Жан-Мари льо Пен иска да се обезглавяват терористите

И Ислямска държава убива така, аргументира се той
21 ное 2015 09:21,
76
Жан-Мари льо Пен иска да се обезглавяват терористите
Снимка: Архив Reuters

Жан-Мари льо Пен предложи смъртното наказание да бъде възстановено във Франция за терористи и да бъде изпълнявано чрез обезглавяване, предаде Франс прес.

87-годишният исторически лидер на Националния фронт (НФ), който бе изключен от крайнодясната партия това лято, се аргументира, че джихадистката групировка "Ислямска държава", която пое отговорност за терористичните атаки в Париж миналия петък, убива по този начин свои заложници.

На пресконференция той се обяви още за премахване на двойното гражданство и на автоматичното придобиване на гражданство при раждане на френска земя, както и за експулсиране на нелегалните имигранти.

Марион Марешал льо Пен - 25-годишната внучка на основателя на НФ, която е най-младият депутат в Националното събрание - от своя страна заяви, че мюсюлманите не могат да бъдат от ранга на католицизма във Франция.

Трябва да определим какво е нашето наследство и идентичност, призова тя в интервю за крайнодесен вестник.

Племенницата на лидерката на НФ Марин льо Пен се обяви за утвърждаване на гръко-римското и християнското наследство на страната.

"Трябва да кажем, че Франция е една културно и от дълго време духовно християнска земя", подчерта най-младата френска депутатка.

Тя допусна възможността мюсюлманите да изповядват своята вяра в страната, но ако приемат, че го правят на една земя, която е културно християнска.

След няколко успешни избори, НФ може да придобие контрол над няколко области във Франция на местните избори в началото на декември - по-малко от месец след атентатите в Париж на 13 ноември, при които бяха убити 130 души. Този вот ще е последен тест преди президентските избори през 2017 г.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
19
 
! Отговори
Demos преди 8 години
Образованието,религиозният фанатизъм и криворазбраната толерантност е причината тия касапи да вилнеят на чужда земя.Кой е спонсорът им?Гледах едно интервю с една нашенска ромка,която недоволстваше от една западна държава,че не давали помощи,както в една друга държава.Тая ромка си е внушила ,че е богопомазана и другите трябва да я изхранват като задължение ,без да работи.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кръстът е символ на Християнството той датира от времената на Кръстоносните походи и Кръстоносците Хората носещи кръстове се славят с своята Смелост и Варварство Кръстът е символ на Силните в Европа
13
0
 
8
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
прав е...
12
0
 
13
 
! Отговори
чакай малко преди 8 години
До Българиндо колкото знам европейците са правили доста бели из света. избили са много народ из северна и южна америка, англетата са мачкали индия, из африка също са направили доста бели . но не съм чул индианец,индиец или африканец да е направил атентат в европа. защо само арабели и то мюсулмани са атентаторите. ако не се лъжа от тези арабски пролети са пострадали също и християни които са по тези земи , те защо не се взривяват ??
11
12
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Корените на тероризма не са в исляма. "Западната цивилизация" от край време се отнася зле с тези хора, направиха им арабска пролет, избиха им лидерите. Заради петрол ли, заради що ли, не знам. Нормално е сега подивели араби да правят такива зулуми. Религията тук няма нищо общо.
10
0
 
18
 
! Отговори
Андрейчо преди 8 години
Абе всякак може - и да ги обезглавяват,и да ги взривяват -заслужили са си го мръсниците! Важното е да бъдат унищожавани със същата жестокост,както те унищожиха толкова много невинни хора !
9
10
 
2
 
! Отговори
глупости говориш преди 8 години
До БАЧКАТОРвсяка крайност е опасна защото може да се обърне срещу самият теб. на европа и трябва единост на европейско ниво .само така заедно 500 млн европейси имаме шанс срещу щатите и китай . ако всички 28 народа започнат да се дърлят и помежду си само бихме загубили сили,енергия и пари за вътрешни дрязги без да можем да се защитим от външни врагове
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега кво излезе че Франсетата не си знаят дори и Религията и таз Добра Да се огледат малко в Държавите с Който Граничат Испания, Италия, Германия са все Християнски Държави с Утвърден Католицизъм от времето на Христос Да седнат и да пропочетът малко от Своята История
7
1
 
13
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Не е ли по-хуманно да ги взривяват.
6
1
 
14
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Абсолютно е прав!!! А нашата госпожица президент продължава с неадекватните си изказвания!!
5
0
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Nahranete gi,ako sa gladni fesovete,no samo sus svinsko
4
1
 
30
 
! Отговори
mm преди 8 години
Бих гласувал за семейство Льо Пен с двете ръце. Сравнете с пРезидентката ни...срам за България..
3
4
 
32
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
Само крайният национализъм е спасението за Европа. Няма ли националисти ще има халифат. Изборът е ваш!
2
0
 
22
 
! Отговори
гилотина преди 8 години
Отделянето на главата от тялото е форма на наказание на душата за вечни времена според мусюлманските вярвания, затова се прави САМО на неверници. Така че, стратегията му е точна в смисъл - вярващите доста ще се замислят дали си струва да рискуват да правят джихад, след като накрая може никога да не попаднат в Рая, няма девственици, няма нищо...
1
6
 
28
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
КАК МОЖЕ ДА ИСКАТ ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ? ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО Е ПОЗВОЛЕНО САМО ЗА ТЯХ,А ВИЕ ФРАНСЕТА ГИ БОРЕТЕ С ПЕСНИ И ТАНЦИ,ЗАГУБЕНЯЦИ ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ТЕРОРА.