Жан-Мари льо Пен иска да се обезглавяват терористите

И Ислямска държава убива така, аргументира се той
21 ное 2015 09:21,
76
Жан-Мари льо Пен иска да се обезглавяват терористите
Снимка: Архив Reuters

Жан-Мари льо Пен предложи смъртното наказание да бъде възстановено във Франция за терористи и да бъде изпълнявано чрез обезглавяване, предаде Франс прес.

87-годишният исторически лидер на Националния фронт (НФ), който бе изключен от крайнодясната партия това лято, се аргументира, че джихадистката групировка "Ислямска държава", която пое отговорност за терористичните атаки в Париж миналия петък, убива по този начин свои заложници.

На пресконференция той се обяви още за премахване на двойното гражданство и на автоматичното придобиване на гражданство при раждане на френска земя, както и за експулсиране на нелегалните имигранти.

Марион Марешал льо Пен - 25-годишната внучка на основателя на НФ, която е най-младият депутат в Националното събрание - от своя страна заяви, че мюсюлманите не могат да бъдат от ранга на католицизма във Франция.

Трябва да определим какво е нашето наследство и идентичност, призова тя в интервю за крайнодесен вестник.

Племенницата на лидерката на НФ Марин льо Пен се обяви за утвърждаване на гръко-римското и християнското наследство на страната.

"Трябва да кажем, че Франция е една културно и от дълго време духовно християнска земя", подчерта най-младата френска депутатка.

Тя допусна възможността мюсюлманите да изповядват своята вяра в страната, но ако приемат, че го правят на една земя, която е културно християнска.

След няколко успешни избори, НФ може да придобие контрол над няколко области във Франция на местните избори в началото на декември - по-малко от месец след атентатите в Париж на 13 ноември, при които бяха убити 130 души. Този вот ще е последен тест преди президентските избори през 2017 г.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сакън, не разваляйте рахата на толерастите.
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такова нещо като мирен ислям, фундамента на тази религия е тотално сбъркан. Мохамед за разлика от Исус не е бил миролюбиво хипи, поне със сигурност не е бил такъв след хиджрата, след като бяга в Медина и се опиянява от властта се превръща в параноичен и войнолюбив тиранин. За всички зверства извършени от ИД ще намерите съответните текстове които ги оправдават. Нашите турци не са особено религьозни и масата не са наясно с корана и не го следват сляпо затова засега нямаме проблеми с тях.
33
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Също като едно време с гилотината, викаш :)Ей това не им харесвам на т.нар. националисти - говорят само глупости, от които няма никаква полза. Празни лафове, които обаче за пред тълпата хващат декиш. И нашите т.нар. националисти са същите ***. Фалш отвсякъде...
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де какво е хуманното.Всеки един терорист да бъде заобиколен от преподаватели,пазачи,психолози,масажистки.Да му бъдат осигурени развлечения и свобода да се развива както и безкрайни финансови ресурси които да употребява за каквото си реши,но не и за оръжие или бомби. И така надеждата е ,че след 20-30-40 години добре охраняван възпитаван и супер задоволен ще се промени и няма да е терорист.Чудесна идея ама доста неизпълнима.Ще са необходими няколко стотин трилиона евро и 3 милиарда персонал.
31
0
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 8 години
Е добре де Остатъците ще ги дам на Свинките Така и добитъка ще бъде Доволен
30
0
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 34 преди 8 години
Не си прав. Имаш работа с ФАНАТИЦИ готови да умрат дори в мъка за да чу!ат девственици в Рая. Но са в ужас от обезглавяване, от свинско и други подобни понеже тогава няма Рай. Така че, главата отделно, някои други части също - това ги ДЕМОТИВИРА.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никакво Обезглавяване а ПРЕПАСКА С ЕКСПЛОЗИВИ ТАКА ЩЕ СЕ ПЕСТЯТ ПАРИ ОТ ПОГРЕБЕНИЯ ПЪК И БЕЗ ТОВА ТАКА ПОВЕЧЕ ИМ ХАРЕСВА
28
1
 
15
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
Аз също не съм съгласен - безболезнена и бърза смърт... Трябват мъчения и то от най-жестоките, на границата на смъртта. След това се оставят малко време да се възстановят и ново мъчение! и така до колкото е възможно !!! Да се правят записи и да се пращат на последователите им.... P.S. Няколко записа да се пратят и на коментиралия 27 номер ( Западноевропеец ) .....
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, гилотина и закопаване на главата ОТДЕЛНО от тялото. Тогава няма девственици няма нищо. Вакхабизмът поне е лесен в това отношение.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tерористите ги създаде САЩ, НАТО, и ПЕНТАГОНЪТ
25
21
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Започнете да обезглавяваъе и техните създатели, рашките!
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко късно се сетихте , те вече са из цяла Европа
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм съгласен,твърде леко наказание.По добре доживотен затвор без право на помилване при строг режим и във всяка килия да звучи радиото на Ватиканът денонощно.
22
16
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Браво, но трябва и рашките да почнете да обезглавявате!
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, един французин който да не е мекотело като дъртия негодник Янкер!!
20
0
 
19
 
! Отговори
Валка преди 8 години
Да допълня,контролиране на раждаемостта при тези хора ,докато не се научат сами да се контролират.
19
0
 
32
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Идеологията на исляма прави дори нацистите да изглеждат като хипита. Смърт за всички непохамеданчени. Еднакви дрехи за мъжете и пълна цензура на жените. Обезглавявания, ампутации, бащи, които убиват децата си за чест, убиване с камъни за целувка без брак. Не знам за вас, но мен много повече ме плаши масовия "мирен" ислям, който идва с милиони почитатели, отколкото няколко хиляди *** с калашници.
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама колкото и да се пенят смешните францета вече никой във Франция няма да посмее да пуска карикатури които обиждат мюсюлманите. Иначе да се подиграват и да пускат карикатури осмиващи жертвите на сваления руски самолет имат смелост - много са смели!
17
0
 
33
 
! Отговори
Валка преди 8 години
Европа да ги приема само след като приемат християнството , да приемат и начина на живот в съответната страна ,да учат задължително , без бурки и без шалове по главите, без талибански бради , на следващите поколения да се дават европейски имена и да имат ограничения за пътуване до родните им места поне три поколения напред.Много съм крайна , но с тези шега не бива.Ако не са съгласни да ги връщат обратно.Ще се съобразяват с европейските ценности , иначе вън.
16
1
 
27
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Нали знаете как румънския владетел, Влад III Цепеш, наричан още Дракула, и запазил Румъния от Турските орди?? Знаете ли какво е правил?? Ако не знаете, прочетете. Само да предупредя - не е за хора със слаби нерви!! Взимайте пример, и не мислете че тогава хората са били ***, вървали или нам кви си, НЕ, БРАНЕЛИ СА ДЪРЖАВИТЕ И ДОМОВЕТЕ СИ!!! УЧЕТЕ СЕ ОТ ИСТОРИЯТА, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МНОГО ДА СИ ПАТИМ ОТ ТАЗИ ТОЛЕРАСТИЯ.