Минското споразумение е под въпрос

Тази сутрин е открит отново огън в Дебалцево
26 мар 2015 14:15, Екип на Bulgaria On Air
154
Минското споразумение е под въпрос
Снимка: bgonair.bg

Мирното споразумение от Минск е пред провал, след като тази сутрин е открит огън по позиции на правителствени военни край Дебалцево.

В същото време 4 души загинаха, след като мина избухна под преминаващ автобус в източната част на страната.

Подробности за случващото се в Украйна във видеото:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До бандеровче 44И ти на тяхно място няма да искаш мир след като - по времето на примирието ги обстрелват също толкова ревностно и целенасочено както и по времето когато открито се води война.Полята са пълни с мини и не взривили се снаряди. Показаха комбайни и трактори с плугове гръмнали на Украински мини. Ще кажеш сепаратиски. Глупости ако не засеят няма да има какво да ядат. Помощ от Русия е до време.Големия проблем е че без мини по полетат на Украйна пак никой не сади. Защо ли Бандеровче?
39
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Войната срещу Украйна започна руската армия с нахлуването и анексирането на Крим. Блицкрига обаче се провали, промени се характера на военните действия. Все повече хора осъзнават, че нито Донбас, нито Крим, могат да съществуват без Украйна. Тази завоевателна война срещу украинския народ е поредното доказателство за некадърността на режима в москва.
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Министерството на Отбраната у нас е обезпокоено от опитите на приятелите на путин в страната да манипулират общественото мнение.
37
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 36Ти *** ли си или ДА?Аз миу казвам че путин преди майдана има политическата и икономическа власт в Украйна и дава ГАЗ и Петрол за да Спинка Украйна. Ти ми казваш 100 причини да почне война от която веднага ще му наложат санкции, Ще спре търговията с Украйна. Ще има сумата ти и вторични негативни ефекти. Знаеш ли в много неща са обвинявали Путин но никога че е лековерен или глупав. Сравняват го с мечка и лисугер. Нито веднъж не са го сртавнили с ленивец
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм чувал за анализ на ЦРУ относно присъединяване на приднестровието. Но всички военни анализатори пишат за невъзможността на Русия да контролира дори половината територия на Украйна.Това си е патова ситуация. Ходовете са ясни и за двете страни, победител няма да има - просто всеки месец ще погребват по няколко хиляди руснаци и украинци, а весниците в русия ще пишат за възраждането на фашизма в Украйна.
35
0
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Айде, пропагандата пак започва!Пуска се някаква статия, която няма нищо общо с действителността и отдолу платените от американски фондации *** си изсипват глупостите като самосвал на бунище.Да, има взривен от мина (поставена в земята от украинската армия) автобус. Това е станало в територия контролирана от украинските войски, където опълчевците НИКОГА НЕ СА СТЪПВАЛИ.Второ - украинската армия няма позиции при Дебалцево. То е под контрола на опълченците. Нарушението е от украйнска страна.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"Жужин няма да престане до като не избие и последният християнин, това му е целта.Племената ...са непреклонни канибали""Никой не се е съмнявал, че руските терористични войски ще нарушат примирието договорено в Минск-2""Руската армия няма ресурс да окупира и половината територия на Украйна." - три пъти;"Кремълският диктатор иска кръв и трупове""Ръцете на путин са в кръв и карантии на хилядите убити украинци и руснаци."Избрани глави от Бюлетина за тролене днес!
33
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 32София е 50х50км това са ти 200 блокпоста през километър или 4000 човека. Естествено зад тях има доста повече маневрени и артилерийски части чакащи някой да стреля. Малките населени места не се окупират освен ако през тях не минава комуникационна линия(жп или важен път).Изваждането от играта на десетте най-големи града плюс гарантиране на комуникационните линии и Украйна ще фалира и капитулира. Западния военен окръг е над 200000 военни половината са про и включи десанчиците
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ръцете на путин са в кръв и карантии на хилядите убити украинци и руснаци. Пропагандата може днес да му поставя ореол над главата, но историята ще бъде безпощадна към него. Русия има смъртен враг от който е откъснала територия. Крим не може да бъде бъде част от Русия поради поне 100 причини които няма смисъл да изброявам. Дори и в Украйна където руснаците са болшинство всички мразят путин и го обвиняват за безмислената война която започна.
31
0
 
