US полицай гръмна мъж, вилнял с мачете на летище

Раненият е прострелян на три места и откаран в болница
21 мар 2015 08:39,
10
US полицай гръмна мъж, вилнял с мачете на летище
Снимка: Reuters

63-годишен мъж беше прострелян от полицай на международното летище в Ню Орлиънс, след като нападна с мачете една служителка на реда и напръска със спрей срещу оси други двама души, съобщи Асошиейтед прес.

Заподозреният Ричард Уайт е прострелян на три места и е откаран в болница в безсъзнание.

Служителите на Националната агенция за сигурност по транспорта били атакувани, докато проверявали бордовите карти на пътниците.

Стрелбата всяла паника сред присъстващите. Куршум одраскал ръката на един пътник, а няколко души получили леки наранявания.

Не е известно засега дали нападателят - шофьор на такси, е бил пътник и какви са били мотивите му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
някой преди 9 години
Какво се чудите, не си е бил пуснал фаровете бакшиша.
6
1
 
13
 
! Отговори
Помните ли? преди 9 години
Преди време из центъра на София подскачаше необезпокояван от никого, един мъж, по лицето на който личеше, че е с психиатрични проблеми. Случи се да го видя няколко пъти, единият път държеше в ръка сабя - от тези, дето ги продават по улиците като сувенир. И всеки път разтревожени граждани звъняха в полицията. После не знам какво стана с този.Имаше и един клошар, който вадеше пистолет в трамвая, беше известен. Веднъж пред очите ми друг пътник го изхвърли с ритници. А полицията къде е?
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям полицая. Само така. И при нас в БГ така трябва да бъде. Даже ако те спрат за проверка на пътя в Щатите и ти направиш едно рязко движение, камо ли да слезнеш от колата без да ти е казано, може да се простиш с живота си. Ама така се пазят реда и дисциплината. А не като при нас, обяснения с полицаите навсякъде като в сапунена опера.
4
7
 
11
 
! Отговори
Глупости преди 9 години
Полицаят е гаден расист, който е застрелял човечецът, който си е играел с мачете.Няма никакви доказателства, че този е вилнял на летището.Това дето е по камерите и го наричат изстъпления - или е фалшифицирано или е танца на радостта,изпълняван от невинната жертва.Тоя полицай сега да го разследват защо е стрелял в човека.В нашата демократична България-тъмните субекти забиват кирки в полицейска кола,пред съда казват,че са се объркали и всичко е окей.Пък полицаят дето ги плаши че ще стреля-уволнен
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно като си е давал бордната карта служителката е отказала да му даде бакшиш.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво!Виждате ли сега - US полицаите са най-смелите мъже и спасители на света!
1
0
 
16
 
! Отговори
$ преди 9 години
За това избягвам да ползвам такси.