Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!

Путин: Страната ни плаща скъпо дори факта, че съществува
20 дек 2014 18:18, Анисия Иванова
545
Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!
Владимир Путин. Снимка БТА

Никоя страна няма да успее да сплаши, да възпре или изолира Русия, увери руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС и Франс прес.

В изказване по случай Деня на работещите в службите за сигурност Путин припомни, че подобни опити е имало в продължение на столетия, а през 20-и век - нееднократно.

"Но нищо не се получи и сега нищо няма да се получи. Трябва да бъдем готови да преминем през определени трудности и всеки път да даваме адекватен отговор на всякакви заплахи срещу нашия суверенитет, стабилност и единството на нашето общество", подчерта президентът.

"Обстановката в света далеч не е стабилна. Нараства броят на заплахите и рисковете, не се спазват нормите на международното право, използват се всякакви средства: и шантаж, и провокации, икономически и информационен натиск, залага се на радикални елементи, на националистически групировки, на опити за дестабилизиране на вътрешната обстановка и така да се постави под контрол цялата страна", отбеляза държавният глава на тържеството в Кремъл.

Путин изтъкна и все по-често звучащите откровения, че "Русия е длъжна да плати скъпо за своята независима позиция, за това, че подкрепя сънародниците си, за Крим, за Севастопол, понякога за това, че просто съществуваме". (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До брцял ден да ти виси там ли В КОЛКО часа и каде по точно не съм бургазлия но ще се разходя натам
225
2
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Другари, оная гнида Шорос им е пуснал някой доларец на калинчоците, така ми се струва, пфу!
224
0
 
1
 
! Отговори
бр преди 9 години
До АнонименХайде в поеелник в центара на Бургас.Става ли????Или кажи ти
223
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До чугунолеяраз съм старшия *** скатавке кажи си с Воленчо как гейски се изнизахте от служба
222
0
 
0
 
! Отговори
бр преди 9 години
До АнонименПриятел ти малко се поправи.За мен и водката не мисли.А сега в 00:02 часа те изведа на площада на някой град да те оставя сам сутринта ще те намеря с бронхо пневмония следствие на неколкократни напикавания и подсушавания по тялото.А няма да пускам сам в гората в 2:00 да чакаш да мине нарушителя (който по времет когто служех на 90% е кщрдили престъпник въоръжен)Когато веднъж направиш това,тогава ще ми говориш за армия мирно население и война
221
5
 
8
 
! Отговори
40vek преди 9 години
По *** от Путин ,не бях виждал чесно ви казвам.
220
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майтапа на страна но летището още е Украйнско макар че кремалската пропаганда го превзе около 20 пъти
219
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бркажи каде и кога скатафке
218
1
 
1
 
! Отговори
бр преди 9 години
До Анонимен 324Аз водката няма данамаля ама хайде покажи се а аз ще те пусна н момчетатакоито м бяха новобранци да разбереш каква съм бил скатавка .Или аз да те намеря??????
217
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Росен гледа *** от горе но то си е 1 61 дори Саркози е по висок
216
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До брнамали вотката и не говори глупости койте знае каква скатавкаси като Волен избягал от воена служба
215
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най добър и силен президент!!! А не като Росен ***
214
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
джедайчето мисли че кат има свтлинен меч няма да се *** от путин
213
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първата Световна Германия Англия Франция САЩ Русия исползват Химическо уръжие а ИСПОЛЗВАНЕТО на оръжие за масово поразяване чумни плъхове във водоемите си е стратегия още от времето на фараоните ако не и от по рано
212
0
 
0
 
! Отговори
бр преди 9 години
До do 310А ти къде си служил???Аз съм служилна Турската граница имога да кажа че съм бил от мирното население макар и войник.Просто съм изпълнявал своя дълг към родината.Макар и да съм има реални обстановки и сражения в координация с туската армия заради техен войник който поизби хора и влезна в Българско с заложник а ние трябваше да го задържим ив синхрон с турци техен хиликоптер и наш хиликоптер действахме.Но все пак аз съмбил т мирното население и армията е за защита а не винаги за нападане
211
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
джедайче да та светна и наполеон и хитлер мислеха като теб ама е гуй на
210
4
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 9 години
До Анонимен284Абе ти,бе тъпооо! Цонистите / американците / трябва ли да върнат света,който заграбиха?Ей ***,ако твоя дом е обграден от всякъде с въоръжени бандити- хубавко ли ще ти е,садист-мазохист? Що не видиш картата на уж нато /т.е. сащ / - нацвъкали са света като ВЪШКИ! Това не те ли дразни,ако си човешко същество? И тия разбойници,спазват ли ВЪОБЩЕ някакви м/ ународни договорености,***!?
209
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами крим беше подарен а в украйна няма руски воиски пък и украинската армия беше внушителна ако има войски не знам събрали се 28 държави в нато и скачат кат пинчери ако не вярваш погледни бг армията не си мисли че другите са нещо повече изключвам 2 3 държави а от безсилие бълват деноношно статии
208
3
 
1
 
! Отговори
до 312 преди 9 години
Научи се да пишеш, безмозъчен, словоблудстващ, слабоумен ***...
207
2
 
4
 
! Отговори
do 310 преди 9 години
Ами по принцип войниците не са мирно население. Ако бяха мирно население нямаше да са войници.Аз затова подчертавам мирно население. Японците са нападнали военна база. Военните бази служат за война. Мирното население е нищо не подозиращо и необучено да нанася вреди на други хора множество от граждани, което включва жени и деца...Има маааалка разлика....О голямата разлика е че американците отвръщат с ядрено оръжие. Не с военна тактика и стратегия, а с хвърлянето на една бомба!