Стрелба, хаос и терор... 2 минути ужас в парижко кафене

Но и малко късмет за всички вътре, които оживяват като по чудо
19 ное 2015 09:40,
68
Стрелба, хаос и терор... 2 минути ужас в парижко кафене
Снимка: кадър YouTube

Стрелба, счупени стъкла, преобърнати маси и паника, примесена с необикновена смелост пред лицето на смъртта. Това са кадри от атаките в Париж, които "Daily Mail" разпространи.

Охранителните камери от един от ресторантите, станал сцена на кървавите атентати, показват безмилостната жажда за убийства на един от атентаторите и смелостта на една от нарочените му жертви.

А една от жените, попаднала пред полезрението му, се оказва с изумителен късмет - автоматът на джихадиста засича точно когато той опитва да я застреля. Това спасява живота ѝ.

20-годишна сервитьорка пък проявява смелост и успява да скрие не само себе си, но и по-възрастна ранена жена зад бара, докато джихадистът на ИД стреля напосоки в ресторанта.

Като по чудо, всички в заведението - и персонал, и клиенти - оживяват. За съжаление обаче човек, който е отишъл до там просто, за да си вземе пица, е застрелян в гръб и умира на място.

Според британският таблоид стрелящият е именно "мозъкът" на атентатите в Париж - 26-годишният Салах Абдеслам, най-издирваният човек в света в момента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров не е фактор, не забелязвате ли, че всички негови прояви са непосредствено преди избори. Човека спести от реклама, медиите му направиха услуга. Не забравяйте, че и лошата реклама е реклама... Не разбирам само какво общо има тоя *** със световната политика...?!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно нещо не се връзва, до ония ден разправяха че терористите убивали на ред стреляли и по тия на земята. Тук на клипа на 50 секунда се вижда как терориста се приближава към двете жени на вън и само им насочва оръжието но не ги убива, и се обръща и си тръгва. А уж именно той е сочен за организатор и най голямото страшилище сред терористите в Париж и бил безмилостен, какво го е накарало тогава да не ги убие.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпрос на време - изразявай се правилно приятелю да можем да разберем какво искаш да кажеш...
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"въпрос на време" Глупости пак ще пристанат на оБезиански и по-точно на неоконите дърпащи конците (същите кухи *** като братята им джихадисти)
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин и Обама си пробват оръжията, не мога да повярвам, че не могат да решат проблема. Може и някоя "гъбка" да видим даже. Правят каквото си искат, а ИД са в ъгъла и правят отчаяни опити да уплашат някой. Медийте естествено допринасят за това, търсейки сензация и забравяйки колко отговорна е работата им. Молива е по-могъщ от меча...
17
8
 
7
 
! Отговори
555 преди 8 години
почвам да вярвам на Сидеров, че атентатите са пълен ташакгледам на първия запис атентатора стреля срещу двама на земята после се дърпа на страни и тия същети двамата стават и тръгват да бягат .....е то поне се вижда било срахотна организация за атентатите ...е не думайда дрогираш десет човека и да има дадеш по един автомат като ги разхвърляш по града е няма що много е трудно--- просто е оправдават за некъдърноста си но те и затова не ги хванаха щото организацията е много елементарна
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямат шанс, генетично са ограничени. Техните поколения живеят в измислен свят, въпрос на време е европа да се справи с проблема. ИД ще оплетат конците с Германия, ако там направят беля... Мое мнение, че атентат там ще реши проблема с бежанците генерално и на всяка цена - по немски. Зависи кога ще стане може Англия да излезе от евро съюза и ред други промени, но нищо непоправимо!!! Тия ***, които стреляха в Париж са признак на безсилие, като куче което хапе от страх. Поне да бяха полу *** ами те пълни...
15
33
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една лъжа повторена 1 000 000 пъти става истина. Къде са ви доказателствата, бе рософилистици, че САЩ са създали ИД? Така говорехте преди и за талибаните и за кого ли не? Аз пък искам да попитам защо не съм видял досега терорист с американско оръжие? Защо всички *** са въоръжени до зъби само със "сделани' пушкала?
14
2
 
12
 
! Отговори
maketo преди 8 години
а между другото Мендето Стоянова ви казва от телевизията какви големи *** стеназдраве от нашиот край
13
8
 
21
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
Много си прав, истинският проблем се нарича САЩ, истинският проблем са оръжейните корпорации, които за да продават оръжие им трябват конфликти. Това са истинските проблеми, това е бизнес за трилиони и квидралиони дплари годишно. Ако има мир, тия духа*т супата, а те не искат това. За тия ние сме малки незначителни създания, важен е бизнеса им. Мечтая си някой ден един такъв да ми падне в ръчичките.... ще го дера цял месец и ще го кърпя после, че да мога цяла година да имам материал.
12
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изумявам се, колко страхливо и долно племе е мюсюлманина, каква мишка е само....безгранична подлост и страхливост се искат, за да стреляш по беззащитните хора...все едно да влезеш в детската градина и да започнеш да биеш децата, парадирайки какъв си мъж. Долни ***, никакви мъже не са това. Ако си истински мъж и ти се стреля и убива, ще го правиш срещу армия, полиция, срещу въоръжени хора.... не срещу жени...... Долни ***, даже не намирам думи да изразя колко долно е това алахско племе.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под режисирани се има предвид, че са цели нещо с това под нечия поръчка, а не че са инсценировка.
10
11
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. Всяко тържество на България е смърт за Русия", пишеше в един брой на Русь" покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?" ... пишеше същий тоя Аксаков по повод на княжеската прокламация
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
убивайте арабите, убивайте, убивайте, убивайте!!!
8
22
 
38
 
! Отговори
Българин преди 8 години
САЩ създадоха този ужас. Не е ли крайно време тази държава да бъде закрита - да бъде присъединена към Русия или Китай например и те да я управляват.
7
18
 
4
 
! Отговори
ss преди 8 години
кофти наистина ама нито един труп не се вижда от тези кадри??? каде са застреляните от заведението?
6
2
 
12
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
В "Записки по..." Захари Стоянов свидетелства за редица интересни неща - едно от тях, струва ми се в Поибрене, е като се вдига бунтът отиват наште при местния ага, дето тъкмо се беше наял и потриваше мазни пръсти в тлъст шкембак, и му викат "Айде, свърши твойта, ще мреш", той понечи да се прекръсти, демек предава се, барем жив го оставят, ама го приключиха. Подозирам, че същото би направил и тоя страхливец, дето открива стрелба по беззащитни хорица.
5
6
 
33
 
! Отговори
Проктър & Гембъл преди 8 години
Имаше едно депутатче, хулиганче, атакистче, което твърдеше по неговата си телевизия, че атентатите били режисирани. Е, лукова главо и това ли е режисирано?!? Пффф да го бяха затворили в панделата заедно с всички там старци дето им плаща, за да му развяват знамената....
4
0
 
27
 
! Отговори
!!! преди 8 години
тези двете пред кафето са имали уникален късмет !!! този щеше да ги застреля от упор ако не е засякъл автомата....
3
4
 
62
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Така е. Ислямът е крайна религия, която проповядва насилие към друговерците, колкото и да се опитват да отричат това.Въпросът обаче е КОЙ освободи духа от бутилката ?КОЙ свали и уби диктаторите в Ирак, Либия, Египет ... и се опитва да направи същото в Сирия ?Та нали именно тези диктатори държаха ислямистите далеч от Европа !КОЙ напълни бяла, християнска Европа с ислямисти и хора от други раси ?Атентатите са логичен завършек на този процес. Факт !