Борисов свика службите заради атентите в Париж

Ключови министри също заседават в сградата на МВР
Обновена: 14 ное 2015 13:06 | 14 ное 2015 13:06,
35
Борисов свика службите заради атентите в Париж

Премиерът Бойко Борисов свика оперативния щаб по сигурност и миграция на заседание в МВР във връзка с кървавите атентати във Франция.

Още по темата

Участват министрите на вътрешните работи, отбраната, здравеопазването и на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

На заседанието са и председателите на НРС и ДАНС.

По-рано премиерът изказа съболезнованията си за кървавите атаки и многото жертви. В писмо до френския си колега и президента Оланд Борисов изрази увереност, че тероризмът ще бъде победен.

Съболезнователен адрес до френските власти изпрати и президентът Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
Госпожа преди 8 години
Г-н Борисов,Вие сигурен ли сте,че всички бежанци,които са на територията на РБ,са регистрирани и се знае кой къде живее и с какво се занимава? Народа се страхува от безхаберието на управляващите. Моля ви г-н Борисов оградете държава и направете ревизия на тези хора,вище регистрирани ли са и с какво се занимават,не си играйте с огъня.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко какви служби бе?Ти пожарникар - Главен секретар на МВР, след теб Вътрешен министър ЦЦ - физкултурник, след него Румето тя пък "социолог" какво да говорим Боко? До къде ще стигнем така Боко?
16
1
 
8
 
! Отговори
Госпожа преди 8 години
До кога ще работим не мили не драги на запад,а те не им пука за нас .И вместо да се погрижат за хората от ЕС те тръгнаха да "глобализират света-", и да трантупят убиици,а бългаите са в калта!Българи, трябва да се погрижим за нашста държава и нашият народ.Г-н Борисов влез в час и чуй народа си,не виждаш ли че къщите в България запустяха? Дай шанс на хората!
15
0
 
11
 
! Отговори
Госпожа преди 8 години
Полакомя се Меркел за евтина работна ръка и ето резултата,г-жа Меркел и всички управляващи защо се подиграхте със собствения си народ? А сега на къде ще вървим? ББ изобщо в час ли е или си е в постоянно междучасие!?!? Като че ли предсказанията на Слава Севрюкова се збъдват.Е, това значи че нашите народни измамницу ще си отидат там където им е мястото,както е ксзала феноменката.Българи връщайте се в БГ,и да се погрижим за нашата РОДИНА!
14
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Свърши се вече със спокойствието.Каквото и да се каже, реши или направи, е все тая.Ама събирайте се де, за да си помпате самочувствието, че нещо ще предприемете.А като знаем, че нелегалните пришълци са недоволни от нас, то тогава дупе да ни е яко - или ще трябва да ги храним и отглеждаме за още повече пари, или ще ни думнат за отмъщение.И в двата варианта сме все прецакани.Но пък вие ни ги натресохте с/у солидни ваши банкови сметки.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ключови министри също ЗАСЕДАВАТ........."ХА-ХА.... точно ще ПОСЕДЯТ на едни столове, ще помълчат като на погребение, ще кажат по някоя шаблонна фраза и ................ами толкова.Да ни пази Господ че тези не биха мог;ли задниците си да опазят та какво остава за една цяла държава.
12
0
 
10
 
! Отговори
госпожа преди 8 години
Много са гостоприемни с тях и ето ги.Света вървял към глобализация,каза Меркел,и си направи сметка за евтина работна ръка,но сметките им излизат криви .От запада си мислят,че тия са *** като наз!Направиха ни членка наЕС и ни сринаха тотално,направиха ни слуги,хора с висше оразование им мият тоалетните за по 5 евро на час,а в БГ липсват кадри.Та Меркилци решиха,че бежанците ще им мият тоалетните за 3 евро на час.Но внимание Меркелци,тези "БЕЖАНЦИ" не идват да работят като наз
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като знам кви кифли работят в службите, по- добре да си резервираме място в гробищен парк за да няма после изненади.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво стана сега, де е Гарановчето да дава съвети какво да се прави. Нека сега бб да му даде да охранява кината и спортните зали и РБ да създава търговско предприятие с информационните фондове
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Неуважаван премиер оставете управлението на умни хора, които освен много по образовани от вас са и по интелегентни по рождение. За вас остава да си копаете картофите в Банкя и да си угоявате прасето. Всичките ваши министри са кой от кой по -голяма калинка. Какво очаквате от Москов , като той една ваксина не може да удари. Да чакаш от земеделеца Ненчев да ти охранява държавата е равно на малоумие. Той в казарма не е влизал ,не знае калашника за оране ли е или за доилен апарат на кравите.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Брюксел какво каза за затварянето на френската граница? По-рано Батето казваше: "Брюксел каза това, Брюксел каза онова. Аз такъв човек Брюксел не познавам." И ко праим сега? Ще сменят ли униформите с кафяви *** в Европа. Някакси ще пасват на селфитата.
7
0
 
7
 
! Отговори
сатър преди 8 години
До Васил нелевскити драги да си чувал някой да върви срещу собственния си интерес.та нали именно вътрешната престъпност осигурява финанси и гласове за изборите.това са вътрешни терористи.но няма интерес да се борят със структурите им
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ловджиите ше помогнат, белким и някое прасе ударят. Те имат повече оръжие от полиция и армия, над 100000 са!
5
0
 
31
 
! Отговори
номер 007 преди 8 години
затваряйте границите ***
4
0
 
24
 
! Отговори
до атакист 7 преди 8 години
С какво същата тази тиква да затвори границата армия няма ,полицията е гола вода освен да мобилизира горските може пък те да се справят по-добре.
3
0
 
18
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Ами шматката не е ли министър, че б.б. да я замества или вече и няма вяра ?
2
0
 
25
 
! Отговори
тримата .... преди 8 години
Ха-ха ключови министри особено най-големия ключ онова застаряващо нещо на МВР просто ум да заиде пожарникар ,социолог и червена снаха ще бистрят сигурността дано поне господ още е българин иначе дуп& да ни е яко.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видяла Жабата ББ, че подковават Коня Оланд, и тя вдигнала крак. И получила още бежанци и конски мухи.