Стрелба, хаос и терор... 2 минути ужас в парижко кафене

Но и малко късмет за всички вътре, които оживяват като по чудо
19 ное 2015 09:40,
68
Стрелба, хаос и терор... 2 минути ужас в парижко кафене
Снимка: кадър YouTube

Стрелба, счупени стъкла, преобърнати маси и паника, примесена с необикновена смелост пред лицето на смъртта. Това са кадри от атаките в Париж, които "Daily Mail" разпространи.

Охранителните камери от един от ресторантите, станал сцена на кървавите атентати, показват безмилостната жажда за убийства на един от атентаторите и смелостта на една от нарочените му жертви.

А една от жените, попаднала пред полезрението му, се оказва с изумителен късмет - автоматът на джихадиста засича точно когато той опитва да я застреля. Това спасява живота ѝ.

20-годишна сервитьорка пък проявява смелост и успява да скрие не само себе си, но и по-възрастна ранена жена зад бара, докато джихадистът на ИД стреля напосоки в ресторанта.

Като по чудо, всички в заведението - и персонал, и клиенти - оживяват. За съжаление обаче човек, който е отишъл до там просто, за да си вземе пица, е застрелян в гръб и умира на място.

Според британският таблоид стрелящият е именно "мозъкът" на атентатите в Париж - 26-годишният Салах Абдеслам, най-издирваният човек в света в момента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
цък преди 8 години
Абе, толкова военни складове в Бг се взривиха, като по-поръчка....Тъи,че...
41
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Някой може ли да ми посочи поне едно място в Гугъл където да пише, че автоматите са български....не знам от къде излезе това
40
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре, че автомата е българо-руски ***
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
време е да се отворят отново Аушвиц, Дахау и другите "бежански лагери". Така пътя през комина ще е най-късият до 20-те девици :)
38
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изднието Днес е ценно за мен най-вече за това, че мога да науча бързо какви са опорните точки на хибридните псиборги от Москва. Благодаря на коментиращите такива.
37
2
 
26
 
! Отговори
65 преди 8 години
Всички коментираме ужаса във Франция-О.кей.Защо никъде не се коментира тук и по всичкипрограми.аз от сутринта ги следя снощното изказване на мъж от ромската махала в Пазарджик.Той казва че се радва за станалото?? За кое станало ?-пита ошашавеният репортер.Ами за това !И се врътна най-нагло пред камерата.ПОЗОР за г-да журналистите че отбягват коментар .Трябваше досега пресата да е ,,гръмнала''.Да не стане Парижкото Пазарджишко кафене.ОПАЗИЛ БОГ!
36
0
 
5
 
! Отговори
не разбрах преди 8 години
това кога е станало - няма информация.Днес ли?
35
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейското племе е същото като американското преди 11 септември . Американците се удариха сами манипулираха населението с цел война. Та същата работа се случва и в Париж, всичко си има цел.И няколко десетки и стотици живота са просто необходимите косвени жетви за тази цел.Американците имат една поговорка, "Не можеш да направиш омлет без да счупиш няколко яйца".Населението в ръцете на управляващите са едни пионки до сега трябваше да го разберете от опит в България.Но изглежда овцете са в повече
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22Абе те си имат светлия пример от Междузвездни войни. Там един млад сит изкла невръстните бъдещи джедаи.
33
6
 
31
 
! Отговори
da преди 8 години
Колкото и да спорите неуспорим остава факта: Америка даде началото на ИД. За да може една организация да просъществува , то тя трябва да е финансово независима.Дай петрол баце, аз ще ти дам оръжие.Изгубиха ли Хамериканците войната в Авганистан ? 10 годинишна война изгубиха. Каква им беше работата в Ирак, ами в Сирия ? Ами в Украйна ???Всичко на този свят се върти около скапания петрол, всичко. Humans killing humans...
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пичове премиера на франция е обявил, че има опасност химически и биологични оръжия да се използват от маймуните. Пригответе противогазите
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тия хора имаха оръжие в себе си, дали брадата щеше да си тръгне така от улицата, м? Що не го пробва в Тексас това.Ама от Брюксел ще забраняват оръжията в ЕС, все едно брадатите си вадат разрешително и ги купуват от моловете ...
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това мръсно племе трябва да се изсели от Европа възможно най-бързо, ако не искаме да се окажем и ние във война. На Брюксел не му пука за нас, ако стане в България никой няма да си окиче профила в българското знаме, а ще се молят да не стане пак при тях.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отмереност - голяма грешка, нека да започнем да се молим по-добре да не ни сполети същото... Да се молим приятели не трябва да се мисли! МДА ти в час ли си? Даже мога да кажа и пола ти, но неискам да обиждам на такава тема
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМомченце, то имаше американски филм с Том Хенкс за това кой създаде талибаните и кой им даде стингарите.
27
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Къде са ви доказателствата, бе рософилистици, че САЩ са създали ИД? Така говорехте преди и за талибаните и за кого ли не? "..Не съм русофил, а човек който е чел и учил история. Нещо, което явно ти си пропуснал по пътя. Справка Искаш факти: СССР - Афганистан - талибаните, между които и Осама Бин Ладен, тогава са обучавани и въоръжавани от ЦРУ/ US. а Днес в Сирия: Ан Нусра - йеменския клон на Ал Кайда е обучаван и въоръжаван от US и Саудитска Арабия..
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мда - паника му е майката както кажеш.... Хахах
25
3
 
19
 
! Отговори
Злати преди 8 години
До АнонименМисля че доста надценяваш Германия.В момента, благодарение на презокеанските си приятели, те са изключително жалки като военна сила. Полицията им е добре подготвена и на ниво, но във военно отношение са жалки.
24
0
 
27
 
! Отговори
Сулю Пулев преди 8 години
Радикалният ислям вдига акциите на оръжейните корпорации. Следете какво става на световната борса. Имате всички интернет. Паднат ли им индексите, пак ще спретнат нещо. Откачен свят !
23
2
 
4
 
! Отговори
мда преди 8 години
Скаква завидна отмереност следват коментарите колко еди си какво колко еди си що... Не искам да звучи прекалено сложно за тези, които коментират колко "фалшиво изглежда всичко", но ако Вие бяхте там щяхте да се "нас..рете" от страх... Да не ни идва до главата да го разбираме...