Виктория Нюланд пристигна в Москва

Преди това тя се видя с Петро Порошенко в Киев
17 май 2015 11:37, Екип на Bulgaria On Air
94
Виктория Нюланд пристигна в Москва
Нюланд беше и в Киев, където проведе разговори с Петро Порошенко. Снимка: Reuters

Помощник държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Виктория Нюланд пристигна в Москва, съобщи ТАСС. Официалната й програма започва на 18 май.

Преди това Нюланд беше в Киев, където е провела разговори с президента на Украйна Петро Порошенко.

Държавният департамент на САЩ съобщава, че в Русия Нюланд ще обсъди изпълнението на Минските споразумения. В програмата й са предвидени и срещи с гражданското общество.

След срещата си в Киев с Арсений Яценюк Виктория Нюланд отбеляза, че е бил повдигнат въпроса за усилване на ролята на ОССЕ в изпълнение на Минските споразумения и за прекратяване на огъня в Широкино.

Както съобщи Нюланд повдигнат е бил и въпросът как да се усили ролята на ОССЕ в изпълнение на Минските споразумения и прекратяване на огъня в Широкино "така, че Украйна да може да защити Мариупол“, цитира думите й РИА Новости.

Според пом.-държавния секретар страните са обсъждали и обезпечаването на достъпа на представителите на ОССЕ на цялата руско-украинска граница, за да могат да проверяват всички товари, влизащи в Украйна.

Още световни новини четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
2
 
! Отговори
Звяра преди 8 години
Мда ... А всички бяха срещу Русия , сега един по един ще отиват !!! :D
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия си е самодостатъчна (имат си всичко) , докато КончитаСТАН НЕ . :)
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама, Викторийо, занесе ли му курабийки на Петрото?И още нещо - много честичко почнахте да наобикаляте Москва, ***, Викторийо!?
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как беше "F**k the EU"
51
3
 
22
 
! Отговори
Андрей преди 8 години
До до НФБGovneau, никога, ама никога не наричай Русия "Бензиностанцията"! "Не отвергай руку Дающего, дабы не пресохла милость Божья к тебе!". Защото ако Русия спре доставката на въглеводороди, титан, алуминий и цялата там Менделеева таблица на двуличния, подъл Запад, пиздець ему! Понял, бля?Русия ще я има, когато много други я намерят място в Историята, я ще бъдат забравени завинаги!Ще видите, колко скоро питонът ще олаби хватката и ще изпълзи обратно! А ние все ще сме най-губещи от губещите!
50
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ се притесняват за разпадащата Бензиностанция и за падащите и като гнили круши ракети.
49
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Външният министър на САЩ и три дни след него заместникът му отиват на крака в "Масква при Джуджи " буквално дни след гранд парада и размахват пръст на Порошенко , тук някакви си ми разказват за падащи руски ракети ... ОК. Падат руски , защото летят руски. Не летят американски - не падат . Много е просто.
48
14
 
25
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До ШопОтварям и чета.сащ имат нужда от инвеститори. .и ги търсят под дърво и камък..Русия и Китай днес не инвестират в сащ..това е страна несигурна..защо и арабите спират да инвестират в сащ..предпочитат да инвестират в страните си. .там да създават работни места..Русия ще се само задоволява. .Има програми в селско стопанство. Индустрия..фармация..ще внася мозъци от сащ и Европа. Предлагат заплати на които няма как да откажеш..купуват готови учени..така се разви и сащ. .така и Петър Велики
47
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп-дървенСАЩ 20тона със самолет не могат да вдигнат,ти ми говориш за совалките,а дали имат още самоубийци,да се цанят за екипаж на американските камикадзета
46
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 54 от славянин/62И протоните вече са за там !Руския ракетен двигател не можа да задвижи и МКС ,пак руски провал,провалите валят един след друг.Янките подготвиха нови неща,а рашките седяха на стари лаври/ракети от 20 в !
45
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До взгляд 59кво се правиш на ударен бре ***,нали всички дипломати включително руските/Лавров ,Чуркин и китайските постоянно са в ООН който се намира в САЩ !Дипломатите не са вътрешни ченгета министри,на тях това им е работата да пътуват на всякъде по Света.да не ти припомням как Путин се поти 17-часа в Минск да преговаря с ЕС,а Обама си стоеше у дома и им гледаше сеира!
44
4
 
12
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименРусия да забранява реекспорта на стоки и храни свързани с страна от ЕС. .Масово се лъже и се поправят документи..освен това е по добре да се купува директно а не да се плаща на западни фирми прекупвачи. .Огледална политика. ..Русия да засили санкции те...
43
9
 
16
 
! Отговори
взгляд преди 8 години
много озадачаващо американските дипломати защо се прескачат в москва и пекин нещо ги стягат чепиците освобождаваите се незабавно от доларите
42
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 51/55Издаде се ушенке,за теб Мечока е Господ,но за хората по Света не е и ще си търсят правата,те ще ги търсят не в БГ съда,а в Международния и Мечока ще плати като поп и ще загуби клиенти,защото никой който е вложил 2-300 млн $ за спътник,който му трябва за бизнес може да си позволи да чака години докато се произведе нов спътник и рашките успеят да го изведат в Космоса!Съвсем ще отпаднат от този бизнес РФ !
41
2
 
22
 
! Отговори
vaskes преди 8 години
Фашизма си избра нова родина,тя се казва...Украина...
40
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 49/52Бе нещо май точно някакво ново оръжие пречи на руските ракети да достигнат желаната орбита,ама за това се сещат само умните!Чие ли ще да е това оръжие,което пречи на руските ракети да летят нормално,сети се кой има интерес от това и пак пиши,че рашките са добри в космоса!Сега ще им спаднат доходите от космическите полети,ракетите са спрени до изясняване на причината.Янките и ЕС ще се възползват и ще изстрелват търговските спътници,то и без туй РФ имаше 25% дял до сега,а сега е чао
39
9
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Полезния товар на совалката е почти 10 пъти по-голям от този, който качват руските товарни кораби. Айде да не се връщаме към начални познания на ТТХ. Разликата между совалка и Прогрес е като между ТИР и баничарка - и по тегло на товара и по обем. В "багажника" на совалката влизат 6-7 кораба Прогрес. Прогрес е един варел с диаметър 2,70 и височина 4 метра и вози 2,2 тона. Товарниият отсек на совалката е 18 метра, качва над 20 тона.
38
8
 
19
 
! Отговори
Рогозин преди 8 години
До Анонимен 46:Рогозин, който отговаря за развитието на космонавтиката, обясни, че след засилването на санкциите срещу Русия, може да се наложи САЩ да изпращат астронавтите си на МКС с батут.
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 46/48А бре ,когато имаш застраховка Каско,а друг е виновен,нали ти плащат застраховката,а застрахователите обезкостяват виновния,РФ няма къде да се скрие ще плати.Мексиканците са си застраховали спътника,а не рашките.Сега всички застрахователи ще искат по големи застраховки от тези,които смятат да извеждат спътници с руски ракетни таралясници!
36
1
 
4
 
! Отговори
хохоль преди 8 години
Гладно лято,а зимата,каква ще е,мъъъка