Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!

Путин: Страната ни плаща скъпо дори факта, че съществува
20 дек 2014 18:18, Анисия Иванова
545
Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!
Владимир Путин. Снимка БТА

Никоя страна няма да успее да сплаши, да възпре или изолира Русия, увери руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС и Франс прес.

В изказване по случай Деня на работещите в службите за сигурност Путин припомни, че подобни опити е имало в продължение на столетия, а през 20-и век - нееднократно.

"Но нищо не се получи и сега нищо няма да се получи. Трябва да бъдем готови да преминем през определени трудности и всеки път да даваме адекватен отговор на всякакви заплахи срещу нашия суверенитет, стабилност и единството на нашето общество", подчерта президентът.

"Обстановката в света далеч не е стабилна. Нараства броят на заплахите и рисковете, не се спазват нормите на международното право, използват се всякакви средства: и шантаж, и провокации, икономически и информационен натиск, залага се на радикални елементи, на националистически групировки, на опити за дестабилизиране на вътрешната обстановка и така да се постави под контрол цялата страна", отбеляза държавният глава на тържеството в Кремъл.

Путин изтъкна и все по-често звучащите откровения, че "Русия е длъжна да плати скъпо за своята независима позиция, за това, че подкрепя сънародниците си, за Крим, за Севастопол, понякога за това, че просто съществуваме". (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** не шмърка нищо ефтино сигорно си говори с големия розов слон
205
3
 
2
 
! Отговори
бр преди 9 години
До до 298А войниите в Пърл Харбър не са ли били мирно население когато те са били просто на служба пили са си кафето и са си давали нарядите както и ние в казармата сме правили.Тене са били в бойна готовност.А занапалма ти какво учакваш по време на война да ги нападат с фунийки и балонета от шампоан ли??И мен в казармата са ме обучавали да използвам ***.Аможе би идругите като мен.Амамай ти иот новите мъжекоито за оръжие и армия само по дискавъри сте гледали
204
1
 
2
 
! Отговори
ВАТЕНКАТА преди 9 години
Ясен си ми като съдържание в свинско черво.
203
6
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Само в Съветския съюз може да има "деня на работещите в службите за сигурност"... Наистина тази държава трябва да бъде изтрита от картата на света, ако хората искат да живеят като братя.
202
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименрусия си е бая проскубана мечка билиса я достатъцно често исторически ще я натупат отново никой неможе да се бори с целия свят
201
3
 
9
 
! Отговори
да... преди 9 години
след като путин взе крим и нападна украйна.....сега по добре ли живеят руснаците....
200
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия не може да членува в НАТО, защото НАТО е създадено, за да се бори с Русия. Трябва да се обединят много хиени, че да убият един лъв. В случая лъвът е Русия, а хиените са обречени на неуспех
199
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да членува в алианс като нато е създадено срещу русия с друго име и равни права да кво ми глупусти
198
1
 
6
 
! Отговори
до 298 преди 9 години
Е само не се оправдавай сега..... Да хвърлиш атомна бомба над мирно население си е доста долно престъпление. както и да хвърляш *** във Виетнам или да избиеш 3000 невинни хора в Сърбия. Просто няма какво да говорим.А самия факт че вече цял ден пишеш коментари тук и си подготвящ безумната теза около 20 мин и отговаряш на коментар след като 20 други коментара са направени, ми подсказва че ти не стоиш тук безкористно. На черното бяло казваш. Какъв ти е интереса?
197
1
 
0
 
! Отговори
бр преди 9 години
До do 290Ти на селняма как да го усетиш като си гланцираш устните с мисли за Вожда.Ама тръдни изЕвропа после да говорим
196
4
 
3
 
! Отговори
бр преди 9 години
До до 279Първо не са ми любимци но поне говорите все за атомно оръжие че използвано от САЩ.Поне не четете ще ви подскажа.САЩ изполва ядрено оръжие две ядрени бомби срещу Япония след нападението на Япосния флот и авиация в Пърл Харбър Причината за ядрените бомби е-Преди нападението САЩ и Япония подписват пакт за ненападение.При нападението на базата Японците използват часовата разлика.И обявяват войната след като са изпепелили Пърл Харбър. А аз както казвам на такъв *** такъв ***
195
4
 
5
 
! Отговори
до 291 преди 9 години
Русия изоставаше през 90-те. Сега не бих казал, че изостава. Когато има независим управник.
194
3
 
6
 
! Отговори
до 290 преди 9 години
Икономически подем на света>? Затова ли измислената финансова система на САЩ е пред колапс и вече 1000 пъти вдигат максималния праг на държавния дълг? Защото света е в икономически подем? Абе я се изразявай малко по-аргументирано!
193
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** е на години като гушне букета такъв Елцин ги чака кремълските олигарси
192
2
 
3
 
! Отговори
do 290 преди 9 години
Икономически подем на света??? хахахахахаха
191
0
 
3
 
! Отговори
Joro преди 9 години
292 absoliutno vqrno.predsteli.
190
6
 
12
 
! Отговори
хх преди 9 години
Руските сатрапи без враг не могат да виреят. Сега путин лъже пияните руснаци , че някой иска да ги нападне и да заграби земите и богатствата им.А всъщност е точно обратното - руснаците заграбиха от молдова приднестровието, вече два века извършват геноцид над чеченците, заграбиха от Грузия осетинската и и абхазката области, заграбиха Крим от Украйна, сега водят бандитска война в Източна Украйна, с цел да окупират и нея.И все другите лоши и все другите им виновни.А бандитът путин, целия в бяло.
189
2
 
6
 
! Отговори
бр преди 9 години
До до 284Русия винаги ще има.Може да няма РФ.Но вапроса не е дали ще има Русия а защо населението на две държави трябва да мизерства и да се иправи пред всякакви лишения в време на икономически подем на света и временаглобализация
188
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nqma kakvo da se lajem, g-n Putinler prosto iska da si izpolzva Ruskata moshtnost!
187
1
 
1
 
! Отговори
до 284 преди 9 години
Ако го върне няма да има вече Русия. А това не е възможно.