература и литературата като цяло, децата трябва да четат повече, всичко за любовта и отношенията между половете е там“, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
до 41 преди 9 години
Защо тогава си направил copy/paste на коментар, към който се отнася пояснението ти а не си цитирал извадка от статията ти. Не ми казвай....защото искаш да ме убедиш в нещо, но са ти слаби аргументите и ти е слабо мозъчето. Като искаш да коментираш статията, коментирай я. Не ми коментирай коментарите. Безнадежден си,, честно. Много си смотан!!!!:)))
27
9
 
4
 
! Отговори
Кончита ВУРСТ преди 9 години
Аз българчетата ще ги образовам най-добреМоже и АЗИС да взема за помощник
26
5
 
8
 
! Отговори
Петрова преди 9 години
Колкото повече са неграмотните пияници,толкова по лесно се манипулират.А от пияндета секс не очаквай.
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
те и без това се плющят от ранни младини тия ***.водка и ....гордостта на ***.
24
3
 
7
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Ти сам си си го напиал. Не пише традиционния руски морал, а пише традиционния морал. Къде видя руски? Ти болен ли си или искаш да ме убедиш в нещо?
23
4
 
4
 
! Отговори
Бащата на Иван преди 9 години
Ванка толкова си кух,че само сестра ти,ти пуска чакалък,щото и тя е бавноразвиваща се като теб.
22
6
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
Като гледам вашите никой не ги е учил и са направили фаталната грешка да те създадат /ако въобще е било умишлено/ Не ми се вярва да са искали да те има. Толкова си неприятен, че 100 про *** те е вземала с нея на работа, за да не се налага да ти дава целувка като те изпраща на училище....
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Русия всеки знае, че дори мастурбацията е грях и Путин ще ги накаже, защото Путин всичко вижда!
20
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 31Ти си много тъпо парче, наистина.
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умишлено се развращават децата. Днес се прави всичко, за да се разбие традиционния морал и семейната институция.
18
6
 
3
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
На това ли те учат вашите бе бокл.....
17
0
 
6
 
! Отговори
наздраве другари преди 9 години
И на какво да ги учат?Като се нашвиркат с водка,кой ще ти пони какво са му тъпкали кифината в училище.
16
5
 
14
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Не може седмокласници да учат защо се поставя презерватив при орален секс и как протича *** секс между двама мъже. Това е противоестествено и уврежда невинното детско съзнание.
15
8
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Ей некадърник, информирай се за фактите и после се изказвай. Това ти какво си учил няма никаква връзка с това, което се учи сега. Няма да е зле да осъзнаеш, че светът се мени и това, че ти си невежа не означава, че няма проблем!
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова сте плоски и слабоумни. Докато си коментирате тук децата ви в училище ги развращават, учат че историята на България е започнала преди 100 години и им разказват за сексуалните контакти между травестити или за правата на транссексуалните. Ако това продължава да бъде позволявано моралната деградация ще достигне грандиозен мащаб. Да не говорим, че вече желанията и поведението на гейове и лесбийки са норма и дори хетеросексуалните застават зад тях!!!
13
9
 
19
 
! Отговори
Достоевски преди 9 години
Можем само да стоим, да мигаме и да се учим от Русия. Какво искате да кажете, вие русофоби; Че ви е приятно, 7 годишното ви дете да се учи как да мастурбира или това, че в официалната програма за сексуално възпитание в Европа има препоръка бащата да учи дъщеря си как да се докосва?!? Или може би това, че учат децата, че има 6 пола? Или може би това че в Дания има бордеи с животни. Или може би партията открито застъпваща се за педофилията в Холандия? Или може би скандинавските педофили.....
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сексуално обучение? Какви глупости измислят хората, а обучение как да си го изтръскам след малка нужда няма ли?
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то не е квантова физика, че да ти трябва обучителен курс.Аз като съм нямал сексуално обучение да не би да не знам какво е жена и къде да го мушна? :D
10
10
 
8
 
! Отговори
mm преди 9 години
Поредното лицемерие на руснаците. Всички сме виждаи, колко "морални" са в "любовните" си отношения. Да не говорим, че най-големият брой носители на ХИВ е в Русия.
9
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европейците няма друго какво да правят, загрижили се за сексуалното образование на малките русначета! Гледат и на тях да преподават за еднополов секс! Без тези уроци руснаците са за никъде, няма да може да се размножават! :)