Подслон за бежанци изгоря край Берлин

Предполага се, че пожарът е причинен умишлено
25 авг 2015 11:44, Елка Василева
6
Подслон за бежанци изгоря край Берлин
Снимка: архив, Reuters

Германската полиция заяви, че в град Науен е изгорял физкултурен салон, определен за временен подслон за бежанци, предаде Асошиейтед прес.

Органите на реда казаха, че работят по версия за умишлен палеж. Никой не е пострадал.

Крайнодесни демонстранти многократно протестираха тази година срещу пристигането на търсещи убежище хора в Науен, който се намира на около 15 километра западно от Берлин.

От началото на годината рязко се увеличава броят на търсещите убежище хора в Германия. Според властите техният брой може да достигне 800 000 до края на 2015 г.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: германиябежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Суворов преди 8 години
Че войната е неизбежна /спор по въпроса няма/,ако така вървят нещата в международен план и световната икономикаи борсите се сриват постоянно !Но жалкото тук е, че преди това ако не се сложи край на товаВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ и нагнетяване на социалните проблемина континента, отново ще се появи призракът на . . . фашизма !?И отново тук в Германия ще се появи някой с "перчем и мустаци", койтоще поведе новите "шпиц команди" в борба за освобождаването на Арийската раса !
2
1
 
17
 
! Отговори
Аман! преди 8 години
Престанете да ги наричате "бежанци"! Това не са бежанци! Незнам кой и защо натрапи този термин за завоевателския поход на исляма. А що се отнася до това дали ще се освестят швабите...малко вероятно! Прекалено силна хватка ги държи и тях,з а д амогатт да направят каквото и да било по-съществено по темата. Германия вече падна под исляма.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ ... Скоро ще го видим тоя надпис пак, май :))) Добре че на дойчовците им писва всеки век, че иначе в Европата ще стане бунище!