Край на Шенген ще е край и на еврото

Жан-Клод Юнкер: Eврозоната е в частична кома!
26 ное 2015 12:34, Анисия Иванова
45
Край на Шенген ще е край и на еврото
Снимка: Bulgaria On Air

Край на Шенген, означава край и на еврото. За това предупреди председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Според него единната европейска валута не би могла да съществува, ако отпадне принципът за свободното движение на хора.

Според Жан-Клод Юнкер Шенген е в частична кома, но трябва да се съхрани духа му зад идеята. Ръководителят на Европейската комсия се обяви срещу обвиненията след парижките атаки на партии като британската Ukip, че е допуснато "свободно движение на джихадисти и калашници".

По думите му, абсурдно е да се използват трагичните събития в Париж за подобни обяснения. Бежанският поток през последните месеци и терористичните във френската столица преди 2 седмици станаха повод редица държави да въведат граничен контрол и засилени мерки за сигурност.

Междувременно повече от 41 милиона млади африканци на възраст под 25 години са потенциална екстремисти. За това алармира пратеникът на ООН в Африка. Според експерти бедността, масовата неграмотност и липсата на перспектива тласкат хората към имиграция, а много са привлечени към екстремистки групировки.

По темата вижте и видеото на Bulgarian ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
32
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Тоталитарэмът се превърна в НОРМА!!! ФИНАНСОВОТО ФИАСКО, иэмамата с ЕВРОТО, дългата верига от бедствия а сега и бежанците!!! Като цяло ЭАПАДЪТ се препъна и то на равен терен!!! Талоните эа храна ще са неиэбежни!!!
29
9
 
32
 
! Отговори
tt преди 8 години
До 35 Какви сънища сънуваш бе момче???Средната учителска заплата в Русс е 12-16000рубли за различните региони.Справка Коммерсант и Ведомости. 50 хил.-това и в кисильовските предавания го няма.
28
12
 
32
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
Пътник е рублата! Скоро един долар ще се разменя за едно кило рубли!
27
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия "татии" директно ги пускат на това сайтче от Рислямска Държава /СССР/Страшна злоба и дезинформация!!!!!!
26
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еврозоната е на смъртно легло в сънищата ти. Както и Европейския съюз. Колкото и да ти се иска! А тези "цитати" на Юнкер, аре нема нужда, знаем как публикувате подобни изказвания, кои думи точно се подбират, и какъв контекст им се вкарва. След кратка справка в западна медия, се оказва, че 90% от написаното не отговаря на истината.....а в не малко случаи и че нищо такова не е казвал. От кой сайт го препечатахте това, накрая завърщвайки с .ру?! хах, симпатяги...
25
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вкарайте повече тара'мбуки в Европа, че са малко сега. Основите на Римската Империя - войници и роби. Това ла'но дето сте го замислили няма как да стане, защото тези дето идват хич не им се работи. Щом не ги искат и съседите им. Съсипахте Европа от алчност.
24
9
 
34
 
! Отговори
Калина до 14 преди 8 години
Да, за да попадне в лапите на другив робовладелец - САЩ!А и да не забравяме, че и Китай е мощна сила. С првмиерът но къде е сега?Изобщо, ние вимаги ще сме подвластни някому, първо, зсщото сме многомалки, второ, защото нямаме дътжавна власт, кояъо са мисли дуржсвнически! Не частно.
23
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа требе да се изчисти от арабите и мюслитата, и тогава ще се оправят нещата.
22
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато преди година аз писах, че Eврозоната е на смъртното легло отнесох огромен брой минуси. Тогава повод за написаното от мен беше отношението, ролята и помощта на ЕС-лидерите към организирания от СПЩ майдан в Украйна и разразилата се гражданска и санкционна война.
21
9
 
37
 
! Отговори
Баба Пена преди 8 години
Горкото Евро. Много ще ми е мъчно за него.
20
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mного акалии, малко бачкатори, че даже и на бачкаторите се чудите как да плащате по-малко, та внасяте колониална маса от вън. Толкова дебилни и бездарнини чиновници даже по времето на социализма нямаше. Някакви толерантни философи на комисионна. Не усещате ли, че хората не са първосигнални и ***, за да ги правите на по-*** от вас самите. Алчност и бездарност - това са символите на европейските управниците. От децата до пенсионерите, всички знаят какво точно сте. Жалко за Европа.
19
8
 
38
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
ЕС е в частична кома заради присъствието на мюсюлмани на континента. Ако те бъдат изхвърлени от Европа всичко ще бъде наред.
18
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Увеличаване на разходите за сигурност за ЕС със стотици милиарди. Хората са сковани от страх - няма никакво потребление. Рецесията и кризата се задълбочават. Скоро ще спрат и еврофодновете, а колкото и да крадат от тях, това беше единствения източник на капитал с който се правеше нещо повече или по-малко полезно за България. От тук нататък само ще плащаме вноски.
17
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Жан-клод е *** платен от руското посовлство.
16
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даи боже,даи боже аиде да се срива Шенген,па да повлече и мижавиоя еврогеиски съюз,време е.
15
8
 
49
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименСащ няма нужда от силна Европа. .шенген и свободната търговия в ЕС са заплаха да сащ. С аферата фокален сащ удари шамар на Германия. .Сащ създадоха ИД. целта бе да се срине цената на петрола ..медта. .желязото..цветни и челни метали. .Африка и Азия да станат бедни. .
14
11
 
45
 
! Отговори
преди 8 години
Европа и това ще преживее, далеч не е най-лошото, което е видяла. Свободното движение ще се запази на 100%, просто ще се засилят мерките за сигурност.
13
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ченген и еврото АМА НЯМАТ НИЩО ОБЩО!!!!Тоя изтрещел старец да го разкарват от там че за нищо не става.Белгия е РАЗГРАДЕН ДВОР на терористи.Целят свят видя че в Брюксел има цял квартал пълен с терористи където полиция НЕ СТЪПВА.
12
38
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България трудно, но необратимо се отдалечава от гравитацията на робовладелската монархия РУССИЯ!
11
9
 
48
 
! Отговори
gosko преди 8 години
фактите са следните, това което тласка милиони африкански и арабски младежи към екстремизма е самият живот. За да имаш успехи в живота трябва да се учиш, да се стараеш, да се напраягаш да ставаш рано да взимаш решения и дългосрочно да преследваш целите си. Арабските младежи искат да се молят по цял ден, през другото време да лежат или да гледат страшно и да правят безброй деца, Това ги обрича на аутсаядери, не друго и те се стремят да разушат света, който ги дразни и където са неуспели