Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета

Оставиха му червена звезда на оградата на посолството в Киев
Обновена: 28 ное 2015 12:18 | 28 ное 2015 12:16, Камелия Цветанова
342
Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета
Снимка: Reuters, архив

Двама депутати от парламента на Украйна наградиха символично турския пилот, свалил руския бомбардировач Су-24, съобщи телевизионният канал "112", цитиран от Лента.ру.

Още по темата
Депутатите от Върховната рада Юлий Мамчур и Алексей Гончаренко поставиха на оградата на посолството на Турция в Киев червена звезда.

Духов оркестър пък изпълни "Смуглянка", известна мелодия от стар съветски филм, който разказва за летците-изтребители по време на Втората световна война.

Организаторите на акцията посочиха, че атаката срещу руския самолет показва готовността на Турция да защитава територията си и упрекнаха Европейския съюз, че не е достатъчно остър в политиката си спрямо Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
16
 
! Отговори
.... преди 8 години
тази изцепка на украинците ми напомня когато бяхме деца как големите си играеха на воля в двора, а пък ние по-малките стояхме и ги гледахме отстрани, защото нямаше място за нас... такива държави като Украйна, като нашата мила родина и т.н. могат само да стоят и да наблюдават как ГОЛЕМИТЕ ни правят на маймуни и общо взето си правят каквото искат..Никой не ги пита дават ли медали и ли не за турците, на никой не му пука... Съдба!
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПИЛОТА Е НИКОЙ!!!!!!!!!!!!ДА Я ВРЪЧАТ НА ИЗДАЛИЯ ЗАПОВЕДТА!!! ЕРДОГАН!!!!!!!!!!!
77
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 109А, не, не си прав. Злобата на българина е винаги насочена към оня, който в момента някой го счита и представя като слаб. Защото *** винаги се присламчва към "по-силния" с користната цел даполучи кокалче. И му са необходими десетки години да осъзнае, че всъщност оня, "силният", го цица с благи думи за демокрация, инвестиции, нови технологии, и му пробутва десеторно по-скъп ток, не му плаща наеми, кара го да му брани границите и т.н. Това му е дефектът на *** - подмазвачество
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко се излагат
75
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поведението на "политиците" им започва все повече да ми напомня за нашенските пишман политици тук.
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TRAKIECМного си зле с историята и географията. Обяснимо - тракийците не са имали писмо, но пък не са били ***.и манияци... Имаш още мно-о-о-о-о-о-о-го да учиш... Не разчитай само на семинарите.
73
2
 
18
 
! Отговори
До 109 преди 8 години
Ама и аз се шашкам хората колко безсърдечни и пошли са станали. В последните 3 седмици колко народ измря и все се намират някакви ***, които се радват на това. Жалко е! Трагично е! Каква е тази злоба. По форумите се лее една омраза към Русия, към Сащ, към Турция, Към Франция, то не са з към всички и всичко...Пълен абсурд. Каквото е станало, не може да се върне. Може само да бъдем хора и да се опитаме да запазим мира, колкото и бутафорно понятие да изглежда в момента.
72
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тия двамата скоро ще им закачат черни шалчета ми се струва , ето това се казва нахален и егоистичен народ /
71
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко мъка има по този свят. Едни хора убили други хора, от обкръжението на вторите взели че набили първите, някакви трети се появили и се включили в боя. От всички страни измират хора а някакви депутати дават медал на човек убил други човеци....А по форумите има герои, които искат ракети, атомни бомби, ... Хора вие давате ли си сметка изобщо в какъв свят живеем и колко малко му трябва за да си отиде такъв какъвто го познаваме - хубав лош само един е. Не можем да спрем Земята за да слезем.
70
5
 
34
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Идиотизми на исторически известните украински фашисти. Те са извършили най-големите зверства в Украйна по време на ВСВ.
69
6
 
7
 
! Отговори
(НМ) Народна Милиция преди 8 години
До TRAKIECА Вие какъв сте? Англосаксонец,арабин може би китаец...
68
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Двамата депутати трябваше да предложат и жените си за една вечер в посолството, в знак на благодарност."Дали жените, дали себе си ... анадолците са хора широко скроени, затова и седесарите ги така обичат.
67
6
 
33
 
! Отговори
104 преди 8 години
Че те жените им отдавна са минали оттам. Украинките са известни жрици на любовта. И без да имат нужда от пари се отдават на древната професия.
66
39
 
10
 
! Отговори
демократ преди 8 години
И българите трябва да наградим турския пилот.Герой и молодец!
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам някои от коментарите са откровенни тъпизми..примерно трола странджата,други са идиотизми ..номер 85,но има такива като Дедо Сорос за които не си струва даже да се изплюеш.
64
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 96Тези юсарски натегачи, непрекъснато психясват хората, че Русия ще ги нападне. Стига шаблони, бе. Стига прозрачната манипулация, с която ви мътят главите безумно алчните корпорации, дето ви пробутват да плюскате ГМО и да дебелеете като бъчви - 1/5 от населението ви е болно от дебелина. Русия има да си решава още въпроси по благосъстоянието на своето население и изобщо не и е до краварските истерии. Ама на Кравария това не и харесва - иска руснаците да са бедни - хуманисти!
63
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще видиш как ще реагира той! Турските самолети ще бъда сваляни още над Черно Море! Малък е щанса да стигнат до Украйна! Апропо- законно избрано правителство в Украйна няма- там имаше противоконституционен преврат! Пък турчилята ако продължават да се правят на ербаб- Путин може и до сеизмично оръжие да прибегне! Малко му трябва на разлома на Босфора! Преди години турчилята оплакваха 15000д., сега да не се наложи да оплакват 15млн.д.
62
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хихих, турските военни са натикани дълбоко в своя територия в момента. Само гледат през плета как руската авиация размазва техните "братя" тюркмени (в защита на които уж свалиха салальота) и скъпо заплатените турски наемници в сирия. Де що има джихадист в северна сирия, който още мърда бяга през турската граница. Щели били турците да помагат на украта за лугандона -х има и по-безболезненин начини за самоубийство хихихихихих
61
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 86См.ърд.ливият старец колко се загрижил за Русия! Чак пука от зл.оба, че Русия при Путин отдавна се изправи на крака, разтърси богатирска снага, и както и да се мъчат подпалвачите на хора, градове и държави да я представят за третостепенна сила, тя и в най-лошите си периоди не е преставала да респектира цял свят. Особено мръс.ните, алчни лицемери. А Турция, Турция показа пещерното си равнище. Възмути дори САЩ с ***.о.тията, поне външно. Но"от ума си ще теглят"- Москва на сълзи не вярва!
60
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американското списание "Популярна механика : " Пентагонът е силно обезпокоен от използваните в Сирия руски крилати ракети на борда на ракетоносеца ТУ-160 - Х -101. Те могат да ударят САЩ. Наричат ги междуконтинентални ракети с радиус на действие повече от 10 хил.км."В настоящия момент американският аналог на тази ракета AGM-86S/D губи мача - далечината на поражение е 4 пъти по-малка