Мигранти замеряха с камъни македонската полиция

Униформените навлязоха на гръцка територия
28 ное 2015 16:18, Анисия Иванова
69
Мигранти замеряха с камъни македонската полиция
Снимка: БТА

Македонски полицаи навлязоха на гръцка територия, след като около 250 мигранти започнаха да ги замерят с камъни, предаде Асошиейтед прес.

Полицията употреби шокови гранати срещу мигрантите. Напрежението възникна от гръцката страна на границата, когато един от мигрантите, на които Македония забрани да влязат на нейна територия, получи жестоки изгаряния от високоволтов кабел. Мъжът се качил на покрива на вагон и се допрял до висящия отгоре кабел. Пострадалият е откаран веднага в линейка на Червения кръст.

Останалите мигранти започнали да скандират лозунги, а някои от тях крещяли "Аллах акбар" /Аллах е велик/.
Македонската армия започна днес да издига телена ограда на границата с Гърция, за да предотврати нелегалното й преминаване от мигранти. Говорителят на правителството Александър Георгиев съобщи, че целта на оградата е "да насочи притока на хора към контролираните пунктове с цел да бъдат регистрирани и третирани хуманно".

"Искаме да подчертаем, че тази граница ще остане отворена. Ще позволим преминаването на хора, които идват от обхванати от война райони, както правехме досега", уточни Георгиев.

Според гръцката полиция около 800 мигранти са блокирани от гръцката страна на границата при влошаващи се атмосферни условия, след като Македония отказа да приема граждани на страни, които не са във война. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
47
 
! Отговори
Бил преди 8 години
Ситуацията е ясна - това е операция "троянски кон" която цели разрушаването и превземането на Европа отвътре - зад стените. За да се спре това е необходимо противопоставянето с остър тон на Брюксел и пълен отказ от сътрудничество в сферата с пропускане и даване убежище на ислямисти и африканци. Но в българските условия където мнозинството политици са *** и "натовци" и "евро-атлантици" а не български представители защитаващи националния интерес това ще е по-трудно.
24
14
 
6
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия.
23
0
 
20
 
! Отговори
Дефиниция преди 8 години
Дефинизция на Американската демикрация: Да правиш бежанци милиони хора.
22
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спирайте ги вече тия терористи
21
0
 
56
 
! Отговори
Загадка за Меркел преди 8 години
Ти го храниш, то хвърля камъни по тебе и вика аллах акбар. Що е то?
20
3
 
37
 
! Отговори
lol преди 8 години
Изпратете им Плевньо да ги бие с толерантност.
19
5
 
40
 
! Отговори
Ловен водач преди 8 години
Скоро ще сформираме дружини от по-опитни стрелци за отстрелването на тая ***. Надяваме се да въвлечем България в конфликт, който няма да е приятен за западняците и атлантиците, но ще е добър повод за намеса на Москва.
18
0
 
37
 
! Отговори
DCdent преди 8 години
Е, ами какво друго да викат?Всичко си дойде на мястото. Ислями... пардон, "бежанците" си дават заявката още недошли. Лъсна поръчителят и сценаристите.
17
1
 
43
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Избийте ги ! Това е решението !
16
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ни замерят с камъни, в отговор ние се държим хуманно!? Е няма такъв филм.
15
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шимпанзетата откачат от яд, защото са се минали. и реакцията им е съвсем животинска - на гняв, злоба и завист. горките "бежанци".
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време като са тръгнали кръстоносците за "светите земи" са се срещнали с кюрда Салахадин, благороден интелигентен мъж, обединил арабите. Той с твърда сила и с много държавническа мисъл отблъсква кръстоноците но по такъв начин, че нито те са кръвно обидени, нито той е губещ.- а светите земи остават отворени за всички. За съжаление сега ние сме в позицията да си браним "светите места", но нямаме Салахадин . Тия номенклатури не стават за лидери. Това е проблемът на Европа.
13
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте на бащите на френските деца да поохраняват месец границата и въпросът ще се реши.
12
0
 
56
 
! Отговори
Знамение преди 8 години
Това с тока Господ им го подсказва. Правете оградата и да текът волтовете, да се пекът шом са много ербап.
11
0
 
64
 
! Отговори
ЧКОРПИОН преди 8 години
НЕ МОЖЕ ВЪШКАТА ДА ТЕ ХАПЕ,А ТИ ДА КАЗВАШ,ДОБРЕ МИ Е ТАКА.ТРЕПАНЕТО МУ Е СПАСЕНИЕТО.ВЗЕМЕТЕ СЕ С АКЪЛА ЕВРОПО
10
1
 
76
 
! Отговори
Памет преди 8 години
Македонците излязоха по-печени от българите. Вдигат ВЕДНАГА ограда като Виктор Орбан, а не като нашите - започнаха я през ноември 2013 и още не е готова. Къде потънаха 320 млн. евро? Спомнете си как гадните ара.бески екзекутираха двамата български шофьори по времето на евреина Соломон Паси и разпространиха видеото в цял свят. Още тогава бившите комунисти казаха: "Не преговаряме с терористи!". И сега не преговарят. Пускат ги и им осигуряват комфортен живот в България.
9
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е да се опаткат няколко парчета по волята на Аллах. Той във величието си направо при девствениците ще ги паркира. И така сбъдваме им мъжката мечта на момента. Тук и сега, на балканската бразда.
8
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тея нямат ли куршум д'ет рекушира!.....или 10000
7
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ще крещят в другия случай, когато ги зачешат по тъпите манерки? Сигурно също толкова отчаяно, както на видеото в Youtube, гледайки как руснаците изтриват от лицето на земята мястото на падането на самолета
6
0
 
59
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Останалите мигранти започнали да скандират лозунги, а някои от тях крещяли "Аллах акбар" /Аллах е велик/.-taka kre6tqt i kato rejat glavite na nevernicita demek xristiqnite