Нови забрани в Русия: Пране само с родни прахове

Руснаците обаче посрещат "новината" с чувство за хумор
Обновена: 27 авг 2015 12:27 | 26 авг 2015 21:58,
576
Нови забрани в Русия: Пране само с родни прахове
Снимка: Twitter

Руснаците, освен че ядат по-малко пирожки и няма да подаряват скоро на своите приятелки холандски лалета, вече се изправят и пред нова липса.

Още по темата

''Роспотребнадзор'', руският вариант на родния КЗК, предприема действия за изтегляне на западни перилни препарати, омекотители, веро и други почистващи препарати. В становище, агенцията, строго следяща качеството на пазара, твърди, че забранените продукти са токсични и представляват заплаха за здравето на населението.

Но руснаците разглеждат решението на ''Роспотребнадзор'' не като защита на общественото здраве, а просто като поредното действие в търговската война със Запада, провокирана от анекса на Крим.

След решението, много потребители сравниха забраната на перилните препарати със скорошното блокиране от страна на ''Роскомнадзор'' на достъпа до ''Уикипедия''. Но въпреки това руснаците запазват чувството си за хумор.

''Полицията залови мъж в Иваново с два грама Персил'', коментира руска информационна агенция в Twitter.

''В съда обвиняемият се опита неуспешно да докаже, че е белия прах е бил просто кокаин'' А друг пост шеговито показва пакетче с бял прах и коментар: ''Псст, хлапе? Не искаш ли малко... прах за пране?''

Други пък се шегуват със стара реклама на веро. ''Вече няма да губим време в миене на чинии – ще ядем от мръсните!''

Трети обаче възприемат "новините" не с чувство за хумор, а с въпроси. Телевизионния водещ Владимир Соловьов протестира: ''Как може чуждестранните прахове да пречат? Какво сега – връщаме се към белината и домашния сапун ли?'', чуди се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


576
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН ЗАБРАНИ ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКО ТАКА ТРЯБВА ГМОТАТА ПОД БУЛДОЗЕРИТЕ УРА ТАВАРИШИ РОСИЯ ВЕЛИКА ДЬРЖАВА НАВСЕГДА
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като драскате глупости и не съблюдавате демократичните правила от 550 коментара останаха само 250.
145
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 245Ако ще бягам ще бягам в Канада. Поне имат истинско медицинско и социално обслужване.
144
10
 
9
 
! Отговори
BG преди 8 години
За руснаците и русофилите аз имам още предложения - веднага да се спре вноса и ползването на климатици :))) Я, какви "хубави" нафтови печки си имахме от бай Тошо навремето ! Сигурен съм че сега една камара *** ще почнат да пишат колко вредни са за здравето климатиците :)))Компютрите също са обект на империализма и са много вредни - веднага да минават на старите си пишещи машини родно производство :) За западните коли - да не говорим, вече само Москвич и Лада, никакви Мерцедеси :))
143
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Ха- ха- хаИ всички които не са ходили в страни с по-различен от Европейския климат.В Русия има торфови блата поради факта че е равнинна земята имного бавно се оттича водата. Пролет и есен има БЕЗПУТИЦА когато само с Верижен ЛТ-МБ можеш да се движиш извун ЖП и няколкото специално повдигнати на насипи пътищаВ Индия, Ценрална Африка и част от Бразилия има Джунгла където всичко гниеВ цяла Азия извън екваториалния пояс заради ерозия на почвата поради слабата флора ВИНАГИ има ПРАХОЛЯК.Чистете!
142
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво сте се запритеснявали за руснаците !!! Те ходят да вонят на други морета и курорти спете спокойно *** няма да ви миришат хахаха
141
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 241Умнико ще ти кажа само собствения си опит. Бях в Школата за запасни офицери Плевен. Едно момче доказано се разболя от Жълтеница. Понеже два корпуса ползвахме еднии същи помещения медика заповяда Всичко да се изпере и навсякъде да се стерелизира Ползвахме ли някакви страхотни ароматизирани препарати? НЕ дадоха ни течен Хлорпикрин Това в много голяма концентрация е опасно(може да се ползва за хим оръжие) и срашно вони, но след 3 дни проветряване се изпари и никой друг не се разболя
140
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 241. Отвори интернет и виж какво пройзвежда Русия-Русия не е бьлгария която си унищожи фармахим
139
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре да ходя мрьсен от колкото да се пера с отровите на запада
138
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лавров беше казал че ЕС се е прострелял в кракьт но след толкова време се вижда че дипломата номер едно не е бил прав защото ЕС се простреля в главата направо
137
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 3582. Мюсолманите които бяха между *** и наковалнята и реално нямаха държава ги осъдиха не за геноцид а за зверства и то полеви атамани/командири не самата страна за разлика от Официални Сърбия и Хърватска.1. Тактиката е много проста Умнико. След нападение се отцепва района с Хеликоптерен десант. Не може да изпревариш хеликоптер ако нямаш поне самолет. След това района се проверява рамо до рамо(буквално) за скрити пещери и тайници. Рез: Нападателите или се предават или са мъртви.
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Холандските лалета са пьлни с вредители отверете ютуб можете да видите тези лалета и кравите нещат да ги ядьт
135
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мьжете трябва да миришат на мьже а не да пахнут на Кончита Вурст.
134
4
 
7
 
! Отговори
пешо преди 8 години
утре ще забранят въздуха в русия, тъй като духа вятър, който носи замърсени частици от гадната европа (те ще са опасни, защото ще могат да превръщат дишащите в хомосексуалисти) и нашите *** ще продължат, платено или не, да венцеславят величайшия путин, как пак е спасил велика русия от западния колониализъм.
133
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 439. Брадата е Кончита Вурст. Хихихи
132
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 501. Брадата е Кончита Вурст . Хихихи
131
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 494А умнико да се сещаш че Хърватите по бързата процедура още преди да са свършили делата срещу Сърбите бяха обвинени и ОСЪДЕНИ за ГЕНОЦИД? Да след това региона мирна но на каква цена? И Хърватите бяха обвинени в ГЕНОЦИД не само срещу Сърбите а и срещу Мюсолманите. Всички под ножа.
130
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 490Ти ходи се пери с Ариел или нещо от тоя род толкова токсично че за да си вържат гащите че още в рекламата набиват в акъла на хората - ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА НА ВСЯКА ЦЕНА.Обикновенния прах за пране не е вкусен, мирише гадно и детето никога няма да му хрумне да го пробва.
129
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена ми ползваше амвей по сьвети на нейни приятелки който са зомбирани от тази фирма след известно време и кожата по рьцете почна да се вьзпалява повече нищо американсо не искам да виждам в кьщата си само руско ползвам веселото пате
128
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 487Ахмак си ти. Шапка им свалям на Муджахедите как са воювали в Авганските Планини като там почти на всякъде няма разстителност. Партизански действия в Европа са лесни. Средно растояние между населени места 2-4км. Половината от това растояние е залесена за да не се отнася почвения слой както става в равнините на САЩ. Планините са залесени. Идеални условия за партизански действияИ независимо от това Рашките разработиха тактика която не оставаше шанс на Муджахедите. но СССР се отказа