Путин обеща на Оланд помощ срещу тероризма

Руският президент призова за широка коалиция срещу ИД
26 ное 2015 21:20,
51
Путин обеща на Оланд помощ срещу тероризма
Снимка: Ройтерс

Руският президент Владимир Путин заяви днес пред френския си колега Франсоа Оланд, че Русия е готова да сътрудничи в борбата с тероризма в Сирия, и призова за сформиране на широка коалиция срещу групировката Ислямска държава, предадоха световните агенции.

Мислим, че тази коалиция е абсолютно необходима и тук нашите позиции съвпадат, каза Путин, преди да започне срещата му с Оланд.

Той подчерта необходимостта от обединяване на усилията в борбата с едно известно зло и една обща заплаха.
Ние сме готови на това сътрудничество, каза Путин.

Преди началото на срещата френският президент също отправи призив за създаване на широка коалиция срещу групировката Ислямска държава.

Ние трябва да създадем заедно тази широка коалиция, за да ударим тероризма и за да може всички страни да действат заедно срещу тероризма и срещу ИД, посочи Оланд.

Путин похвали усилията на Оланд за създаване на коалиция за борба срещу ИД.

Вие отделяте голямо внимание и полагатее много усилия за създаването на тази коалиция, призна Путин.
Той припомни, че Русия и Франция неотдавна са се сблъскали с големи терористични актове, при които са понесли сериозни загуби, визирайки нападенията в Париж и трагедията с руския самолет в Синай, в които загинаха съответно 130 и 224 души.

Ние скърбим заедно с вас заради загубата на толкова човешки животи, заради тази толкова тежка загуба, но както знаете Русия също понесе сериозни загуби заради отвратителния терористичен акт срещу нашия граждански самолет. Всичко това ни заставя да обединим усилия в борбата с общо зло, каза Путин на Оланд
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
Ангел до 41 преди 8 години
Видяхме днес кой сам си заби пирона в ковчега.Турците си пикаха на туризма ,енергийните проекти и бизнеса.Путин ли отиде при Оланд или Олан при ПутинНе Русия ще моли запада за коалиция а запада ще моли Русия!!!Панимаеш!!!!
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин пак се натиска да правил коалиция със САЩ и Франция, ама няма да го огрее ако не изпълни условията за това.Със самолета над турция и най вече с наглото си държани след това си заби сам пирона
18
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След свалянето на руския изтребител от Турция Путин обяви всички за терористи...за каква коалиция си бълнуват !?
17
23
 
3
 
! Отговори
Благодарско...35... преди 8 години
Засега пиеме шотландска ракия с печени орехи....ха,ха,хаааааааа...Русофилите ---мочка да пият!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.."пакт за ненападение" или ..НЕ, ---ама после е поливан в кремъл заедно с офицерите от СС..!!!Има и снимки!Както казва ,Др.***..."прекарахме една твърде задушевна вечер с немските другари"...Е ..КАК ИНАЧЕ ----НАЛИ СА ВСЕ "социалисти"...ха,ха,хааааааааа
15
0
 
16
 
! Отговори
Син Хуа преди 8 години
А Бойко Борисов прие китайско гражданство.След като това стана се готви нов филм "Последният император"
14
3
 
35
 
! Отговори
Жека преди 8 години
За два месяца, Россия сделала больше чем вся эта "коалиция". Эрдоган- предатель. Предатели долго не живут.
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Владимир Путин отправи призив за създаване на широка коалиция срещу терористичната групировка Идил на 28.09.2015 г от високата трибуна на Асамблеята на ООН. Оланд да не си приписва авторството на идеята.
12
19
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
...и каква помощ е обещал Путин на Оланд...??!Да прати чеченци , грузинци и Хизбула в Париж ,ли..???Браво на "социалиста"...Оланд!
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук пишат страшно много болни мозъци
10
25
 
2
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ преди 8 години
ТЕЗИ --КОИТО УБИВАХА ..МЪЖЕ, ЖЕНИ ,ДЕЦА И СТАРЦИ В СИРИЯ НА ПРОТЕСТИТЕ --СЕГА ПРАЩАТ ТЕРОРИСТИ И МИГРАНТИ В ЕВРОПА --ЗА ДА Я СРИНАТ.ТОВА Е СЪЩИЯ ПЛАН НА АСАД--ПОДКРЕПЕН С ВОЙСКИТЕ НА ПУТИН!
9
25
 
0
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Надушвам сближаване на руските и френските корпоративни интереси в Сирия!Англосакснците ще ви бият та пушек ще се вдига, даже и няма да пращат техни войски, сунитите ще се бият с руските пияндета и френските опърпани петлета!!!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9. ОЛАНД Е КАЗАЛ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО? НЕЗНАЕШ? Е КАК ТАКА ДА НЕ ЗНАЕШ? КАЗАЛ Е ДА ГО ЧАКАШ СУТРИНТА В 6 ЧАСА В ПАРИЖ НА ПЛОЩАДА ПРЕД ЧЕРКВАТА ДА СЕ КРЪСТИШ ДА НЕ ТИ ПАДНЕ НЕЩО НА УМНАТА ГЛАВА.
7
18
 
2
 
! Отговори
БРАВО НА ОЛАНД преди 8 години
....ЗАЛИВОСА РАБОТАТА ..ХА,ХА,ХААААААААА...ПА ,МОЖЕ И ПУТИН ДА МУ Е ПОВЕРВАЛ...А..!ОБЩА "ВОЕННА КОАЛИЦИЯ", С РУСИЯ ----НЕ МОЖЕ И ...НЯМА ДА ИМА!НЯМА СЪЮЗ---СЪС ДИКТАТОРИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА СИРИЙСКИЯ НАРОД!
6
1
 
27
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Браво, само така. Първо унищожение на ИД и после изхвърляне на всички мюсюлмани от Европа. Тази зловредна агресивна средновековна религия няма място в цивилизована Европа.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Путин обеща на Оланд помощ срещу тероризма"=====За пореден път каруцата е пред коня. Путин вече два месеца върши основната работа по борбата с терористичните групировки на територията на Сирия, а Оланд сега тепърва се включва. Кой на кого помага? Разбира се, че Оланд трябва да помага на Путин, а не обратното.
4
0
 
4
 
! Отговори
Алтай преди 8 години
Браво !!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Германия се включва, тази вечер са обявили, че изпращат самолети Tornado, фрегата и т.н. И Англия щяла да се включи и тя.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДГД ИД и США!
1
9
 
2
 
! Отговори
Нейко Змея преди 8 години
И СЯ КО ?