15
 
! Отговори
До 18, 21 и 26 преди 9 години
До АнонименМоже аз да не съм разбрал нещо. То за някаква игра на война в нета говориш или ,още по зле за мен , че на знам, за армии на Марс?Тук, на земята ЦРУ направи анализ , че на руската армия й трябват 7 до 14 дни да усвои Одеса и да съедини Приднестровието...Всичко зависело от волята на Русия.
30
0
 
15
 
! Отговори
боби преди 9 години
До Анонимен 29Ако путин си е изцапал ръцете в Крим където има 30-35 жертви за целия конфликт и повечето са от страна на Кримчани то САЩ ежедневно си взимат кървав душ заради затритите животи в Донбас и от двете страни. Путин или Обама започнаха кланницата в Украйна. Путин преди майдана реално владееше политически и икономически Украйна и им пробутваше евтин ГАЗ и Петрол да спинкат и кротуват.Остава другия участниок в тази трагедия Оизмама. Или по-точно Хамериканските Миролюбци - "ЯСТРЕБИТЕ"
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30-ти нека да помогна в сметките които явно те затрудняват. Окупацията на София - 1000км2 според теб са нужни 4000 войника. Половин Украйна е повече от 300 000 км2, т.е. за окупацията е нужна 1.2 млн. армия с която Путин не разполага.
28
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не се е съмнявал, че руските терористични войски ще нарушат примирието договорено в Минск-2
27
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 26Умнико кажи ми колко войски са необходими да контролират един град като София? Ще се учудиш колко малко е необходимо. Даже войските няма да влизат в града. Само ще го обградят в рехава редица от блокпостове през километър. 200 блокпоста с 400 бронемашини и 4000 човека. Град като София ще се самоизяде за максимум 2 седмици и след това ще капитулира. Не маниаците въоръжени и надъхани за кръв а цялото население. 2 седмици и ще има масово бягство.
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин си изцапа ръцете с кръв, спечели смъртен враг на запад и връщане назад няма. Руснаците все още са упоени от пропагандата за присъединяването на крим и мита за възраждането на русия като велика сила. Те скоро ще разберат, че не са велика сила и това което чуват от телевизора са лъжи от първата до последната дума.
25
1
 
14
 
! Отговори
И аз като макетата! преди 9 години
То ако съм Искрен цяла Украйна е Българска ама... руснаци украинци чеченци татари чуваши и др. Са Българи ама... пишат и говорят Български... ама..Та мир ще има кога се върне СССР ама..... НЯМА!!!
24
0
 
24
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 22Руснаците или Американците почнаха Кланницата в Украйна? Ако кажеш Руснаците ще те попитам защо? Владееха Президента и радата, Владееха цялото производство и го изкупуваха на добри цени. Спонсорираха мира с евтин ГАЗ. Реално Украйна беше икономическа колония на Москва.Так аче Глупчо САЩ създаде десен сектор - който е и НЕОНАЦИСКА организация което е по-лошо от Фашистка организация и започнаха месомелачката в Украйна. Търговия с РФ иок. Производства - фалиращи. Бежанци навсякъде
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руската армия няма ресурс да окупира и половината територия на Украйна. Сметките за това са прости и има достатъчно информация по книгите и интернет. Крим и Донбас изнемогват поради некадърността на управляващите там. Изход няма, войната не може да бъде спечелена от никой. Има само губещи и това са украинския и руския народи.
22
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навремето САЩ въоръжи босненците и сърбите си подвиха опашките. Сега същото ще се случи с руските войски в Донецк и Луганск.
21
0
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 21Божее тоя е с болен мозък.1. Руски войски в Украйна няма(освен разузнаване но те по принцип трябва да са невидими)2. Половинат от руската армия са контрактници(наемници ако ти е по-лесно да го разбереш)3. 25% от руските оръжейни системи са нови(под 5 години) или модернизирани и напълно съвремени4. Ако съвременни руски оръжия влезнат в Донбас ВСУ и Нац. Батальоните ще бъдат унищожени за седмици. Воюва се с оръжия от Авганистанската ера.