Петима загинаха при обстрел, под който попадна тролейбус в Донецк

Петима души са убити при обстрел на Дома на културата в града
Обновена: 30 яну 2015 15:44 | 30 яну 2015 15:44, Елка Василева
60
Петима загинаха при обстрел, под който попадна тролейбус в Донецк
Снимка: архив, Reuters

Петима души са убити при артилерийски обстрел, под който е попаднал тролейбус в Донецк, съобщи Интерфакс.

По данни на кметството е бил обстрелян тролейбус по линия 14 на спирка "Трудови резерви" на булевард "Матросов", уточни ТАСС. Няколко души са ранени, броят им се уточнява.

Съобщава се също, че петима души са убити при обстрел от украинските сили на Дома на културата в Донецк, където раздавали хуманитарни помощи, допълва Интерфакс.

Дванайсет души, сред които седем цивилни, са убити през последното денонощие при боеве между украинската армия и сепаратистите в Източна Украйна, предаде по-рано Франс прес.

През изтеклата нощ в Донецк са били убити седем и ранени 23-ма цивилни, съобщи кметството. Украинската армия информира, че в битките са убити петима и ранени 23-ма войници, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: УкрайнаобстрелДонецк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
29
 
! Отговори
бам преди 9 години
Колко жилищни квартала трябва да изгорят? Колко цивилни трябва да умрат? Аз живея в Търново, ако от София пристигне артилерия която да насипва снаряди от 20 км по града ми без въобще да подбира, няма да ме интересува хич дали е българска армия, американска или руска, хващам пушката и тръгвам срещу тях. Коя освободителна армия срива градовете си??
21
15
 
17
 
! Отговори
до 23 Ico преди 9 години
Ми като танковете на "отпускарите" са между жилищните блокове, с какво да ги стрелят? С прашки?
20
2
 
39
 
! Отговори
Ico преди 9 години
Не съм русофил, но следкато украинците твърдят че искат просто да си запазят територията и цялоста защо си обстрелват градовете с артилерия? Да пратят войски е едно, да насипят всичко със снаряди е друго ...
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ykrainci sa vinovni za srama i glada v stranataim -zashtoim e da slyshat xamerikancite i da vodiat voina s rysia -istoriata ne pomni rysia da e gybila voina ili po to4no da e kapitolirala s kakav akal onova o4ilato magare se per4i na nai silnata strana v sveta
18
1
 
34
 
! Отговори
БАЙ РИСТУ. преди 9 години
До Брaнник- СЛУШАЙ БЕ Т. Н. БРАННИК. ТИ САМ ЗНАЕШ ЛИ НЕЩО ЗА ТЯХ. ТИ НЯКОГА СТРЕЛЯЛ ЛИ С НЕЩО ПО НЕЩО И ТИ САМИЯТ СТРЕЛЯНО ЛИ ПО ТЕБЕ.- НЕ МИ СЕ ВЯРВА. ТАКИВА КАТО ТЕБ СА МНОГО НО,ЕДИН НЕ СТАВА ЗА БРАННИК, ВИЖ ЗА *** ОПРЕДЕЛЕНО СТАВАШ.ПОМНИ ОТ ДЯДА СИ РИСТО - ОТ ВОЙНАТА ПО ЛОШО НЯМА- НЕЗАВИСИМО КОИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ. АКО САМО ПРЕМИШ ПРЕЗ БОЙНОТО ПОЛЕ СЛЕД БОЙ - НЯМА ДА ГОВОРИШ ТАКА.ДОРИ ЩЕ НАПЪЛНИШ И ГАЩИТЕ .
17
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интерfакс.Ясно.
16
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ясно терористите са почнали да се изббиват по между си
15
2
 
28
 
! Отговори
ХАН КОБРАТ преди 9 години
ОКРАЙНА Е БАЛГАРСКА, НИЕ ИМАМЕ НАТОРАЛЕН АКТ ОЩЕ ОД ХАН КОБРАТ!!!!НЕЗАБРАВЯЙТЕ!!!АТАКА ПОБЕДА!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ne sq karaite ukraina bqlgqria romqnia sarbqa mqkedonia ungqriq cehiq se sa na nac romite
13
6
 
19
 
! Отговори
читател преди 9 години
Интерфакс. Ясно.
12
20
 
21
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Ми не се рaдвaм нa цивилни жертви, но войнaтa зa незaвисимост нa всякa стрaнa изисквa жертви. Терористите ще сложaт оръжие, но войнaтa ще вземе още достa невинни.., кръвтa им е върху ръцете нa руските " отпускaри", които прaвят " новомоскaлия" нa Укрaинскa земя! ФAКТ
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бесарабски българи бедстват в украина молят държавата за помощ дарик и тв7 съобщават новината тиквата отговорила не знаят ли тези че америка и американски фондации сорос бхк дават пари за избиването на българи под всякъкви форми включително леки етнически воини в българия използващи *** население за геноцид над българското смахнете ги дал заповед ***
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интерфакс. Ясно.
9
19
 
20
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
9 четенето нa москaлски " новини" е вредно зa психичното здрaве, нямa никaкъв дебълцивски " кaпaн", товa сa москaлски бълнувaния. Углегорск е под укрaински флaг ФAКТ, Дебълцево също, впрочем чувaл ще имa но в него ще пaднaт москaлите. Иловaйск с обрaтен знaк.
8
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БрaнникВСУ са там от минала година, ако не си чул. Даже бяха и на летището, пък сега не са.И на какво се радваш? На убийството на мирни украински граждани ли ?
7
3
 
34
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Абе, ти откъде идваш? Да не падаш от Марс? "Твоите всу" така са ги вкарали в дебалцивския капан, че това е края тна тъпата укропска "армия" от нато-нацисти. Ти май по-добре се събуди, че ставаш за смях. Сънищата са приятно нещо, но лошо, когато не отговарят на действителността.
6
1
 
45
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Къде са, в мишите дупки, къде? Там сами се натикват, с тъпите си и смешни плачове по някакви "свободи" на словото! В същото това време мълчат като пукали за убитите в Донбас. И това ми било "свобода"!!!! Такъв цинизъм и безнравственост не съм виждал през целия си живот. Абсолютно падение на нравите, ценностите и човешките черти.
5
30
 
23
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
иде крaя нa москaлското иго в Донецкa облaст, ВСУ е в крaйните квaртaли нa Донецк, мaй сегa терористите ще ревaт
4
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А сега ще има ли отново среща на външните министри за налагане на санкции този път на Украйна? Или има огромна разлика между цивилни жертви, убити от "демократични" снаряди..Какви са тези хора, да обстрелват цивилни на опашка за хуманитарна помощ?!? Докога ще подкрепяме с мълчаливото си съгласие този абсурд, чийто директни подстрекатели са ЕС и САЩ?!?
3
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2 И едните и другите стрелят с каквото намерят и рядко улучват това което искат....