29 задържани след сблъсъци на унгарската граница

Един от тях е уличен в терористична дейност
Обновена: 17 сеп 2015 09:35 | 16 сеп 2015 22:55,
83
29 задържани след сблъсъци на унгарската граница
Снимка: БТА

Унгария съобщи, че днес са били задържани 29 мигранти по време на сблъсъци на южната й граница със Сърбия, един от които бе идентифициран като "терорист", предаде Ройтерс.

Още по темата


Съветникът по сигурността на унгарския премиер Дьорд Баконди съобщи, че 20 полицаи са били ранени в сблъсъците. Мигранти са хвърляли по полицията камъни и парчета бетон, а тя е отговорила с водни оръдия и сълзотворен газ.

Арестувано е и лице, уличено в терористична дейност, допълни Баконди в ефира на държавната телевизия М1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неизбежно става, Европа ще усети очарованието на Ориента. Кой кого ще интегрира като тези младежи са много нахъсани. В 99 % от населението на Европа го няма този хъс
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ПУСНЕМ КУНЕВА НА БЕЖАНЦИТЕ ДА ИМ ПОПЕЕ ЗА БРЮХСЕЛ...НЕ САМО ДА СИ СЕДЯТ НА ТОПЛО И ДА ВЗИМАТ ПО 40 000ЕВРА И ДА НИ ИЗНАСЯТ УСПОКОИТЕЛНИ РЕЧИ А ТАМ ДА ВЪРВЯТ В ГОРЕЩИТЕ ТОЧКИ- ПО ГРАНИЦИТЕ И ПРИ САМИТЕ БЕЖАНЦИ. НА НАС НЯМА ЗАЩО ДА НИ ЧЕТЕТЕ ЕВРОНОТАЦИИ
37
11
 
2
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
До 52 анонимник. И кое му е еваллата на Орбан за соловите решения? Имигрантите пак му разкъсаха оградата, намразиха всички унгарци (дано да не им направят атентати), ООН заклейми действията им, почти всички други членки на ЕС са против тези действия на Унгария. Не става така.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия да помага да ни отърве !!!
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на ОРБАН ! Единствения мъж в Европа, който се опълчи на тази *** и защити собствения си народ и собствената си държава. Срамувам се, че гласувах за ГЕРБ. Борисов е готов да продаде България отново. Братя българи, нека да се съюзим и да не допуснем тази *** на нашата свещена земя. Тези хора нямат място в Европа и сами го доказаха. Ако се организират митинги и протести - да се включваме и да покажем волята си да запазим остатъците от държавата България
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм проследявал свързаните новини, но във връзка със събитието на ГКПП-то между Унгария и Сърбия си мисля, че ясно ни беше показано какво ни предстои.Защото беше атакувана суверенна граница от въоръжени (засега с каквото им е попаднало) хора представящи се за бежанци, като за целта бяха използвани и деца, собствени или чужди - никога няма и да разберем, които бяха хвърляни над оградата.Доскоро се разчувствахме под снимката на полицая с удавеното дете, но май истината винаги е по различна.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакаме страшното оръжие от Русия.да унищожи И.Д.А дано ама надали!Колко години имат бази в Сирия,ако имаха желание щяха да го направят.Принципът е ръчкай огъня, друг да вади кестените.Да говори някой за Украйна?Пък за Криму вече забравихме!
32
0
 
15
 
! Отговори
Ха преди 8 години
До АнонименГлупостта не може да различи доброто от злото. Конформистът повтаря като папагал официалните становища. Последователният псевдохуманизам изисква, както и Ердоан каза, да не се допуска давенето на сирийци и прочие в Средиземно море. За целта трябва ЕС да прати круизните си кораби да отправните пристанища и да товари преселниците. А като слезат на европейска земя, любвеобилните евроовце да им отстъпват домовете си и да се настаняват на улицата. И да им отстъпват работните си места.
31
0
 
15
 
! Отговори
Дражо Вълчев преди 8 години
бежанците бягат...тия са агресори...
30
0
 
5
 
! Отговори
neron преди 8 години
Za poznaite nakade ste se nasochat rezanite ordi. Makedonia - Bulgaria i rumunia. Dype da e jako na nasta armia i plevela glavnokomandvast: ))))
29
0
 
19
 
! Отговори
Az преди 8 години
Е, показват си рогата все повече и повече! Днес - камъни, утре - калашници! Европа , време е да се замислиш! И да ги спреш и изхвърлиш на майната им! Те са завоеватели, а не жертви на войната!
28
3
 
15
 
! Отговори
Язе преди 8 години
Ако не знаеш руснаците отдавна се опитват да дърпат конците и в Гърция. А гърците показват на ЕС какво ще стане ако не им опростят заемите.
27
0
 
76
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Значи тази *** може да се бие! Защо тогава не останаха в родината си и да я защитават, а пренасят войната в Европа?! Европейските лидери, замислят ли се вече?
26
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та относно сърбите се сещам за едни 600 г. назад. Докато гърци и българи се опитваха да спрат турците сърбите ни нападаха в гръб и откъсваха от нас територии и население. После като нещата опряха до тях и минаха на страната на турците. През 1402 турската инвазия беше спряла но сърбите като лична гвардия на султана спасиха наследниците и се изправиха срещу Константин и Гружин. Тези са предатели по душа и няма да направят нищо срещу мюслитата по скоро ще им помагат.
25
4
 
18
 
! Отговори
Язе преди 8 години
Е сега вътрешния министър г-жата обяснява как бежанците не са знаели, че унгрците не ги искат и просто са искали да мината и като не с ги пуснали са се изнервили и затова са почнали да буйстват и да нападат полицията. А колкото до макетата и сърбите те там руснака нареди на сърбите да пуснат мюслитата та да си връща на ес за санкциите. Сърбите понеже все още дърпат конците в Македония наредиха на макетата да ги пуснат и те така стана работата. Сърбите им осигуриха транспорт и ги доставиха.
24
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Сърбите не трябва да си кротуват когато ислямисти-екстремисти атакуват от тяхна територия!
23
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека Урбан покаже на гнилата НАТО-вска *** Меркел как се действа срещу явното нахлуване на терористите на чужди територии. Нужни са спешни и сериозни мерки, а Европа е безвъзвратно закъсняла вече. Благодарение на слугинажа си, който упражнява откак съществува ЕС съвсем официално.
22
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Унгарците да ги държат там до първите студове. След това студа ще свърши работата. Но преди студа да ги полеят с вода и процеса ще бъде по-ефективен.
21
2
 
41
 
! Отговори
Дедо преди 8 години
А защо гърците, "македонците" или сърбите не са хванали този терорист? И колко такива "бежанци" са преминали необезпокоявани териториите им? ЕС за пореден път доказа че е само един административен субект, а не съюз на независими, суверенни и сдружени държави, които взаимно си помагат в такива дни на напрежение. Време е тези чиновници на Юнкер да си ходят, а т.н. Европарламент да започне да работи.
20
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България също има жени и мъже в трудоспособна възраст които заслужават минимален стандарт на живот... има деца които заслужават детски градини и училища...младите българи са шанс от който обществото трябва са се възползва... те са застраховката срещу ИД на балканите...