Никой не ви е канил, уважавайте правилата ни!

Чешкият президент укори нелегалните имигранти в страната
2 авг 2015 15:38, Елка Василева
91
Никой не ви е канил, уважавайте правилата ни!
Милош Земан. Снимка: архив, Reuters

Чешкият президент Милош Земан отправи упреци към нелегалните имигранти, които се разбунтуваха в четвъртък и петък в лагер в страната, приканвайки ги "да спазват правилата" на страната, предаде АФП.

 "Никой не ви е канил тук. А след като вече сте тук, трябва да спазвате нашите правила, така както ние спазваме правилата, когато отиваме във вашата страната", заяви държавният глава на Чехия в интервю, качено на сайта на в. "Блеск", www.blesk.cz.

 "Ако не ви харесва, отивайте си", допълни Земан.

Чешката полиция бе принудена в петък да използва сълзотворен газ, за да удържи стотина имигранти, опитали се да излягат от лагера за задържане в Бела под Бездезем, в северозападната част на страната, и причинили щети на съоръжението в същия лагер.

Според говорителка на полицията, отговаряща за чужденците, разбунтувалите се са били основно афганистанци, пакистанци и иракчани.

Чехия, която е членка на ЕС от 2004 година, се ангажира да приеме на територията си 15000 бежанци до 2017 година. Към момента тя е основно транзитна страната за имигрантите, които се насочват към Западна Европа, отбелязва АФП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не почнете да мислите малко повече, военно-промишленият комплекс и елита могат да ви разиграват вечно, сигурно и до 77 ще започнете да работите, убедени, че така трябва за доброто на системата, не за ваше добро, а за това на икономиката, докато те сигурно унищожават условията за живот на човешкият вид, тровят въздуха, храните, водите и ви пълнят съзнанието с негативни програми, да останете заблудени до смъртта си :D
37
4
 
38
 
! Отговори
се преди 8 години
Браво! Нека щурмуват и да се настаняват в онези държави които с лека ръка се подадоха на американските политически безумия сътворили в последните 15 години.Емигранти настъпвайте към Франция,Англия,Италия Испания,Белгия Дания,Германия, Швеция.Тези държави с подкрепата на политиката на янките унищожиха вашия свят и вие сте в правото да отидете в тези страни и да ви приемат за по добър живот.А ако отидете и до Щатите това ще е успеж за ,,демокрацията" по американски насадена при вас
36
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак повтарям, ид получава оръжието си от производителите на оръжие, които всички знаме кои са, същото важи и за сепаратистите в украйна, от кой получават оръжието си, мн ясно, че от русия, иначе русия няма нищо общо, както и сащ, той военно-промишленият комплекс за да съществува няма нужда от конфликти и най-вече манипулирани, озлобени хора, които да им играят играта :D
35
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Анонимен 39Ооо, анонимен, вече се чудих да не ви е почивен ден - мъжете на донбас се бият, изпратиха си жените и децата в Русия, да ги защитят - украинците дето са в Русия избягаха от мобилизацията в западна Украйна.А за ненормалниците от Русия... - таман вчера върнаха в щатите от Австрия американски военни, барабар с оръжието, тръгнали към Украйна.
34
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова ли не можете да схванете играта на сащ, ид няма фабрики за производство на оръжие, кои са производителите на оръжие в света? Военно-промишленият комплекс на САЩ си ги озлобиха, въоръжиха и сега останалата част от населението на света е убедено, че трябва да плаща на сащ, както и техният народ, да ги защитава от развиващият се враг, който никой не го подкрепя, няма фабрики за оръжие, но винаги има всичко необходимо и налично за да продължава разширяването си :D Толкова е очевидно.
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земан, Сорос ги покани . Тези дни каза,че ЕС трябва да е по-гостоприемен и солидарен с ***. ЕС на господаря на Сорос ли е?
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vij go gladniya cheh,v4era beshe na tqhnoto deredje sega na bogat evropeec se pravi ,arebe Rusia koga pak shte vlezesh v 4ehiya da vidqt kon zob yade li
31
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разберете че елита има интерес вие да се мразите, разделяте и ненавиждате, вместо да се обедините за доброто на всички ви като хора, вие хабите енергията си да си създавате негативност и резултатите от това се забелязват в реалността ви, която е доста пропаднала :D
30
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разберете че това е манипулацията на сащ и играта им с религиите, където хора с малко знания и способност да мислят и разсъждават стават лесна плячка на всякакви мисловни програми каквато е ислямистката измислена религиозна кауза, това им тяхно вярване е религиозна манипулация, без която сащ нямаше как да създадат враг на християните за да могат да ги убедят, че имат враг, с който трябва да воюват, така и от двете страни вярват, че трябва да се мразят, а елита си живее живота и му е все тая.
29
5
 
9
 
! Отговори
Djo преди 8 години
Когато започнат да се бият за родината си за западният сват стават терористи
28
1
 
38
 
! Отговори
тъжен преди 8 години
Някои си имат президент.Други - главоченце, на което Боко бие чемберчета.
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто е мн по-лесно да не разбираш за какво става въпрос и просто да си стоиш глупав и да мразиш.
26
12
 
4
 
! Отговори
до Djo преди 8 години
Повечето тук нямат потенциал да обхванат по-широкото осъзнаване на проблема! За тях те са някаква ***, която трябва да страда, без да осъзнават, че действията на "модерният" свят и гениалните стратегии и идеи на военните от сащ ги поставя в подобно положение, от което те искат да избягат, всеки би постъпил като тях, те нямаше да искат да идват насам, ако там си им беше добре, нали?
25
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво...адмирации ,...и така трябва да постъпи всяко едно правителство,Президент,и уважаваща себе си общност.......,който не му харесва "go back"....
24
21
 
6
 
! Отговори
Djo преди 8 години
Като бомбардирате техните градове, болници, училища, университети, детски градини .... и те казват същото "Никой не ви е канил".Какво очаквате? Навсякъде е разсипано, нямат инфраструктура, нямат образование, нямат болници....... и защо?
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТочноА защо и другите политици не си кажат мнението- Гея, Пияницата, Доноснника? Защо ?
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същото трябва да важи за абсолютно всеки присъстващ във въображаемите рамки на една страна, които сами си измисляте, няма значение дали е бял или черен, не става въпрос за расизъм, дано скоро да се освободи човечеството от тази манипулация, ако нарушава обществения ред, краде, чупи, досажда, пречи по някакъв начин, убива, наранява, то той трябва да си понесе последствията и да се разбере, че поведението му е недопустимо, това не е расизъм, няма значение цвета, височината, богат, беден и т.н.
21
2
 
33
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ преди 8 години
качвайте ги на самолета и обратно от където са дошли
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NIKAKVI MUSULMANI--DA BADAT ZABRANENI DGAMIITE--RAZSADNIK NA TERORIZAM.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A NASHIAT PREVAZHODEN PREZIDENT KOGA SHTE POSMEE DA SE IZRAZI TAKA KATEGORICNO?