Минското споразумение е под въпрос

Тази сутрин е открит отново огън в Дебалцево
26 мар 2015 14:15, Екип на Bulgaria On Air
154
Минското споразумение е под въпрос
Снимка: bgonair.bg

Мирното споразумение от Минск е пред провал, след като тази сутрин е открит огън по позиции на правителствени военни край Дебалцево.

В същото време 4 души загинаха, след като мина избухна под преминаващ автобус в източната част на страната.

Подробности за случващото се в Украйна във видеото:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 63,аз твърдя, че за окупирането на половината от територията на Украйна са нужни повече от 1.2млн. войницис такава армия кремълската диктатура не разполага и затова ще "работи" за подклаждане на конфликта в донбас
59
4
 
18
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
До 123--------------------Името Украина официално е от 11 век.Преди това се е казвала Киевска Рус.От името 'РУС',което е име на шведско племе.По късно татарските орди смесени с изостанали славянски племена открадват името рус и се кръщават с него.Сега даже наричат себе си "руснаци".И както казва един украински професор по история: "Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с MORETO.
58
4
 
17
 
! Отговори
спецпрес преди 9 години
Близкия Изток и Северна Африка гъмжат от касапи ислямисти,а РФ влезе в съседна братска Украйна и запали конфликта.Дори няма смелостта да го направи с регулярната си армия,а влиза по терлици с отпускари без опознавателни знаци.
57
1
 
16
 
! Отговори
дежа вю преди 9 години
Червената армия нахлува в балтийските държави, арестува двама президенти (третият успява да избяга), установява в тях диктатура на московски емисари, под техен контрол провежда фиктивни парламентарни избори, а избраните на тях фиктивни парламенти ратифицират продиктуваните от Москва решения за присъединяването на балтийските държави към Съветския съюз.
56
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До самопризнанието 58Пропускаш някоклко епизода междувременно. Дислокация на военни на контролните пунктове на север на границата наКРИМ и Укряайна. И Големия щурм на десен сектор срещу парламента на Крим. Е десен сектор влезе в парламента и излезе почти веднага защото се събра такава тълпа от риснаци че ги хвана шубето.на следващия ден влязоха Заелените човечета.
55
3
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 60За последен път ти казвам и спирам да споря с *** като теб. Руснаците и Американците и дори ако се хванат и понапрегнат Поляците имат достатъчно войски да окупират Укрйна с нейната нефелна Армияказвам ти го като човек който има може и остаряло но поне формално военно образовамие.Стига си тролил
54
3
 
18
 
! Отговори
123 преди 9 години
Украйна е исконна руска земя и е нормално да е в обсега на влияние на Русия. А каква работа имат там САЩ? И защо се приема за нормално САЩ да свалят и качват правителства,но не дай си боже Русия да предяви някакви претенции, веднага се обявява за агресор. По-голям агресор от САЩ няма.
53
2
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 56Хайде умнико дай 10 обвинения достатъчно си интелигентен аз ще дам 10 против Украйна1. Етническо изселване - прочиствне е в гоеми мащаби при 40 мил население за сега изселване2. ГЕНОЦИД над собствените си поданици3. РСЗО срещу граждански цели4. Касетни боеприпаси5. Химически боеприпаси6. Фосфорни (те са и касетнии химически)7. издевателства над затворници8. Упийства без съд и присъда9. авиация срещу граждански обекти10. изключително мощни ситеми (точка-у и Пион) срещу
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 57, смятам, смятам - нямат достатъчно войски руснаците, заедно с всички военни окръзиПатова ситуация на губене на време и ресурси в една война между хора които до вчера живееха заедно и се радваха на живота. Сега едните са москали, а другите бандеровци - тъжна картинка.
51
4
 
14
 
! Отговори
самопризнанието преди 9 години
"Заседанието продължи до 7 часа сутринта", спомня си Путин и добавя: "Когато се разделихме, казах на колегите, че трябва да започнем да работим за връщането на Крим в Русия". Четири дни по-късно тежко въоръжена военна част установи контрол над местния парламент в Крим, който набързо насрочи дата за провеждането на референдум за присъединяването на полуострова към Русия. Тогава Украйна заговори за "инвазия" на Москва в Крим.
50
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 48Уфф смятай бре. 10 града 40000 военни за блокада още 100000 мобилни поделения за вдене на война плюс всички които ще подкрепят руснаците плюс 50000 за логистика това е по-малко от западния военен окръг(той е и най-малък) и изобщо не съм включвал Десантните части на руснаците Маринки и ВДВ. Винаги могат да вземат от централния окръг едни 50000-100000 военни До милион и нещо армия има много още военни и това без мобилизация.
49
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фашисткия режим в москва ще бъде съден от междуароден съд за престъпления срещу човечеството.
48
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом и МО е пропищяло от рубладжиите, значи са се провалили с гръм и трясък.
47
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Референдум под щиковете на вражески войски не се брои.
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече ме е страх да пиша, щото МО ще ме обявят за пета колона и ще ме приберат на топло, а може и от работа да ме уволнят, ама за подготовката на провала на споразуменията от Минск се пише отдавна в чуждата преса. Нашите медии са перфектни в създаването на мъгла. От тях не можеш да разбереш какво се случва в България, пък какво остава за света...
45
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Документален филм показва как Путин издава заповедта за анексирането на Крим.Документален филм показва как Хитлер издава заповедта за анексирането на Судетите.
44
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 45Да ти опонирам по същшество.1. Руската армия (18000 при лимит 25000) беше в КРИМ още преди майдана по договор с Украйна.2. След като НЕЗАКОННО се свали властта в КИЕВ(по Украинските закони не по руските или американските) КРИМ реши да не се подчинява на военната хунта. Местния Парламент на Крим гласува да се проведе референдум. Десен сектор щурмува парламента както направи и в Киев и само защото про руските кримчани на площада бяха повече отстъпиха. След това референдум.
43
0
 
14
 
! Отговори
макето преди 9 години
в рус весна пише нааборот всу са нарушили примирието къде е истината
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25.03.2015 , Д.Тимчук"През последното денонощие руско-терористичните войски в Донбас в нарушение на Минските договорености, над 20 пъти обстреляха позициите на украинската армия, регистрирани са и опити за атаки."
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 37,един вид си съгласен, че нито руската армия, нито армиите на ДНР и ЛНР не могат да окупурат дори половината територия на Украйнакакто казах - нямат ресурситова още веднъж доказва, че стореното от диктатора путин е престъпление срещу руския и украинския народтой въвлече двата народа в безмислена и безкрайна война