Русия извади танк, по-добър от всички западни версии

Т-14 "Армата" ще премине на 9 май на Червения площад
Обновена: 29 апр 2015 14:10 | 29 апр 2015 11:12, Елка Василева
625
Русия извади танк, по-добър от всички западни версии
Снимка: БТА

Руското министерство на отбраната публикува снимки на новия руски танк, който ще бъде показан за пръв път на Парада на победата на 9 май на Червения площад, предаде Асошиейтед прес.

Снимките показват танка Т-14 "Армата" с покрит купол. Вижда се само платформата, която ще се използва и за други бронирани машини.

Твърди се, че танкът превъзхожда всички западни версии заради дистанционно контролираното си оръдие и подобрената защита на екипажа.

Т-14 ще замени танковете Т-72 и Т-90. Той ще премине изпитания догодина.

Военният парад на Червения площад на 9 май е обект на по-голямо внимание от обичайното, тъй като Русия отбелязва 70-годишнината от победата над нацистка Германия във Втората световна война, отбелязва АП.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


625
Още по темата: РусиятанкТ-14 Армата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
10
 
8
 
! Отговори
Алов преди 9 години
По-лошо от руски танк е неговия руски екипаж..ха..ха Аз ще си купя един за лов на глигани.
386
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наскоро гледах по Дискавъри за 6 дневната война. Един еврейски танкист, герой от периода, споделяше колко по-добри танкове са имали арабите ( Т-55), но въпреки това загубиха катастрофално...Извода му беше - Един танк е толкова добър, колкото е добър екипажа в него.
385
0
 
7
 
! Отговори
as преди 9 години
Не знам за тая снимка,но в гугал излизат съвсем други снимки.9 май е близо ще видим.
384
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТОКАМАК Може би не знаеш, но системата за вертикално излитане на Ф-35 е закупена от...Русия.Изненадан ли си?
383
3
 
10
 
! Отговори
az преди 9 години
Koyto ne e hodil poslednite godini v Rusiq,da ne prikazva.Rusiq otdavna ne e kato predi 20-30 godini.Tam vsi4ko napredva,daje ima nqkakva firma koyato proizvejda Smartfoni,"Yota" bese mai.struvat nqkide kum 700 eu
382
7
 
13
 
! Отговори
зорге преди 9 години
Колкото противниците на Русия да плюят по нея, но няма по голям производител на качествено оръжие танкове ракети самолети космически кораби от Русия. Знаете ли че още в края но 50-те години в СССР е създадена телевизия с висока резолюция 1220 пиксела и то на кинескоп но се е ползвала само за военни цели. А за електрониката всички космически кораби ракети и самолети са с руска електроника. Защо янките наложиха ембарго на Русия ама внасят руски ракетни двигатели.Защото не могат да ги направят.
381
8
 
12
 
! Отговори
seira преди 9 години
"ДРУГАРИ" РУСОФОБИ,СВОБОДНО!!!ТОЛКОВА СТЕ СЕ ИЗПОНА*РАЛИ ОТ ЗЛОБА И СТРАХ, ЧЕ СЕ Е РАЗМИРИСАЛО НЕУДЪРЖИМО!!!ЧЕ ВИ Е ЯД ... И НА ДЕЦАТА ИМ СТАНА ЯСНО, НО ... ПРОСТО ПО-КРОТКО!
380
3
 
9
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 9 години
И ВСЕ ПАК МИ Е ШУКАРИТЕТНО ЧЕ РАШКИТЕ ИМАТ НОВО ТАНКЧЕ. ХАЙДЕ ХАИРЛИЯ Е ДА Е. ДА ИДАТ В ИРАК, СИРИЯ , ЛИБИЯ И ЙЕМЕН, ТА ДА ОПРАВЯТ БАТАКА ДЕТО ЗАБЪРКАХА *** ОТ НАТО.
379
6
 
6
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 9 години
ИМАМ ЕДИН КОЛЕГА ВЪВ ФЕЙСА. С НИК НЕЙМ СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ. ХАХАА ТА И ТОВА ТАКА. РАШКИТЕ МЕ КЕФЯТ. Но то се вижда кое е най вървежно сега пехотата. Между другото краварите вече разполагат с намонасочващи се патрони. Да му мислят . Ще им се стъжни. Неистовите викове Аллах Акбар няма им помогнат никак. То кофтито е че американците седят зад тях.
378
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко в областта на техниката и технологиите, което държеше СССР в редовете на водещите държави в света, сега при Путин е безнадеждно остаряло, допотопно, демодирано, опасно! Виновният е единствено и само той- създаде атмосфера на безразборно разграбване природните богатства на страната, без да се погрижи за приемственост в нито една област на икономиката, науката, техниката, технологиите, селското стопанство,туризма. И изгони кадърните хора от страната, сега те създават благини в други страни!
377
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Допуснеш ли танкове да се стрелят с танкове ... значи си оакал здраво стратегията! Най-ефективното противодействие срещу танковете е авиацията, а не танкове. Танка си е як и ... безаналогов... като онова вехто Су. Толкова усилия и средства за пореден военен парад ... за помпане самочувствието на огрухания средностатистически руснак.
376
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно, дали безаналоговия танк ще го предлагат за експорт? Докато е на въоръжение само на руската армия, едва ли ще излезе обективна оценка за реалните му качества. Иначе дано да запали за парада...през 2050г...ако Русия все още съществува...
375
11
 
10
 
! Отговори
aleko преди 9 години
Понапудрили са старите железа, поизстъргали са ръждата и ураааааааааа - имаме най-великият танк!
374
11
 
8
 
! Отговори
:D преди 9 години
Само да не вземат да се дърпат с въжета по площада на празника, че ще падне здрав майтап!
373
7
 
5
 
! Отговори
Ким-Чен-Грух преди 9 години
Северенокорейските танкове са по-добри!
372
8
 
7
 
! Отговори
Псолютно! преди 9 години
Шах и мат, пардон - Армата. Музиката свири туш, птичките пеят, пчеличките танцуват във въздуха... а, извините, пожалуйста - "пчеличките" вече не танцуват. Победа будет за нами, и т.н.П.П.Ако някой се е съмнявал, че "Путинская Рус" е "диагноза", след такава статия сигурно ще се съмнява още по-малко...
371
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм само жена и ми е простено. Ама като ви чета общите приказки, си личи, че не сте ходили в казарма и не знаете как изглежда танк отблизо. Освен във ВИМ. Толкова и ви разбира главата от военно дело...
370
8
 
7
 
! Отговори
до Боби 489 преди 9 години
И Т-14 ще стане като ПАК-ФА!Вместо да купува масово "най-добрия" изтребител,много по-добър от Ф-22,руската армия аха да се откаже от него заради некадърната концепция!Няма нов двигател,няма съвременни радари нищо!Така ще е и с танка-след 9.5 ще има поне 10 години "доработки"!И пак не е сигурно дали ще е на нивото на днешния Леопард 2А7!
369
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е мечтата на всяка бивша фуражка. Със СССР се родиха и със СССР в главата ще умрат.Азиатските комунисти обичат еврото и западния начин на живот, даже и през ум не би им минало, че могат да пресекат западната граница с танкове в този момент. Иначе им отидоха ограбените мангизи...
368
8
 
9
 
! Отговори
Ярмата преди 9 години
Куполът е бил покрит от съображения за секретност, според мужиците. Завит и пристегнат да не се разпадне, че е недовършен! Не са сколасали да измажат плета със кал!