Сапьори взривиха тенджера под налягане до Капитолия

Тя е намерена в подозрително паркиран автомобил
25 май 2015 08:50,
22
Сапьори взривиха тенджера под налягане до Капитолия
Снимка: Reuters

Сапьори унищожиха с контролиран взрив тенджера под налягане, намерена в подозрителен автомобил, изоставен близо до Капитолия във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес, като цитира говорителка на полицията.

Паркираният автомобил бил засечен в неделя следобед на улица западно от Капитолия, между булевардите на Конституцията и на Независимостта.

Улицата за кратко била отцепена и сапьори взривили тенджера под налягане, намерена в автомобила. Шофьорът бил открит и арестуван.

Говорителката не съобщи името му, добавя АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 15Ами ако е тенджера в куфар или изоставен куфар за инкасо също ще го взривят и толкова.Ти няма ли да го взривиш дистанционно, ако има дори нищожна вероятност да е бомба?Или ще почнеш да го човъркаш с отвертка, вярвайки си, че нас тебе не може да се случи? Нещастен ***. *** си тренирай мозъка, че логиката ти е като на първокласник.
12
0
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Спомням си, че за такива цели на 11.09.2001 г. са били използвани самолети и по тази логика какво следва?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ужас, дано по-скоро ограничат продажбите на тези тенджери под налягане/ а все пак вътре взривно вещество или изстинал боб е имало, или това няма значение /
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 11 Къде ще слезеш, бре наивнико?Кой нормален куфар или чанта са екранирани с метал?Нали ако някой си е играл да екранира куфара, това се вижда на скенера и тогава пак ли ще кажеш, че не е съмнително? Защо не се скриеш с тъпотиите си?
9
3
 
0
 
! Отговори
gg преди 8 години
Коментар номер 13 е адресиран за нещастника написал номер 10.
8
5
 
3
 
! Отговори
gg преди 8 години
Наистина ли си толкова задръстен или просто си живял под камък през последните няколко години ? Никой не ти предава уроци за сглобяване на бомби , просто терористите в Бостън използваха тенжери под налягане като бомби . Не смяташ ли че Полицията помни какво се случи и действа както намери за добре с надеждата да предоврати нова трагедия . Под какво дърво си спял и какво си ял , че си такова недуразумение ?
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10 Чанта, куфар и торба могат да се скенират от разстояние, а тенджерата е от дебела ламарина и никой няма да рискува да му гръмне в ръцете. Опитваш се да си остроумен, а се засветяваш като ***.
6
7
 
1
 
! Отговори
кравар преди 8 години
До ggПрав си за интелигенцията .Но поменатите от теб не са такива . Това са *** .Голяма част от тях са се загнездили в лошата Америка и от там злобеят срещу тия които им осигуряват нормално съществуване .
5
10
 
5
 
! Отговори
gg преди 8 години
Интересното от коментарите досега е колко крещящо *** e псевдо-интелигенциятa на България. Селяни и Селянки , реакцията на Полицията спрямо тенжерата под налягане е следствие на бомбеният атентат в Бостън, където бяха използвани като бомби тенжери под налягане. Да ви се изходя на общата култура, долнопробни отвратителни хиени !
4
2
 
15
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Леле, тези само ако ме видят как отивам на барбекю - металното барбекю, чинии, тенджери, посуда, и ако ме оставят жив, сигурно директно в Гуантанамо ще ме пратят! :)
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Начи, купуваш си нова тенджера за вкъщи, слизаш да си купиш вестник и след малко идва нац. гвардия, взривява ти тенджерата заедно с колата, после те арестуват и след това вероятно следва съд, затвор и заплащане на всички разходи по антитерористичната операция? Да живее демокрацията :)
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откога притежаването на тенджера под налягане се смята за федерално престъпление? Явно тенджерата е заплаха за националната сигурност! Да се забранят!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това ли е тенджерата , и американския "храбрец"