Милион ще са бежанците в Германия до края на годината

В Австрия - около 22 хиляди са влезли само за уикенда
21 сеп 2015 14:23, Петя Славова
57
Милион ще са бежанците в Германия до края на годината
Снимка: БТА

Около 6,3 хиляди бежанци са пресекли австрийско-германската граница през уикенда, заяви днес пред ТАСС представител на федералната полиция в Розенхайм, Райнер Шарф.

С разпределянето на бежанците сега се занимават оперативните служби. Някои биват изпращани в приюти в провинция Бавария, други е бъдат изпратени в Берлин и други градове, в които има по-големи възможности за приемане на чужденци.

Още по темата

В Австрия, откъдето мигрантите попадат в Германия по т.нар. балкански маршрут, през последните два дни са влезли около 22 хиляди бежанци. Коментирайки този брой, Шарф заяви, че не може да се изключи, че много от тях ще се опитат през следващите дни да попаднат в Германия.

До края на годината в Германия се очаква да влязат близо един милион бежанци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: бежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
славянин преди 8 години
А честито на краварската *** Швабистан!
39
1
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
Тази година милион догодина два...Честито.а кога ще се съберат фамилията. .жена..5-6 деца..майка..баща..сестри..братовчеди...
38
1
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До КокоСАЩ поставиха Европа на колене....остава непокорната Русия и Китай. .но там играта е опасна ....
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво да са им честити не 1 милион а 10милиона да им се исипат,сега да ни покажат как ще ги интегрират
36
1
 
6
 
! Отговори
Коко преди 8 години
Това е най-голямата грешка която Германия направи.Тази грешка в съвсем кратък период ще роди и нахрани един нов по-жесток и по луд Хитлер.Ще изправи Европа пред жесток Национализъм,затваряне и ограничения.Социална Европа не може да изхрани и подържа тези хора идващи да ползуват само благата.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един мюсилманин прави по 5 деца минимум а християнина по 2 максимум. След 20 години няма да ни има!!!!
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа е във война. Германия я подпали в стремежа си да накаже Русия и се запаси с джигихадисти и новофашисти. Това е истината и Германия трябва да излезе от пределите на ЕС заради нея. Всяка минута от престоя на Германия в ЕС е пагубен за Европа и европейците.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиците в ЕС се държат като абсолютни ***. Потресаващо е, че съдбата на 500 милиона души е в ръцете на корумпирана и лицемерна върхушка, която си играе на псевдолиберализъм и лъжлива толерантност. Ами ако дойдат 50милиона, какво правим???? Къде отива нашата гостоприемност?
32
12
 
6
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Спрете да злорадвате, защото всичкото зло ще попари цяла Европа...Не си мислете , че ние сме най-големите тариката и нас не ни касае тоя проблем! Напротив, ние отново ще оберем негативите...! Защото омразата е в душите ни!!!
31
1
 
1
 
! Отговори
bobma4kata преди 8 години
До МиГ-25 Pri edna dobre funkcionira6ta zdravna sistema , bi trqbvalo da se vzemat predvaritelni merki i do epidemii ne bi trqbvalo da se stiga. Drug e vuprosa koi zdravni sistemi v evropa mogat da go ponesat :)
30
2
 
5
 
! Отговори
кой преди 8 години
Изобщо не е грешка премахването на бариерата пред нелегалните емигранти, като Либия и т.н., а абсолютно премерени действия. Не е и грешка призива на Меркел. Само е чудно как политиците са уверени, че ще могат да контролират процеса. Историята показва колко често нещата излизат извън контрол. Например, ако емигрантите достигнат 250 млн, както предрече Паси първия път (защото 2-ия път каза 1 млрд) Германия няма да остане с 1 млн. или 2 или 3 млн. Много много милиони още ще влезнат.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германия си покри квотата която искаше , стига толкова , другите за другите
28
1
 
25
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
фрауто *** работата. Сега почва натиск за прибутване на поканените в други европейски държави. Жалка работа.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чичо ЦъкЗначи точно това е била целта на онези, които бомбардираха Кадафи - французи, италианци и испанци под американско командване и логистика!
26
0
 
42
 
! Отговори
Чичо Цък преди 8 години
Отмъщението на Кадафи! В едно интервю пред турската държавна телевизия, осем месеца преди да бъде свален с преврат и убит, той казва какво ще стане, ако бъде разклатена властта в Либия!"Европа ще почернее за нула време! Сега ние със сила спираме нелегалната имиграция."
25
1
 
24
 
! Отговори
Коментар 2 преди 8 години
Това ми хареса"Меркел в Сибир,Путин в Берлин"/"Merkel nach Sibiria,Putin nach Berlin"
24
3
 
24
 
! Отговори
Мъро преди 8 години
Хиляди германци вече скандират по улиците на Германия "Merkel nach Sibirien, Putin nach Berlin!"За псетата, дето вият срещу Путин и не знаят немски, ще преведа:"Меркел в Сибир, Путин в Берлин!Който не вярва, да гледа:youtube.ЦОМ/watch?v=xBdQqE4mtnw
23
0
 
15
 
! Отговори
Статистика преди 8 години
80 милона е Германия. 7-8 милиона турци, 1милион бежанци от преди + 1 милион от 2015, около 4-5 милион емигранти от източна европа, тоест само 15-20 милиона в Германия са чужденци, .... засега.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До baubauИ ще бъдат още по хепи като започне хиперинфлацията.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Многохилядна демонстрация в Дрезден на която немците скандираха:"Меркел в Сибир,Путин в Берлин"/"Merkel nach Sibiria,Putin nach Berlin"Вижте тук: https://youtube/watch?v=xBdQqE4mtnw